püskütüm seninde eline saglık kolyeli mezuniyette pek şık olmuş ..yerimseniben
Evet çok begendim alkisalkisalkisbenimkide bundan olsun . 256788977865 tarihinde mezun olunca .kafamçokkarıştı:roflol:aebenim... Her zaman yaptığım figürde bugün bir sorun vardı.. Sitenin o bölümünü nedense bir türlü aktive edemedim..
Sonra bakındım etrafıma.. Bizim kızlara ne yakışır dedim.. ve bu kolyeyi görüp beğendim..
Ha'di dedim bu haftalık da böyle olsun..
E madem sen beğendin bundan sonra hep bu olsun abeşeker.. opuyorumnanaktan
teşekkürler püsküvim fıstığım ellerine kollarına sağlık:))
genciza' nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Ekim / 1,5
Kasım / 1,1
Aralık / 0,0
2009 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 2,6 KİLO
Ocak / YOK
Şubat / YOK
Mart / 1,0
Nisan / 1,4
Mayıs / 0,0
Haziran / 0,5
2010 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu ( 126. Etap) ( 64,6 )
Bitiş Kilosu (157. Etap) ( 58 )
Verilen Toplam Kilo ( 6,6 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 10,22% )
Toplam Süre ( 25 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,41% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 264 )
Yorum : Sevgili genciza, 10 Ekim 2009 tarihinde (126.Etap) ve 64.6 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan, 4 Haziran 2010 (159.Etap) tarihinde toplam 6,6 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz. a.s.
anaaaa ben ben ben mezunmu oldum şimdi :gitme:
çok teşekkür ederim canlarım inşallah sizde emeklerinizin karşılığını alırsınız,mutluyum gururluyum
başta 7. takıma,kaptanım ayçine ve daha önce katıldığım 13. takım arkadaşlarıma ve eski kaptanım ferdaya desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.opuyorumnanaktan
Canım benım karne cok guzel olmus emegıne saglık.Öncelikle 4. takım kaptanı Şebnemcim ve canım arkadaşım Çağlayan başta olmak üzere bende emeği çok olan takım arkadaşlarımın hepsine tek tek teşekkür ediyorum.4. takım allah yolunuzu açık etsin.Bütün arkadaşlarımın en kısa zamanda amaçlarına ulaşmaları dileklerımle......
SİZLERİ SEWİYORUMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan :hooray:
Burada emeğine sağlık denilmesi gereken sensin cerencim.. kaydirigubbakcemile5
Tekrar tebrikler.. a.s.
Çiçegim fıstıgım seni ne kadar tebrik etsem azdır .alkisalkisalkisalkisalkisalkis
CaglayanCicek' in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Mart / 1,5
Nisan / 7,5
Mayıs / 5,5
Haziran / 2,2
2010 YILINDA TOPLAM VERıLEN : 16,7 KıLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu ( 150. Etap) ( 89 )
Bitiş Kilosu (160. Etap) ( 72,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 16,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 18,76% )
Toplam Süre ( 11 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,71% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.518 )
Yorum : Sevgili CaglayanCicek, 26 Mart 2010 tarihinde (150.Etap) ve 89 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan, 11 Haziran 2010 (160.Etap) tarihinde toplam 16.7 kilo vermiş ve hedefine ulaşmış olarak, başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 4. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz. a.s.
Karnem çok güzel olmuş teşekkür ederim.Mezuniyetim biraz habersiz oldu ama olsun :)))
Bende en başta takım arkadaşlarıma cerenime ve şebo teşekkür ediyorum ama en büyük teşekkürü sanırım aeben ablam alması gerekiyor,yeme düzenimi sağlıklı bir şekilde yaşamıma kattığı için ona çok şey borçluyum herkese teşekkür ediyorum ben artık bir bebiş bekliyorum onun içinde takımda yarışta olamayacağım ama her zaman gene onlara destek vermeye devam edeceğim.
motıve kaynagımm bende herseyı sana borcluyum tebrıkler...................
aeben ablacım cok tesekkur ederımm.....
Karnem çok güzel olmuş teşekkür ederim.Mezuniyetim biraz habersiz oldu ama olsun :)))
Bende en başta takım arkadaşlarıma cerenime ve şebo teşekkür ediyorum ama en büyük teşekkürü sanırım aeben ablam alması gerekiyor,yeme düzenimi sağlıklı bir şekilde yaşamıma kattığı için ona çok şey borçluyum herkese teşekkür ediyorum ben artık bir bebiş bekliyorum onun içinde takımda yarışta olamayacağım ama her zaman gene onlara destek vermeye devam edeceğim.
Rica ederim canım, teşekkür etme nezaketin için ben de sana teşekkür ederim..
Tekrar tebrikler.. a.s.
Aynı zamanda da sağlıklı bir hamilelik dilerim.. e bu da demek oluyor ki 9 ay 10 gün sonra yine beraberiz.. yerimseniben