iltifat değil canım gerçekten öyle için rahat olsun.. cicilerinede bayıldım banada nasip olacak inş.
darısı basına dıyelım o azaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iltifat değil canım gerçekten öyle için rahat olsun.. cicilerinede bayıldım banada nasip olacak inş.
geçmiş olsun
bu öperasyonda çocuk falan emzirile biliyomu merak ettim
hiiiii nasıl sevindim anlatamamm seninkiler harika çünküüüüü :86:
CUBUR' cum senin fotolara tekrar baktımda. göğüslerin çok dolgun ve güzel görünüyor maşallah 75 b kullanıyormuşsun. çok şaşırdım ve kafam karışıyor 75 neredeyse en küçük beden. ama senin dolu dolu. nasıl oluyor anlamıyorum. benim boyum 1,83 vücut yapımda sanırım seninki gibi ben de ince yapılıyım, düzgün bir fiziğim var. 85 beden sütyen kullanmak istiyorum. cumartesi ameliyat öncesi doktorumla tekrar boyutla ilgili konuşacağız. senşn fotoları görünce yine kafam karıştı ya çok büyük olursa diye of sıkılıcam yaa neredeyse ne çok şey var düşünecek, şimdiden yoruldummm
canım ben bazen c de kullanıyorum markaya gore degısıyor hem buyuk yaptır sonra gozun doymuyor cunku ben okadar arsızlastım kı bılgısayarda arka plan resmı yapıcak kadar baktıkca keske daha buyuk olsaydı dıyorum :))))))))))))))
evet 27 yaşındayım ve bugün sütyen bedenleri hakkında ne kadar yanlış bildiğimi fark ettim. araştırdım bugün internetten. ben 75,80, 90 vb yi göğüs büyüklüğüyle ilgili sanıyordum, A B C cup v.b yi de sallamıyordum göğsüm çok küçük olduğu için. meğersem olayı belirleyen cup mış neyse bundan sonra ihtiyacım olacak bu bilgiye. bu durumda 85 beden sütyen kullanmak istiyorum cümlesi saçma oluyor. o zaman 80 C cup kullanmak istiyorum diyeceğim
merhaba, ameliyatta kesi nereden oldu acaba? Naci Çelik koltuk altı kesisiyle yapıyor mu ya da, bilen var mı?
kızlar soylemeden edemıyecegım kalem1981 le tanıstım ve test edıp onayladım mentorun yumusaklıgıda super ben cok beğendım arkadasım cok dahada guzel!!!!!!
süperrrr bayıldımthumb=1&stc=1
ıste benım bu yaz kı bıkınım
kızlar soylemeden edemıyecegım kalem1981 le tanıstım ve test edıp onayladım mentorun yumusaklıgıda super ben cok beğendım arkadasım cok dahada guzel!!!!!!
süper süper süper desene bu yaz kimse gözünü senden alamayacak