aaaa kalp kalbe karşı olmuuş baakkben de boyunu posunu sordum bi de hangi doktora oldun canııımm bombaa olmşlar maşallahhh
benim boy 170, 56 kg'yum canım. sen benden uzun ve zayıfmışsın, benim resimleri gördün, biraz daha büyük olabilirdi bence benim için 275-300 olabilirmiş. sen kendin için nasıl bir görüntü istiyorsun ona göre karar vermelisin ama benden ince olduğun için de 250cc kasaltı bile olsa benimki gibi, sende biraz daha dolgun durabilir, bunların hepsini doktorunla da tartış en iyisi. güvendiğin bi doktora gitmek çok önemli ve bi yerden sonra da doktorun profesyonelliğine bırakmak gerekiyor..
hahahhaa, sana göre ne kadar anlamsız di mi 25cc-50cc arasında dünya kadar tartışma
hımmm ewet canm benden brazdaha kilolu olmana rağmen doktrun 250 takmış sana, bana 300 olmaz mı acaba şmdi die düşndüm açıkçası,yani büyük mü olur diye:44: çnkü seninkilerde bence 300 gbi durmuuuşşş
canım profilime gır
album var altta onu tıkla
Canım arkadaşım,neden anlamsız olsun,öyle olsaydı burada sizler için bu kadar yardımcı olmaya çalışmazdık,önemli olan karar aşamasında dogru kararlar vermek.25cc çok ufacık bir ayrıntı bence,evet dogru.Ama senden daha uzun boylu birisine senden daha küçük cc tavsiye etmeni düşünüyorum şu anda :26::26:Zayıfta olsa uzun boylu bir insan gögüsü daha çok kaldırır..Allahım,hepimiz mutlu olalım yahu,gerisi vızz...25cc miş 50 cc miş,olacagına varır herşey.
tatlım, ben sadece espri yapmıştım. :26: seninkiler 400 olduğu ve -ben sana daha da önce yazdığım gibi- sandığım gibi abartı olmadığı için, bizim aslında bu kadar ayrıntıya takılmamız çok da anlamlı değil demek istemiştim. ayrıca, belli bir boyuttan sonra 25-50 hiç fark etmez ama daha düşük aralıkta 250 ile 300 arasındaki 50cc beni mutsuz etti biliyorsun.
arkadaşım benden uzun evet ama benden de zayıf olduğu için karşılaştırırken doktoruna danışmasını önerdim sadece, öyle bi yazmışsın ki, arkasında başka birşey olabilir mi başka..
ben sırf, benim gibi küçük oldu diye mutsuz olmasınlar diye albüm yaptım.
tatlım, ben sadece espri yapmıştım. :26: seninkiler 400 olduğu ve -ben sana daha da önce yazdığım gibi- sandığım gibi abartı olmadığı için, bizim aslında bu kadar ayrıntıya takılmamız çok da anlamlı değil demek istemiştim. ayrıca, belli bir boyuttan sonra 25-50 hiç fark etmez ama daha düşük aralıkta 250 ile 300 arasındaki 50cc beni mutsuz etti biliyorsun.
arkadaşım benden uzun evet ama benden de zayıf olduğu için karşılaştırırken doktoruna danışmasını önerdim sadece, öyle bi yazmışsın ki, arkasında başka birşey olabilir mi başka..
ben sırf, benim gibi küçük oldu diye mutsuz olmasınlar diye albüm yaptım.
canııım ben karar werdim yaa, doktora şunu dicem : 75 B cup'ı doldurmak istiyorum,destekli sütyen takmak istemiorum. ben 75 b cup destekli takıorum artık bundan kurtulmak istiyoruumm
ibisciim, senin sütyenin kaç cup acaba? B cup dolduruyormusunn?
Canım ben kötü birşey yazmadımki.anladım zaten espri yaptıgını.Aşkım sorun yok,sen beni yanlış anladın yaa..Bende albüm yaptım,ekliyorum bakabilirsin resimlerime.Öpüyorum çoookkk..
Ulan senin yüzünden kavga edecegiz haa..ol artık şu ameliyatını kardeşimm..
ay tamam o zaman, kırıldın zannettim
Ulan senin yüzünden kavga edecegiz haa..ol artık şu ameliyatını kardeşimm..
canııım ben karar werdim yaa, doktora şunu dicem : 75 B cup'ı doldurmak istiyorum,destekli sütyen takmak istemiorum. ben 75 b cup destekli takıorum artık bundan kurtulmak istiyoruumm
ibisciim, senin sütyenin kaç cup acaba? B cup dolduruyormusunn?
Hayyyybenim bunlardan Daha Küçücük Olsa Var Yaaa İnanılmaz Mutsuz Olurdum Veee Doktorum beni tekrar Yatırmak zorunda kalırdı Ameliyat Masasına Tekrar Büyütmek için :82: Taaa ki Beni tatmin edinceye kadar Büyüklük Dayanamam ben Çünkü Asla :87: Çok Şükür gerek Kalmadı Böyle bir şeye Allahıımmmmmmm :119:
miks senin kaç cc konuldu birde boyun kilon kaç? gerçekten hoş duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?