cubur Meme Estetiği Ameliyatı

huysuzcana geçmişler olsun.. eğer kişinin vücudu uygunsa ,boyu uzunsa,kilosu da ona uygun şekilde yerinde ise 375-400 gibi cc ler çok güzel durabilir,ama bu noktada kişinin vücudun elverdiği nokta bence önemlidir.Zayıf bir insana nasıl ki 400 cc garip bir büyüklük olarak görülebilirse ,boyu uzun,balık etli ,gögüs kafesi geniş bi insanda da 250-300 cc ler bir garip durabilir,ancak bu noktada biz hastaların çok da söz söyleme yetkinliğine sahip olduğunu düşünmüyorum.. Protezin duruşu,markası hasta ile kararlaştırılır ve doktor hastanın vücut ölçülerine göre en uygun protez yerleştirir.Ben naci beyin bir yazısında şunu okumuştum,protez ölçüsünü kendisinin belirlediği hastaların daha mutlu olduğunu söylemişti,bu noktada tecrübeli bir gözden daha önemli birşey olamaz bence.. Sonuçta bziler birer kez ameliyat oluyoruz ama doktorlar yüzlerce kez ameliyat yapıyorlar,bence bu noktada başka insanları 300 cc olmalı,300 cc nin altında olmamalı gibi yönlendirmeler gerçekten bireylerin üzülmesine sebep olabilir,birilerine tecrübelerimiz ile yaşadığımız süreç ile katkı sağlamak çok ama çok öenmli,huysuzcanın da mutlu bir insan olarak aramıza geleceğine eminim.

Bu Operasyonu Olmadan Evvel Sevgili Profösörüm Ahmet Bey Bana: Her Ameliyatın Birer RİSK teşkil ettiğini Silikon memeye Bir APARAT YADA EK Takılmasının Birer kereye Mahsus OLAMAYACAĞINI açık ve seçik Komplikasyonlar artı Deformasyonlar veyahut KAPSÜL yada 2 Yıl gibi zaman zarfında Kişinin Menfi yada Müsbet İradi gidişata göre memenuyetsizlik yenileme İşlevlerin Vu ku Bulabileceğini net ve Açık Şekilde İfade Buyurmuşlardır bu sebepledir ki Ben bu Operasyonu bir kez Olacağım Oluyorum Geçireceğim Ölünceye Dek gibi ifadelerin ne kadar yersiz ve yanlış olduğunu BİZZAT ifade ederek belirtmek İSTERİM Teşekkürler.. Herbirimizin Niyeti Başlangıçta Ölene Dektir Elbet Lakin bunu bilemeyiz sadece Arzu EDERİZ

