Selamın Aleyküm hanımlar
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim hepimize gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak tez zamanda nasip eder inşallah....Aminnn
Yazmıyayım Yazmıyayım dedim ama dayanamadım yine
9. Takımla alakalı bir sürü şey yazıldı
Ben sadece kendi takımımı örnek vermek istiyorum
Yeri geldi ben çok çok yoğun dönemlerden geçtim ve takımın tabiri caizse başı boş kaldı hatta yeri geldi benim haricimde sadece 1 üye kaldığı dönemlerde oldu
belki bir kaç kere takımı bu şekilde yürütemem kapansa mı diye düşündüğüm de oldu yalan değil ama buradaki kızlar sağ olsunlar hep yardımcı oldular
Kimsecikler yokken motive olmak için takım takım gezdim
onlarda bana iadeyi ziyaret yaptılar bir nevi
Gemiyi en ufak şeyde terk etmek bence kolaya kaçmak
Evet motivasyon önemli ama neticede ben bunu kendi sağlığım için yapıyorsam elimden gelen her türlü fedakarlığı kendim için yaparım
Bizim takımda da yeri geldi tatsızlıklar oldu ayrılmak isteyenler oldu
bazılarını ikna ettim olanlar unutuldu gitti bazıları da bir nevi geçinmek için çaba sarfetmek istemediler gittiler
Herkesin yolu açık olsun demekten başka bir şey düşmez öyle bir durumda bana
Ben açıkçası beklerdim ki en azından bir kaç yeni üye daha gelsin de öyle başka takıma geçiş gönül rahatlığı ile yapılsın
çünkü bir yeri yapayım derken bir yer bozulabiliyor
İnanın benim takımımda çok azimli bir arkadaşımız vardı
başka takımdaki arkadaşıyla daha rahat yazışabilmek için ( cepten giriyordu ve malum öyle daha sıkıntılı ) kızcağız gitmeden en az 3 - 4 üye kazandırmıştı
hatta gittikten sonra da ara ara gelir halimizi hatırımızı sorar sağ olsun
Herşeyi de devletten beklememek lazım derler ya
Kaptanlar olarak elimizden geleni yaparız ama sizler takımlarınızı baştan benimseyip elinizden geleni yaparsanız en azından bunsan sonrası için belki aynı sorunları tekrar yaşamazsınız
Ben inanıyorum 9. Takım çok çabuk toparlanacak hatta bende elimden geleni yaparım
yeterki herkes sağlıklı bir şekilde fazlalıklarından kurtulsun
Bunları kimseyi suçlamak için yazmadım sadece içimden geldi
Kimine göre ters gelebilir ama bende vefa duygusu biraz fazla herhalde
( hee vefasızsınız olarakda algılamayın lütfen )