SevgiliApriL_2007 sağlıklı ve keyifli bir gebelik süreci ve hayırla kucağına almanı dilerim ...
Sevgilideadline ... kaptanlık görevinde başarılar dilerim canım
1. takım Kaptan adayıdeadline kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim.
1. takım Kaptan adayıdeadline kurallara vakıftır,
kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim.
teşekkür ederim ausenciaSevgiliApriL_2007 sağlıklı ve keyifli bir gebelik süreci ve hayırla kucağına almanı dilerim ...
Sevgilideadline ... kaptanlık görevinde başarılar dilerim canım
Çokkk teşekkür ediyorum kaptanlarım , desteğiniz için. Sevgilerle...
teşekkür ederim
teşekkür ederim ausenciaapril tekrar aramıza dönene kadar inşallah görevi elimden geldiğince yapmaya çalışacağım umarım başarabilirim aprilin gözü arkada kalmaz
Merhaba hanımlar
seaBahAR Püsküütüm Canım merhaba yarışmayla ilgili oldugu için özelden rahatsız etmeyim dedim , o yüzden burdan yazıyorum
Benim takımlara girişim 50 li etaplarda oldugundan hedef kilosunda net bilgi bulamadı Ausum .
Senin kayıtlarında hedef kilom varmı canım ?
Şu an izinli görünüyorum ...
aeben eski olduğunu biliyordum ama ilk etaplardan beri buralarda olduğunu bilmiyordum resmen yarışmanın en başından beri varsın zannediyorum ki o zaman kurallar daha farklıydı belki de hedef kilo belirtme gibi bir durum yoktu başlangıç kilosuda aynı şekilde çünkü bu not olayını zamanla eklemişiz diye düşünüyorum merak ettiğimden baktım hiç not yok o dönemde ama çok değişik bir his ya resmen tüm yarışmacılardan haberin var bir şeklide
Ellerine sağlık tatlım.. Ben de şimdi karar defterinde güncellemeleri yapayım o zaman.. Malum bugün sıra 6. takımda.sevgili kaptan arkadaşlar veseaBahAR 22. tur 8. hafta performans sonuçlarımız hazırlanmıştır. Çok acele yaptım umarım bir hata yoktur. 8 hafta boyunca hiç nota almamış 14. takım başarılıdır. 6. takım 4 hafta boyunca sonuç listesi hazırlayacaktır. 10. takım bildirimde bulunmadığı için karar defterine göre 1 nota almıştır.
Aprilcim, sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorumCanımsıngüzel dileklerin için çokkk teşekkür ederim. Hepinize kolaylıklar diliyorum sevgiler...
Merhaba hanımlar
seaBahAR Püsküütüm Canım merhaba yarışmayla ilgili oldugu için özelden rahatsız etmeyim dedim , o yüzden burdan yazıyorum
Benim takımlara girişim 50 li etaplarda oldugundan hedef kilosunda net bilgi bulamadı Ausum .
Senin kayıtlarında hedef kilom varmı canım ?
Şu an izinli görünüyorum ...
Hayırlı cumalar .
Bol eksili bir cuma olsun inş .
Evet canım yaklaşık 10 yıldır kk'dayım, ve hep buralardaydım
Tarihe tanıklık etmek gibi bişi işte .
İlk dönemler çok aktiftim , kaptanlık dönemimde oldu , daha sonra aplalık dönemi.
Evet çok kurallar değişti hatta bunlar bi kondu tekrar değişti vs vs
Kayıt işi zor çok teferrüatlı , ausumda bakti geçmişte böyle bir kayıt olmadıgı için Püsküüt'üme baş vurduk zatenyanlış bişi yapmayalım aksaklık olmasın diye.
Tabi asıl emek kraliçesi Püsküüt'ümdür, onun hakkı ödemmez
Hayatımda tanıdıgım yaptıgı işi mükemmel yapan ,adaleti ve saygıyı hiç elden bırakmayan nadir insanlardan.
Kaptanlıgını kutlarım , başarılar dilerim . Sen de çoktandır burdasın , bu işi hakkıyla yapacagına eminim
Hepizize kilo verme sürecinde başarılar dilerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?