Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azrasıla canım sen listeni tekrar düzeltip ekle hayatım
takyon ben burdayım canım. halledicem şimdi.
canım 8. takımın diğer sonucunu siliver.
azrasıla canım sen listeni tekrar düzeltip ekle hayatım
takyon ben burdayım canım. halledicem şimdi.
canım 8. takımın diğer sonucunu siliver.
kızlar listeler hazır inşallah yanlışlık yoktur varsada el atıverin gari.
meyvenul canım yanlışıkla oldu biliyorum hayatım, benimkide laf olsun işte yazıverdim ama ilgin içinde teşekkürederim hayatım sağol sağol.
takyon,azrasıla canlar ricaederim. çok öpüyorum sizleri.
Merhabalar kızlar,
bir hafta boyunca neler yaptığımı yazayım buraya
68'den 65.600'e düştüm.
aslında bu kiloyu 3 günde verdim hafta boyunca 68 olarak devam ediyordum. sonra başlayıp devam ettiremediğim DUKAN DİYETİne başladım tekrar.
3 gün atak evresini yaptım bugün de seyir evremin (1+1) 1. günü sebze+saf protein diyeti yapıyorum bugün.
3 gün boyunca dukan diyetinin atak evresini harfiyen uyguladım, yani sadece proteinle beslendim. et,tavuk,bol bol yoğurt, yumurta vs.
3 günde 2.4 kilo verdim ve hafta birincisi oldum nasıl mutluyum bilemezsiniz
bu arada dışarıya yürüyüşe çıkmaya üşendim soğuk olduğu için. ben de Leslie Sansone videosunu indirdim. evde yürüyüş yaptım 15er ya da 20şer dakika.
azrasılam umarım doğru paylaşım yapmışımdır canım
Kanatsız melekcim hoş geldin ve tebrikler..Merhaba arkadaslar, ben buraya gecen haftadan beri katiliyorum ve bu hafta iyi bi sonuc alarak 1. oldum, bu tabiki takimim verdigi destekle oldu.
Ben buraya katilmadan önce 3 ay icerisinde 68 kilodan 55 kiloya kadar inmeye basardim, kilo vermeme en cok faydasi olan pilates, yürüyüs ve saglikli beslenmemdir. Özellikle pilatesin benim vücudumu toparladigini sikilastirdigini gördüm. Buraya katilmadan önce 10 günlük yilbasi tatilim vardi ve orda 55den 59 kiloya kadar cikmis durumdaydim (tabi adet dönemini de eklersek). Moralim cok bozuldu, bütün emegim bosa gittigini düsündüm ve kilolar daha yerlesmeden kendimi burda buldum. Acikcasi bu hafta vermemin sebebi dedigim gibi aldiklarimin daha yerlesmeden ve kara yaglara dönüsmeden vermemdir. Pilatesime geri döndüm ve her aksam uyguluyorum. Is yerinde normalde masa basinda oldugum halde yinede oturmuyorum hep, eskisi gibi.
Özen gösterdigim seyler vardi bu hafta, mesela:
- 5. kata merdivenleri kullaniyorum asansör yerine, hatta ikiser ikiser gitmeye gayret gösteriyorum.
- Eve gidince yürümeyi tercih ediyorum
- Yürürken karnimi icime cekiyorum (bu sekilde karnimin agridigini hissediyorum ki buda iyi bi durum)
- Spordan sonra mutlaka yesil cay iciyorum, yaglarin yakimina daha fazla etkisi var.
- Bütün gün spor yapamayiz belki ama hareketli olabiliriz. Oturdugumuz zaman yaptigimiz egzersizlerin aslinda ne kadar yararli oldugunu cok iyi biliyorum, ben acikcasi evde bunlari yazarken bile kalcami sikip birakarak veya ayagim kaldirip indirerek spor yapmis oluyorum. Buda benim sadece kazancim olur, hic yapmamaktan iyidir.
Baska özel bisey yapmiyorum acikcasi, bu hafta takimim da sahit oldugu gibi zor ve stresli dönem geciriyorum ve bu hafta kacamaklarimda oldu, ama takimin bana verdigi destekle ve önerilerle daha iyi haftalar beni bekledigini iyi biliyorum.
neyneysecim.. Gösterdiğin özen için teşekkürler..takımlara katılma talepleri aşağıdaki başlıktan yapılıyor:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/71509-cuma-zayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler-75.html
Azracım.. Hepimiz hata yapabiliriz. Önemli olan listeler hazırlanmadan bu hatayı fark etmiş olmak ve senin yaptığın gibi takım arkadaşlarınla paylaşmak.. Sana da teşekkürler..arkadaşlar bir hatayı düzeltmek istiyorum izniniz varsa tabii
arkadaşımz kaçakkızın kilosu
geçen hafta 56,6 bu hafta 55,3 müş ama bn yanlışlıkla 56,3 olarak geçmişim
bi mahsuru yoksa onu düzelttim tekrr listemizi eklemk istiyorum
Evet azrasılacım.. Üst limiti 12 olarak belirlemiştik. Yığılmahyı önlemek ve takip edebilmek adına.. Ama neticede takım iç dinamiği fazla kişiyi kaldıracak durumdaysa bu kurala istisna tanınabilir.Birşey sorcaktım
bilgisi olanlar yada püsküütcüm cvplarsa sevinirim
bildiğim üzere takım kişi sınırlaması 12 idi(13 müydü yoksa hatırlamıyorum)
bunu fazlalaştırma hakkımız var mı? 1-2 daha fazla üye alabiliyormuyuz?
Tebrikler mellinacım..Merhabalar kızlar,
bir hafta boyunca neler yaptığımı yazayım buraya
68'den 65.600'e düştüm.
aslında bu kiloyu 3 günde verdim hafta boyunca 68 olarak devam ediyordum. sonra başlayıp devam ettiremediğim DUKAN DİYETİne başladım tekrar.
3 gün atak evresini yaptım bugün de seyir evremin (1+1) 1. günü sebze+saf protein diyeti yapıyorum bugün.
3 gün boyunca dukan diyetinin atak evresini harfiyen uyguladım, yani sadece proteinle beslendim. et,tavuk,bol bol yoğurt, yumurta vs.
3 günde 2.4 kilo verdim ve hafta birincisi oldum nasıl mutluyum bilemezsiniz
bu arada dışarıya yürüyüşe çıkmaya üşendim soğuk olduğu için. ben de Leslie Sansone videosunu indirdim. evde yürüyüş yaptım 15er ya da 20şer dakika.
azrasılam umarım doğru paylaşım yapmışımdır canım