Evet arkadaşım güzel yazmışsın fakat yazdıgım yazıyı tam olarak anlayarak okudugunu düşünmüyorum.Ben yukarıdaki yazıdada belirttigim gibi,öncelikle birkaç doktora gidin,size kaç cc önerecegini ögrenin diyorum.Benim meselar her doktor farklı cc ler önermişti,buda kafa karıştırıcı degilmidir sence.Ben eger 280cc takan doktora ameliyat olsaydım sence şu anki durumum ne olurdu??Her gün doktora gider,telefon açar ve evimde otoror aglardım,belkide doktorun burnından getirerek ikinci bir ameliyatı olurdum.Bende resim paylaştım,ölçülerimi belirttim.Resimde vücut yapımın nasıl oldugu gayet belli.Ben benden daha kıssa minyon bir bayana zaten hiç bu zamana kadar,arkadaşım git illede 400cc taktır demedimki!!!Tabiki en iyisini doktorlar bilir,ama benim yaşadıgım gibi 280cc olur diyen doktorda oldu,400cc diyende oldu,bu ne tezatlık arkadaşım.Ben burada kendi resimlerimle,bilgilerimle vede internetten buldugum yabancı sitelerdeki ameliyat öncesi ve sonrası hastaya kaç cc takılmış..bilgilerin oldugu siteleri arkadaşlara özelden mesaj atarak elimden geldigince yardımcı olmaya çalışıyorum.Ben bu hastalara direk gidin Hasan Beye ameliyat olunda demiyorum bazı hastalar gibi,doktoruma müşteri toplamıyorum.Böyle bir niyetim asla yok,biz fikir almaları açısından doktor öneriyoruz.Eger öyle düşünen birileri varsa forumda yazdıgım yazıları okusunlar,ben naci beyide tavsiye ediyorum,kiii ona ameliyat olmuş burdad huysuzcan isimli arkadşım var,onada sorun ben hiç onu sıkştırdımmı neden benim doktoruma ameliyat olmuyorsun diye.Hastaneyi aradım,geçmş olsun dileklerimi sundum...Burada birçok güzel arkadaşlıklar edindik.Ben bazı hastalara evet diyorum,sen uzun boylusun bence sana 350cc bile olur,bak şu arkadaşım var,seninler aynı ölçülerde o 375cc taktırmış,çok güzel duruyor diye.Yardımcı olmak bence budur,çünkü biliyorum bu hasta eger bundan daha aşşagıda bir protez taktırırsa mutsuz olacak.Aynı olayı ben yaşasaydım,dünya başıma yıkılırdı.Malesefki dedigim olay,yani tavır alma olayı sitede var.Ben ameliyattan önce çok iyi arkadaşl oldugun hastalar,sırf ameliyatımı kendi doktorlarına olmadım diye,ilişkiyi kesenler de var,belki senin haberin olmayabilir,ama ben bunu bizzat yaşadım ve gördüm.O yüzden tam olarak emin olmadıgınız konularda yorum yapmayınız.Bu konudada çok üzgünüm,burada doktor reklamı yapmak için degil,güzel arkadaşlıklar kurmak için,birbirimize yardımcı olmak için buradayız.Kalp kırmak,birbirimize kırıcı kelimeler kullanarak o kişiyi ima etmek için degil
Tekrar söylüyorum,herkezi,n kendi aklı ve fikri var.İsteyen istedigi doktora ameliyat olur,istedigi cc leri taktırır arkadaşım.Ben kimseyi zorlamıyorum,hiç kimsede kimseyi zorlamasın.