huysuzcana geçmişler olsun.. eğer kişinin vücudu uygunsa ,boyu uzunsa,kilosu da ona uygun şekilde yerinde ise 375-400 gibi cc ler çok güzel durabilir,ama bu noktada kişinin vücudun elverdiği nokta bence önemlidir.Zayıf bir insana nasıl ki 400 cc garip bir büyüklük olarak görülebilirse ,boyu uzun,balık etli ,gögüs kafesi geniş bi insanda da 250-300 cc ler bir garip durabilir,ancak bu noktada biz hastaların çok da söz söyleme yetkinliğine sahip olduğunu düşünmüyorum.. Protezin duruşu,markası hasta ile kararlaştırılır ve doktor hastanın vücut ölçülerine göre en uygun protez yerleştirir.Ben naci beyin bir yazısında şunu okumuştum,protez ölçüsünü kendisinin belirlediği hastaların daha mutlu olduğunu söylemişti,bu noktada tecrübeli bir gözden daha önemli birşey olamaz bence.. Sonuçta bziler birer kez ameliyat oluyoruz ama doktorlar yüzlerce kez ameliyat yapıyorlar,bence bu noktada başka insanları 300 cc olmalı,300 cc nin altında olmamalı gibi yönlendirmeler gerçekten bireylerin üzülmesine sebep olabilir,birilerine tecrübelerimiz ile yaşadığımız süreç ile katkı sağlamak çok ama çok öenmli,huysuzcanın da mutlu bir insan olarak aramıza geleceğine eminim.
kalemcim ben de katılıyorum yazdıklarına, ben de cc'ler hakkında çok yorum yaptım kendi tecrübemden yola çıkarak ama sonrasında aynı kaygıyı da duydum açıkçası, o nedenle de albüm yaptım, hatta tavsiyede bulunduğum insanlara da gelin bakın dedim. ben şimdi 275-300cc olsaymış dedim hep ama kendim için, kendimde 250cc'yi gördükten sonra bu yorumu yapabiliyorum. vücut yapısına göre duruş çok değişir, o nedenle hep boy-kilo oranımı da verdim yazdığım yerlerde ama kemik yapısı, sırt genişliği de çok önemli. bir yandan da benimle aynı yapıdaki başka bir insan 250cc'yi düşündüğünden büyük de bulabilir, üzülebilir. çünkü büyüklük anlayışı çok değişebilir kişiye göre, o nedenle kesin yargılar biraz riskli.
ibisciiiiimm geçmiiş olsuun canm beniiiimmolmuş bitmiş seninde ooohhh bende fotoğraflarını göreblirmiyim canmmm
Hala fotografmı istiyorsun kız sen..
arzuum beni döweceekkk ama sen yazmışsın msn'me arzuuuuu, pıtpıt ameliyat olmş onunkiler 300den küçük bi bak demşsin. pıtpıt'ınkileri göremedm ibişinkileri gördüm şmdiii gayet güzeller maşşaallaaahh bence 300 gbi duruyor hiiç küçük değiiil
O zaman karar verdin dimi arkadaşım ha,karar verdin dimi??? ne olur karar verdim artık de...
arzuum beni döweceekkk ama sen yazmışsın msn'me arzuuuuu, pıtpıt ameliyat olmş onunkiler 300den küçük bi bak demşsin. pıtpıt'ınkileri göremedm ibişinkileri gördüm şmdiii gayet güzeller maşşaallaaahh bence 300 gbi duruyor hiiç küçük değiiil
werdiiim weriyoruuum wereceğiiimmmkarar werdim inşallah yaaa doktora bırakacağım enaz 275 en fazla 300cc arasında hangisi doğalsa onu yapsın doktor inşallahhhh
Evet dogru bir karar arkadaşım,tebrik ediyorum seni,sana 300cc yakışır...
:119: hu huu, çok sevindiimm :92:
werdiiim weriyoruuum wereceğiiimmmkarar werdim inşallah yaaa doktora bırakacağım enaz 275 en fazla 300cc arasında hangisi doğalsa onu yapsın doktor inşallahhhh
canım, senin boy kilo durumun nasıl?
ibisciiiiimm wallaa senin memişlere baktım baktııımm çook beğendiiiiiiimmmzayıfmışsın galiba, boyun kilon kaç acaba canım, wücut tipimz hemen hemen aynımı merak ettim
ben 175,50kiloyum. göğsüm sıfırrucu warr bide hangi doktora ameliyat oldun canııııımmmm
arzum seninde göğüslerin çok güzel olmuş maşallah, ne kadar sexy duruyo inanılmaz
bi kadın olarak bile etkilendim erkekler yani kocan ne hissediyodur kimbilir
allah nasip ederse bnde mayısta olacağım.. sen hasan fındığa olmuştun dimi cnm?
Merakla takip ediyorum yazılarınızı,bakalım nerye çıkacak sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?