ayağa kalkan kimse yok ki canım,düşüncelerimizi paylaşıyoruz aynı senin ve diğer arkadaşların yaptığı gibi. bundan sonra sana alıngan arzu dicem yahuusen mutlu musun evet mutlusun,ben mutlu muyum evet mutluyum,oralet, cubur,miks,copyright,poisa,gizeml.... herkes farklı yöntem ve farklı büyüklüklerle mutlu olduğuna göre ortada bir sorun yok demek ki.. önemli olan yaşadığımız süreci birbirimize en iyi şekilde yansıtabilmek..
Benimde Mentor Gizemin de Arzumun da :87::79:
Kalemciimm çook güzeel yazmışsıın canıımm:81::81: bazı yuvarlak protezlerde kas altında damla görüümü veriyor, demişsin. peki kas zarı altından da damla görünümü werme olasılığı warmıdır canım?
canıım beniim çook teşekkür ederim çok güzel açıklamşsın yine... ben de doktorlardan böyle açıklamalar bekliorum ama malesf ikna edici bir açıklama duyamıyorum....
Eser hanm bana kas zarı altına yuwarlak koyacağım demşti, ben kas zarı altının dha iyi oldğnu herkesten duydum , bazı doktor yorumlarından da okudum ikna olmuştum amaa Hasan bey ben sana KAS ALTINA yuwarlak koyacağım dedi we ben şaşırdım dedim neden KAS ALTINA , kas zarı altına değil?? sana ben öyle uygun görüyorum dedi.... ben de anlıyrum heralde bana öyle uygun gördğünü.. ama benim istedğim cvp bu değill! bu beni ikna etmiyor işte!
mesela senin yazdığın gbi bir cümle kursaydı : göğüs dokun olmadığı için ben yuwarlak protezi KAS ALTINA koyacağım ki, yapacağı baskıdan dolayı sana damla görünümünü wersin !! haaa işteee tamamm demekki nedeni buymuş diyeyimm, ikna olayıımm!!! yanlışmıyımmm........
sen benım oncesı ve sonrası resımlerıne bak ve benımde sıfır meme dokum vardı hatta eskı resımlerıde ekledım..375 cc gıbı buyuk bır protezde kullanıldı... yuvarlak ve dual plan yontemıyle yapıldı..benımde hıc gogus dokum yoktu protezım yontemı nedeıyle yarısı kasustu yarısı kasaltında ve hıcte protez bellı olmuyo ve bır o kadar da dogall..
tamamen doktorun uyguladıgı yonteme bakıyo..kımı doktor meme dokusu olmayana kasaltı daha dogal olur derken kımısıde farklı yontemlerle aynı dogallıgı saglıyo.. benım doktorum dual planle yanı ust kısmı kasaltında ,alt kımınıda kasustune bırakarak cok dogal bır gorunum sagladı..
Gizeml'cim ikimize aynı yöntem uygulnmıs tek farkı seninki high profil benimki moderate...
Resimlerini gördüm çok guzel ve dolgun görünüyorlar..Ama mesela benimkiler boyut olarak daha küçük görünüyorlar ( yada umarım bana öyle geliyordur:) )...
Dediklerin dogru hatta aynı yöntemle bile herkesde farklı sonuc alınabiliyor....
en iyisi ne istedigini iyice ifade edip gerisini doktora bırakmak...
moderate hıgh profıle gore memeyı bıras daha gerıde bırakıyo..hıgh profıl memeyı one dogru daha fazla buyutur aralarındakı fark bu..ondan dolayı senınkıler sana kucuk gelıyo..
arzum77, KALEM1981
Bir daha bu protez büyüklüğü konusunda yazışırsanız en az 1 hafta ceza almanızı sağlayacağım bilesiniz!!
