Karar defterinde eskiden etap raporu ile ilgili bilgiler vardı, yarışmadan çekildiğimde etap raporu hazırlayacak kimse olmadığı için o bölümü kaldırmıştım sanırım, hatırlamıyorum şimdi.
Bu hafta o bölümü geçmişten bulup yeniden ekleyeceğim, bilginize.
Ancak önemli olan bir durum var:
Bundan sonra yeni üyelerle ilgili geçmiş bilgilerin kontrol edilmeme hatası için bir sınırlama getireceğim.
Toplam 2 kez hata yapan takımın, bir sonraki analiz döneminde analizini yapmayacağım.
Çünkü; kişisel olarak bu hatayı oldukça mantıksız buluyorum. Yeni üyenizin deneme süresinde, geçmiş bilgileri kontrol etmeniz için yeterince zamanınız olduğunu düşünüyorum. Her etap raporunda standart hatırlatmam var, ancak anlıyorum ki uyarılara dikkat edilmiyor.
Sizin birkaç dakikanızı alacak bir arama işlemi için, ben etap raporunda peşinize düşüyorum, sonra siz cevap için benim peşime düşüyorsunuz. Listeler sil baştan. Performans uygulamasının hazırlanması için bütün problemlerin çözülmesi gerekiyor. Dediğim gibi siz bir kaç dakikanızı ayırmadığınız için zincirleme zaman kaybı yaşıyoruz.
Her neyse..
Bu kararımı da ilgili bölüme ekleyeceğim. Karar Defterini güncellediğimde okursunuz.
Neden oylama yapmadan tek başına karar alıyorsun diyenler varsa, Karar Defterinin son bölümünü bir zahmet okur.