• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cubur Meme Estetiği Ameliyatı

cubur canım,resimlerine baktım gercekten cok güzel göğüslerin.dekoltenden tut,göğüslerinin arasındaki mesafe dahi cok güzel hesaplanmış belli ki.şuan alt lob üst loba göre daha dar gibi görünse de,bikaç hafta sonra tamamen alt lob dolacak.meme ucundan itibaren daha dolgun bir hal alacak.bende de 325 cc var.ilk halleri benim de böyleydi hemen hemen.şuanki hali daha değişik ve gören herkes cok beğeniyor.doktorlarımız alanlarında en iyi doktorlar.ellerinden çıkan iş de bukadar güzel oluyor işte :71: tekrardan geçmiş olsun canımbenim

canım ınsallah dedıgın gıbı olucak ben heralde cok sabırsız davranıyorum resımlrerın varsa senınkılerı gormek ısterım cicegimm

Cuburcum Olsun üzülme B de sonuçta gayet iyi bir Kup Sağlıkla Kullan Bu daha ÖnemLi Hemm Vücuduna Yakışmış bence Daha Öncede Söylemiştim Üzme Kendi Güzel günlerde Kullan Daha Sonra Zaman Geçince yeniLetirsin Esniycek hem Bir Büyüğünü Taktırtırsın

cok gecmis olsun cuburcugum,

umarim hersey istedigin gibi olmustur. naci beyle bende gectigimiz cumartesi görüstüm ve 18 nisana gün aldim ... :) bakalim hayirlisi :)

kızlar arion 335 cc hıght profil damla protez kas altı oldum hastaneden yazıyorum
superım hıc ağrım sızım yok sımdılık gozum doymuyo sıdıden daha buyuk olsymış ıyı olumuş demeye basladım nazkozdan gozumu acıp ilk memelerıme baktım ve allahım cok sukur dedım sımdıden kendımı cooooook ıyı hıssedıyorum. bu amelıyatı olmak ısteyenler hıc korkmayın darısı basınıza bu kadar ağrısız gecebılecegını hıc dusunmemeıştım

ben sırt masajına basladım 10 gun onceden bence bununda faydası var aklınızda bulunsun

doktorum naci çelik e cok tesekkurler

cok gecmis olsun cuburcugum,

umarim hersey istedigin gibi olmustur. naci beyle bende gectigimiz cumartesi görüstüm ve 18 nisana gün aldim ... :) bakalim hayirlisi :)

daha 2 ay var zaman gecmez sana cok guzel bı duygu kesınlıkle yenı olmama ragmen zaman zamn unutuyorum amelıyat oldugumu nacı bey gercekten super

canım ameliyat olmuşsun. geçmiş olsun demek için geciktim geçmiştir herhalde canım. internete giremedim uzun süre ama oraletten öğrendim ameliyat olduğunu. hayırlı olsun canım.

canım ameliyat olmuşsun. geçmiş olsun demek için geciktim geçmiştir herhalde canım. internete giremedim uzun süre ama oraletten öğrendim ameliyat olduğunu. hayırlı olsun canım.

evet canım oldu bıttı hersey yolundaya ona bakalım hıc gec kalmış degılsın sende ıyısın ohhhhhh
daha ne olsun mutluyuzya.........

ben silikonlarımı çıkarmaya karar verdim 1 hafta ıcınde amelıyat olucam :(( çok mutsuzum bence yaptırmak ıstıyenler cok buyuk yaptırmasın sonra pişman olurlar benim gibi

ben silikonlarımı çıkarmaya karar verdim 1 hafta ıcınde amelıyat olucam :(( çok mutsuzum bence yaptırmak ıstıyenler cok buyuk yaptırmasın sonra pişman olurlar benim gibi

geçmiş olsun Çok mu Büyük geldi Rahatsız mı Oldun Orantı Sorunumu Oldu da Büyük geldi Genelde Küçüklüğünden Şikayet Ederler Hakkında Hayırlısı Olsun Allah Gönlüne Göre versin DİLERİM..

canım sakın oyle bısey yapma daha ne ıstıyorsun amacımızda bu degılmı zaten buyuk olması
bırde silikonların buyuk oldugunu sen mı dusunuyorsun etrafındakıler mı soyluyor

Canım geçmiş olsun :( Senle başka yazışmalarımızı hatırlıyorum sen daha yeni ameliyat olmadın mı ??
Çok erken değil mi çıkarttırmak veya yeni bir operasyon için.

Aslında bir yerde büyüklük insanı mutlu eden bir faktör olmuyor şu an pişmanlık yaşama mutsuz olmana çok üzüldüm. Umarım mutlu olacağın bir sonuç çıkar alacağın kararda. Yardımım dokunursa bir tık uzağındayım..

Canikom Akşam konuştuğumuz gibi Tekrar operasyon olmana Grek yok Çünkü Büyük DeğiL gayet Normal İçine Sinsin..

lolitacım, çok geçmiş olsun öncelikle.. kime ameliyat oldun kaç cc kondu kaç gün oldu, resimlerin nasıl hiç birşey bilmiyorum ama bildiğim tek birşey var, okuduklarından da sen de fark etmişsindir ki, bu protezleri herkes 6. ve 12. aydan sonra tam şekliyle kullanmaya başlıyor.. eğer ki bu denli bir zaman zarfı geçmediyse senin için de, beklemeli ve tam şeklini görmeden karar vermemelisin. yine de içimden bir his çok güzel olduklarını söylüyor.. inşallah senin kendi hüsn-ü kuruntun değildir..
büyük her zaman çok tercih edilmez,ama yine de kimi bayanda çok hoş durur,zamana bırak derim,son hali için..

sevgiler..

evet canım bugun pansumanım vardı hersey yolunda bıraz yumusamaya basladılar amelıyat sonrası sutyen aldım 34 b verdıler :43: b

34 mü:53: anaa ne kadar incesin sen cuburum. benim 36. B olan sütyen de var C olan. Onların da kalıpları fark ediyor heralde..

Hay Allah yaa. Asla kullanamayacağınız kadar büyük mü? Bence çıkarttırmak için biraz daha düşünün. Bakın burakarda rakam olarak gözümüze büyük gelen protezler için bile arkadaşlarımız acaba küçük mü diyorlar. Bir de ne zaman ameliyat oldunuz kaç cc kondu?

Cuburcum Olsun üzülme B de sonuçta gayet iyi bir Kup Sağlıkla Kullan Bu daha ÖnemLi Hemm Vücuduna Yakışmış bence Daha Öncede Söylemiştim Üzme Kendi Güzel günlerde Kullan Daha Sonra Zaman Geçince yeniLetirsin Esniycek hem Bir Büyüğünü Taktırtırsın

Sizler birbirinize böyle mi destek oluyorsunuz?? Kişilerin tekrar ameliyat olmasını telkin ederek...

:67:

cnm bnce ıyı dusun ve ıyı karar ver..ben senın resımlerını gördüm senın dedıgın gıbı bı buyukluk anormallık yok.. gayet guzel ve hos duruyo..bence düşünme ıkıncı amelıyatı ole abartı goze carpan bir büyüklük göremedim benn..belkı bu boyuttan kucugu senı memnun etmeyecekk bunları göze alarak ıyıce dusun..gelen gidennı aratıyormus dıyerek uzulmenı ıstemem sonra..

Son düzenleme:
Back