Bu size son uyarımdır...
benim de benim de
cuburcum naci bey bende mentor kullandı, ama ben istedim sayılır orası biraz karışık :)
yoksa kendi tercih etmiyormus mesela arion daha cabuk sekil alıyormus..Neticede hepsi yumusuyor, kısa süreli kullanımlık birsey olmadıgından cabuk yumusaması benim için farketmiyordu tabi herkesin kendi tercihi...
damla - yuvarlak protez konusuna gelince damla dogal meme görüntüsüne daha yakındır, yuvarlak ise daha diri bir görüntü verdiginden damla kadar dogal görünmediği düşünülür.. Bazılarına her ikisi de uygun olabilecekken bazılarında biri daha güzel durabilir. Ama bence aralarında daglar kadar fark yok ki zaten yuvarlak protez de zaman içinde damla protez görüntüsü verecektir yercekimine karsı koyamayarak :) Kisisel tercihinizi belirleyip , doktorunuzun önerisini dinledikten sonra üzerinde çok düşünülmesine gerek olmayan bir konu bence
kızlar lütfen sizden cevap bekliyorumm benim göğüsüm hiç yok değil fakat hayatım boyunca emzirme dönemim hariç hiç desteksiz sütyen takmadım bir de düşünün kiii 2 çocuk 20 şer aydan emzirdiğimi daha sütten keseli de 6 ay oldu anlayacağınız benim halim vahim!!ve ben çoook mutsuzumbana ege estetik cerrahi özcan ülgen ve ruhi çankayalı yı çok tavsiye ettiler istanbuldan yurt dışından hastaları geliyor göğüs için dediler ama ben burada formlarda hiçbirinizden bu isimleri duymadım benim acil çözüme ihtiyacım var nasıl doktorlar fiyatları nedir bilmiyorum siz araştırmışsınızdır lütfen yardımcı olun
kızlar lütfen sizden cevap bekliyorumm benim göğüsüm hiç yok değil fakat hayatım boyunca emzirme dönemim hariç hiç desteksiz sütyen takmadım bir de düşünün kiii 2 çocuk 20 şer aydan emzirdiğimi daha sütten keseli de 6 ay oldu anlayacağınız benim halim vahim!!ve ben çoook mutsuzumbana ege estetik cerrahi özcan ülgen ve ruhi çankayalı yı çok tavsiye ettiler istanbuldan yurt dışından hastaları geliyor göğüs için dediler ama ben burada formlarda hiçbirinizden bu isimleri duymadım benim acil çözüme ihtiyacım var nasıl doktorlar fiyatları nedir bilmiyorum siz araştırmışsınızdır lütfen yardımcı olun
Arkadaşım bir dur sakin olBir kere bu forumda adı geçmeyen doktor iyi doktor değil birşey yok aman ha. Git bu doktorlarla bir görüş önce bakalım kafana yatacak mı neler önerecekler.. Burdan aldığın her bilgiye körükörüne inanma sakın aman ha.. Buradaki herkes sorularına yardımcı olacaktır ama önemli olan doktorla senin uyuumun
canım ozaman ben yalnış bılgı vermışım ozur dılıyorum ben sordugumda mentoru artık kullanmadıgını soylemıştı onun ıcın yazmıştım sanada tekrar tekrar gecmış olsun agrıların nasıl oldu
arkadaşlar bunu yabancı bir siteden buldum ameliyat sonrası yara izi diyor. sizin ameliyatlarınızdan sonra böyle bir görüntü oluştumu. böylesye çok kötü olur.
Yani bencede git görüş,bu forumda izmirde ameliyat olan arkadaşlar var,onlardanda bilgi alabilirsin.Miks var,gizemll var benim bildigim İzmirden ameliyat olanlar.Onlarla konuşmanı tavsiye ederim canım.
yasi7 canım selam ben de İzmirdeyim ve burada oldum operasyonumu benim doktorumlada gidip görüşebilirsin bilgi al Prof. dr. Ahmet Seyhan ben 5 oldum avatrımda görebilirsin cicişlerimi.. :81: :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?