Canım güzel yazmışsın,eger kişinin vücudu hangi protez büyüklügüne uygunsa tabiki ona doktorlar karar verip onu takmalı.Biz burada cc büyüklügünü söylerken öncelikle diyoruzki birkaç doktora gidin,size uygun protez büyüklügünü ögrenin.Ben ameliyat olmadan önce birçok doktora gittim,kimi doktor en fazla 280cc önerdi,kimisi 300cc,kimisi350cc den yukarı olmaz dedi.Ama iki doktorda bana 400cc ye kadar olur demişti.Benim istedigim büyüklükte 400cc di.ben bu ölçüyü internetteki bazı sitelerdeki ameliyat olmuş hastaların,ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini inceleyerek karar verdim.Seçtigim doktorlarda uygun görünce,artık aklımda bir büyüklük vardı ve nihayetinde ameliyatta 400cc takılmış ve gögsüm de bu büyüklügü almış,vücudumda 400cc lik protezi kaldırmıştı.Yani demekki oluyormuşşş..Biz burada ameliyat olacak insanlara yardımcı olabilmek için buradayız.Şu aralar forumda 350cc ve daha büyük cc lerden bahseden arkadaşlara karşı bir tavır alınmış durumdadır.Benbu durumdan çok rahatsızım,bu yazılara kötü içerik diye mailler gönderiliyormuş,açıkcası bunu kim,ne için yapar anlamış degilim.Ameliyat olacak arkadaşlar doktor ve protez büyüklügü seçiminde serbesttirler.Kimse kimseye baskı altında tutamaz,herkezin kendi aklı fikri var sonuçta.Ben forumda albümümü yaptım,resimler ekledim,vücudumda 400cc nin hiçte abartılı bir büyüklük olmadıgını kanıtlamak içinde içinde sünger vesaire bir cisim bulunmadıgını ıspatlamak içinde sedece tül olan çamaşırlarlada resimler koydum.Eger resimlerimi gördüysen eminim sende bana hak vereceksin.Şu anda gögüslerimin durumu daha önceden dolgulu sütyenle verdigim görüntüden daha büyük bir hali kesinlikle yok.Neden arkadaşlar bu kadar tepki veriyorlar anlamıyorum.Tabi herkeze göre kendi ameliyat oldugu doktor iyidir,ameliyat oldugu teknik iyidir,protez büyüklügü tam karardır.Ameliyattan sonrada eger GERÇEKTENDE mutluysalar sorun yok.Buradan birçok arkadaşımız var,ameliyattan sonra mutsuz olan .Ameliyat oldugumuza degmedi,keşke biraz daha büyük olsaydı diyen arkadaşlarımız var.Ben bu olaylar diger arkadaşlarımızın başına gelmesin diye yazıyorum.Lütfen burada herkez başkalarının fikirlerine saygısızlık etmesin ve terbiyesiz kelimeler(İNEK) gibi kelimeler kullanmasın.Herkezin fikri kendine göre haklıdır.Ben burada defalarca söylüyorum arkadaşlar aklınızda olan tüm doktorlara gidin,hangisine aklınız yattıysa ona ameliyat olun diye.Ben doktorumun reklamını yapmıyorum,zaten reklama ihtiyacı yok,kendi arkadaşlarım arasındada birbirimize açıkolarak övgülerde yagdırmıyorum.Her şeyin bir yeri ve zamanı var.Karşılıklı olarak,yüz yüze geldiginizde iltifatlarınızı yapınız.Biz burada MEME BÜYÜTME AMELİYATIolmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak için buradayız.Teşekkürler.

Dolgun gösterişli yuvarlak seksi memişleriyle yeni bi hayata hoşgelmiş

Bu arada 300den büyük silikonlara amannn cok büyükler,ağzıma girerdi diyenlere söylüyorum, içinizdeki kıskançlığı yok edin artık kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.Kim ameliyat olup FOSSS bi memeye sahip olmak ister ki.tabiki de olmuşken dolgun,seksi,ama tabi ki bir okadar da vücutla orantılı olmalı.Benim silikoncuklarım da 325 cc mükemmel dolgun.kahretsin :82: kıskananlar çatlasın diyorum.sönük memeleri büyüyüp şişer insallah onlara duam bu olur

Son düzenleme:
Bir çok doktorla görüşmek fikir edinerek Operasyon olmuş geçirmil bizlerin fikirlerini alarak karar vermeleri Kişilerin kendi tercihleri Doktorum bana Kimse Büyük oldu diye gelip şikayet etmedi herkes küçük oldu der buna göre hasta memenuniyeti Mühimdir demişti ben Arzu ettiğim cc yi yapamam demişti...

zaten doktorun isteği değil,hastanın isteği ve BEKLENTİSİ önemlidir.benim de doktorum bana daha küçük cc önerdi ama ben ısrarla daha büyük istedim.Ayrıca iddalı ama aynı zamanda da doğal dursun istedim. sonuç,MUTLULUK

kişi,beklentilerini ve istediği büyüklüğü doktoruna samimi bi şekilde anlatmalı.Sonrasında mutsuz yıllar geçirmek istemiyorsa tabi

