• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cügarotti

Biordanbiburdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2024
1.715
1.598
48
Eşim evlendiğimiz zaman günde 1 paket sigara içiyordu. 6-7 ay geçtikten 1 buçuk pakete çıktı.
Şuan 3 yıldır evliyiz ve 3 pakete yakın sigara içiyor.
Emzik gibi sürekli ağzında.
Bende kullanıyorum ama kullanmama rağmen onun içtiğini gördükçe bana tiksinmeler geliyor 😏

Sigaradan tiksinmesi için geceden sigara paketinin üzerine su döküyordum, sabaha kadar nemli kalıyordu. Ama çare de olmadı, paketi atıp yenisini alıyordu 😂 çözüm olmadı yani.
Biliyorum herşey onun kafasında bitirmesiyle olucak ama sağlığından da endişe ediyorum.
3 yılda 3 paket olduysa 7. Yılımızda falan ne olur allah bilir..
Sigarayı bırakması için ne yapabilirim ?
Var mı sinsi bir fikri olan 💃🏻

Sigarayi 2018de birakmiş biri olarak başkasinin istegiyle, müdahalesiyle sigara birakilacagini dusunmuyorum. 🙄
Ayy ne güzel.. Ciğerlerinize selamlarımı iletin 🤗

Bende farkındayım, çok içiyorsun dediğimde ya da içme dediğimde daha da çok içiyor sanki.
Bende birinin demesiyle bırakabileceğimi zannetmiyorum ama tiksinmesi için en azından haberi olmadan birşeyler yapılabilir mi onu bilemedim..

Eşim evlendiğimiz zaman günde 1 paket sigara içiyordu. 6-7 ay geçtikten 1 buçuk pakete çıktı.
Şuan 3 yıldır evliyiz ve 3 pakete yakın sigara içiyor.
Emzik gibi sürekli ağzında.
Bende kullanıyorum ama kullanmama rağmen onun içtiğini gördükçe bana tiksinmeler geliyor 😏

Sigaradan tiksinmesi için geceden sigara paketinin üzerine su döküyordum, sabaha kadar nemli kalıyordu. Ama çare de olmadı, paketi atıp yenisini alıyordu 😂 çözüm olmadı yani.
Biliyorum herşey onun kafasında bitirmesiyle olucak ama sağlığından da endişe ediyorum.
3 yılda 3 paket olduysa 7. Yılımızda falan ne olur allah bilir..
Sigarayı bırakması için ne yapabilirim ?
Var mı sinsi bir fikri olan 💃🏻
Sen de bırakıp bu yola onun da isteği üzerine birlikte başlayacaksınız.

Ben günde 4-5 tane içiyordum. Onun sayesinde günde 10-12 tane içmeye başladım 😂
İkimizdende bi bık olmaz sanki…..
Ben mesela arsizliktan iciyorum , icmesem aramam gidip parayla paket almam krize girmem vs vs ama varsa da affetmem ne alaka bilmiyorum😂 eşim zaten bağımlı değilsin bırak diyor o bırak diyince bu hoşuma gidiyo icesim geliyo😑

Ayy o hissi o kadar iyi biliyorum ki. İçtiğim dönemde arkadaşım gelmişti. Paso sigara içiyordu ama hiç durmadan. Ulan bu böyle içiyosa ben ne içiyorum nasıl içiyorum acaba bu ne demiştim. Eşim sigara kullanmıyordu ama bırakmam taraftarıydı. Asla onu dinleyerek bırakamadım aksine o istedikçe daha çok içtim😂 Sonra bir sabah uyandım. Arkadaşım aradı X kişisi sigarayı bırakmış biliyor musun dedi. Neyse telefonu kapadıktan sonra kendime dedim ki bu m*l bırakmış ben mi bırakamayacağım😂😂 ve çat diye bıraktım şaşırtıcı bir şekilde.

Ayy o hissi o kadar iyi biliyorum ki. İçtiğim dönemde arkadaşım gelmişti. Paso sigara içiyordu ama hiç durmadan. Ulan bu böyle içiyosa ben ne içiyorum nasıl içiyorum acaba bu ne demiştim. Eşim sigara kullanmıyordu ama bırakmam taraftarıydı. Asla onu dinleyerek bırakamadım aksine o istedikçe daha çok içtim😂 Sonra bir sabah uyandım. Arkadaşım aradı X kişisi sigarayı bırakmış biliyor musun dedi. Neyse telefonu kapadıktan sonra kendime dedim ki bu m*l bırakmış ben mi bırakamayacağım😂😂 ve çat diye bıraktım şaşırtıcı bir şekilde.
Sigarayı bırakmanında dedikodusu yapılıyor mu oyle yaa😅

Ayy ne güzel.. Ciğerlerinize selamlarımı iletin 🤗

Bende farkındayım, çok içiyorsun dediğimde ya da içme dediğimde daha da çok içiyor sanki.
Bende birinin demesiyle bırakabileceğimi zannetmiyorum ama tiksinmesi için en azından haberi olmadan birşeyler yapılabilir mi onu bilemedim..

Bilmiyorum ben içmiyorum ama tiksinmedim acikcasi. 😄
Seviştikten sonra bi sigara yakmak isterdim dogrusu ama eşim kullanmiyordu zaten tek basina o kadar güzel olmuyordu. 😁

Ay benim çevremde öyle sigara içip bırakan bi m.al yok 😂 olsa da teşvik etse..
Kaç sene içtikten sonra bıraktın?

Zamanında annem babama bıraktırmak için çok uğraşmış çok kavgalar etmiş babam gizli saklı içmeye devam etmiş, ta ki bir gün ağır bir grip geçiriyormuş o gün de işte baya bir yorulmuş belki açtır da, otobüs durağında bir sigara yakmış o gün öyle bir tiksinmiş ki kendi kendine bırakmış, öyle anlatır. 30 yıl olacak neredeyse bir daha içmedi. Kendi kendine bırakmak istemedikçe bir şey yapabileceğinizi düşünmüyorum ben de 😓

Zamanında annem babama bıraktırmak için çok uğraşmış çok kavgalar etmiş babam gizli saklı içmeye devam etmiş, ta ki bir gün ağır bir grip geçiriyormuş o gün de işte baya bir yorulmuş belki açtır da, otobüs durağında bir sigara yakmış o gün öyle bir tiksinmiş ki kendi kendine bırakmış, öyle anlatır. 30 yıl olacak neredeyse bir daha içmedi. Kendi kendine bırakmak istemedikçe bir şey yapabileceğinizi düşünmüyorum ben de 😓
Son çare böyle bişey düşünüyorum 😏

Eklentiler

• IMG_9165.jpeg
    IMG_9165.jpeg
    25,7 KB · Görüntüleme: 6
Benim eşim bıraktı, tam yedi sene de içmedi ama yine başladı. Sigarayı bırakmak için çok sağlam bir irade lazım ve çevresindeki kimsenin kullanmaması lazım. Sizin isteğinizle bırakacağını düşünmüyorum 🙁

Benim eşim bıraktı, tam yedi sene de içmedi ama yine başladı. Sigarayı bırakmak için çok sağlam bir irade lazım ve çevresindeki kimsenin kullanmaması lazım. Sizin isteğinizle bırakacağını düşünmüyorum 🙁
Zaten benim isteğimle asla bırakmaz, bende buna ikna oldum 3 yıldır 😂 sigaradan tiksindirecek bi yöntem vardır diye yazdım, bendeki de bi umut…

Back