selam 3. takımdan tgull arkadaşımız benim kilomu geçen haftaki gibi paylaşmış onu düzelttim yine de birinci olmuşuz ve sonuç listelerimiz hazır umarım hata yapmamışımdır dereceye giren takımlaarı vee bireeysel derece yapan arkadaşlarımızı tebrik ederim
püsküütün dikkatine
3.takım kaptan yardımcısı artık tgulldür
canım kilo verilince bölünüyor fakat alınıca bölünmüyormuş galiba kardeş takımdada böyle bişey olmuştu bölünmemişti yanlışmı biliyorum acaba ??
A // Yarışmacı KıLO ALARAK döndü:
Bu durumda yarışmacının dönüş yaptığı etabın başlangıç kilosu, ayrıldığı etabın bitiş kilosu olacaktır. Yani yarışırken bildirdiği son kilosu, daha sonra döndüğündeki kilo olarak kabul edilecektir. Bu kuralın sebebi, ara verme döneminde alınması muhtemel olan kiloların sorumluluğunu yarışmacıya kazandırmaktır.
Eğer üye, herhangi bir nedenle yarışmadan ayrıldıysa ve durumu "geri dönmek üzere ayrıldı" ibaresiyle belirtilmediyse, bu durumda da aynı kurallar geçerllidir.
Yani yarışmaya kilo alarak geri dönen üyenin, dönüş yaptığı etabın başlangıç kilosu, arşivimizde kayıtlı son kilosu olacaktır. Amaç aradan geçen süre zarfında aldığı kilonun sorumluluğunu, takımıyla paylaşma gereğidir.
Bu kuralın tek istisnası, üyemizin kilo almasının zorunlu/istemsiz koşullarda olmasıdır. Bu koşullar da sadece ve sadece iki tanedir:
a) Hamilelik nedeniyle kilo almak
b) Hastalık / tedavi nedeniyle kilo almak
B // Yarışmacı KıLO VEREREK döndü:
Bu durumda yarışmacının, yarışmaya ara verdiği dönemde verdiği TOPLAM kilo, ara vermiş olduğu HAFTA SAYISI na bölünerek, ort. haftalık verdiği kilo bulunur.
Dönüş etabının ilk kilosu yine A maddedindeki gibi ayrılış kilosudur.
Son kilo döbnüş yaptığı kilodur.
Ama aradaki fark "ort. haftalık verdiği" kilodur.
Örnek:
Yarışmacı 155. etapta ayrıldı. Kilosu 75.
160. etapta 5 kilo vermiş olarak döndü. Kilosu 70
Verdiği Toplam Kilo = 75-70: 5
Ara verdiği Toplam Süre : 160.etap - 155. etap: 5 etap
Haftalık verdiği Kilo : 5 kilo / 5 etap : 1 kilo/etap
Bildirim Şekli: *****DıKKAT*****
geri dönen üyemiz ( 75,0 / 70,0 / 1,0 / 1,33% )
Takyonum karar defterinde yazan kuralı aynen kopyalıyorum.
selam 3. takımdan tgull arkadaşımız benim kilomu geçen haftaki gibi paylaşmış onu düzelttim yine de birinci olmuşuz ve sonuç listelerimiz hazır umarım hata yapmamışımdır dereceye giren takımlaarı vee bireeysel derece yapan arkadaşlarımızı tebrik ederim
püsküütün dikkatine
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 198. ETAP SONUC LİSTELERİ
11 MART-18 MART
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ .................3. TAKIM
İKİNCİ ....................9. TAKIM
ÜÇÜNCÜ .................7. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ 2. takımdan.............akrep33.................2.57%
İKİNCİ 3. takımdan...........tgull..................2.49%
ÜÇÜNCÜ 7. takımdan............ganfed .................2.42%
canım alıntıda da belirtildiği gibi kilo verilince ayrı kaldığı haftalara bölünüyor
ama kilo aldığı zaman bölmeden yazılıyor takım listesine..
Karar defterindeki kurallarımız geçerlidir. Takım sayısı 12 ve üye sayısı 12 olmak üzere karar alındı.İyi akşamlar hanımlar,
Son durumda bir takımda en fazla kaç üye bulunabiliyor?
Buna bir standart getirdik mi yoksa hala esneklik söz konusu mu? :)
"Geri dönmek üzere ayrıldı" kuralımız tatil döneminde kullanmak için başlamışken artık amacından çok sapmış durumda. Bir haftalık gidiş gelişler için bile bu ibareyi sıklıkla görüyorum.Hanımlar yeni üye alımı konusunda değil, zaten 8. takım olarak boş kontenjanımız yok şu an.
Ama geri dönmek isteyenler, kaldığı yerden yarışa devam etmek isteyenler olursa ne yapacağız?
Listeyi düzelttim:püsküütün dikkatine
Püsküüt 9. takım yeni açıldı ve bir kardeş takımı yok.
9. takımla da kardeş olabilir miyiz 8. takım olarak?
uruzcum Karar Defteri topiğimizde yazışmıyoruz.. O nedenle mesajına buradan cevap veriyorum:
yeter ki siz gönüllü olun.. Neden olmasın tatlım?
Düzelteyim mi listeyi?
Bazı arkadaşların mesaj yazdığını görünce yazılıyor zannettim.
Özür dilerim, bilmiyordum
Evet, kardeş takım olmayı çok isteriz.
Şimdiden teşekkürler, zahmet verdim
uruzcum listenin son hali:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-nedir-karar-defteri-3.html#post18252829
................Hasret kaldığım demokrasiyi , en azından burada sürdürmek istiyorum..
Aslında alınan-verilen kiloyu bölme ya da bölmeme noktasında can alıcı noktanın üyelerin/takımların moral-motivasyonu olduğunu düşünüyrum ben de.
1. örnekte çok güzel bir yaklaşım var; yarışmadan uzun süre uzak kalan ama kilo vererek yarışmaya geri dönen üyenin kilosu, o hafta içinde çaba sarf edip kilo veren ve aslında birinciliği hak eden ama geri dönen üye sebebiyle hak ettiği yeri elde edemeyen bir üyenin durumu düşünülerek değerlendiriliyor.
Ben aynı yaklaşımın 2. örnekte de olmasının gerekliliğine inanıyorum.
Biz x takım olarak bu hafta çabaladık, birbirimiz en iyi şekilde motive ettik vs ama daha önce yarışmadan ayrılan ama geri dönmek isteyen bir üye takıma/ bize karşı sorumluluğunu yerine getirmedi diye o haftaki tüm emeklerimiz boşa gidecek.
Bu durumda da bir takım içindeki pek çok üyenin motivasyonunun düşmesi söz konusu.
Bir süre sonra takım içinde aile ortamı oluyor ve her üyenin kişisel problemleriyle dahi ilgilenerek moral-motivasyonunu yüksek tutmaya çalışıyoruz.
Sonra sorumluğunu bilmesi gereken ama bilmeyen biri nedeniyle takımın bütün moralinin alt üst edilmesi bana haksızlık gibi geliyor.
Ben olaya tamamen bu açıdan bakarak değerlendirdim, amacım kurallara karşı gelmek değil ama diğer takım kaptanlarının da rızası olursa, takım kaptanları ve takımların kemikleşmiş üye kadrosunun da fikrinin alınacağı/ oyuna başvuralacağı bir nabız yoklaması iyi olabilir bence.
Tabii ki bu sadece bir öneri.
Hepimiz her şeyin daha iyi olması için uğraşıyoruz sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?