Son düzenleme:
ben zannetmiyorum ki 350 cc ve üzeri büyüklük kullanılan insanlara karşı bir önyargı veya tavır alındığını düşünmüyorum,ama aklıma takılan şöyle bir durum var,birbirimize yardımcı olmaya çalışırken cc'lerden bahsederek birbirimizin canını acıtacak sonuçlar alınmasına yönelik bir şeye yol açabilirmiyiz. İnanın burada yazdığımız her cümle ameliyat olmayı düşünen insanları çok ama çok fazla etkiliyor,kendim de çok etkilenmiştim çünkü.ben naci beyin 420 cc yaptığı ameliyat resimlerini de gördüm,demek ki o hastanın vücudu uygun bir hali varmış ve bu büyüklük garip durmamış,gayet doğal ve çok güzel bir görüntü olmuştu.Ama işte şöyle bir yanılgıya düşebilirmiyiz,bana 350 veya 400 cc takıldı,sen de 350 cc gibi bir ölçü kullanmalısın,300 cc 'nin altına düşmemelisin gibi bir yaklaşıma girersek ,insanalrın kafalarının karışmasına ve mutsuz olmalarına sebep olmaz mıyız? Şu an sadece empati kurmaya çalışıyorum. Omuzları dar,zayıf,gögüs dokusu yetersiz bir kişinin vücudu böyle bir büyüklüğü taşıyamayacakken,o kişilerin aklında soru işaretleri kalmasına yol açıp huzursuz olmalarına yol açmaz mıyız? Bireylerin vücutlarının bir takım sınırları olduğunun hepimiz farkındayız,bu sınırlara uygun olarak doktorlar bir takım ölçülerden bahsedebiliyorlar,bana kalırsa bizim yapabileceğimiz şey, birbirimize resimlerimizi göstererek destek olamktır,çünkü bunun bir adım ilerisi bizim bilemediğimiz içerisine farklı değerlendirmelerin girdiği ve doktorun genellikla ameliyat esnasında tam olarak karar verdiği cc değerleri girer. zaten o kadar çok farklı marka ve o kadar farklı profil çeşidi varken bir insanda kullanılan low profil 300 cc protez ile high profil 300 cc damla profilin duruşu ne kadar farklı olacaktır.. bence boşverelim biz cc ve değerlerini,ona doktorlar hastalarıyla karar versinler,burda biz en güzeli resimlerimizin yanı sıra ,boy,kilo ,omuz genişliği gibi değerleri de belirtebilirsek belki daha anlamlı olur..

Canım benim seninle konusuyoruz zaten ama yine de burdan da cok tesekkur etmek istedim sana..

canım tesekkur ederim ...daha cok yeni ama su anda cok memnunum

selam geçmiş olsun senin adına bnde mutlu oldum
naci beye yaptırdın öyle değil mi tamamını okuyamadım ksra bakma..
bnde yaptrmayı düşünüyorum barış çakırdan randevu aldım ama naci ve barı bey bu konuda en iileriymiş sanırım.
ne kadara yaptrdın acı çektinmi paylaşabilr misin
çok teşekkr ederim

Kalemcim öncelikle tesekkurler...acıkcası ben doktorunu çok dinleyen bir hasta olmadım...Naci bey önce bana daha kucuk bir cc önerdi (330-340cc)..boyum 1.70 , kılom 51.. zayıf oldugumdan ve gogus dokum cok az oldugundan benim istedigim büyüklüğü yapma taraftarı degildi..uzun uzadıya anlattı , çok yoruldu bana laf anlatacagım derken :) hatta 3 boyutlu calısmadan sonra bir daha cagırdı,görüştük.
Tabi kesinlikle olmaz demedi sadece daha sıkıntılı bir surec olacagını söyledi, zaten kesinlikle olmayacak isteklerde ameliyat yapmadıgını, hastayı geri çevirdiğini söyledi haklı olarak..
ama su da bir gercek ki aynı büyüklük bir baska insanda farklı durabiliyor, kendisi de bunu söyledi zaten..Ayrıca cc ler büyüdükce aralarındaki farkında daha azaldıgını söyledi doktor görünüş açısından..yani 200cc ile 250cc arsındaki fark 350 ile 400cc rasındaki farktan daha bariz göründügünü söyledi
Herneyse ben ısrarcı oldugumdan bana bu büyüklük takıldı, hatta daha büyügünü de denemiş ama zorlayabileceginden hem vucudumun elverdiği hem de benim istediğim ölçülere yakın olan bu büyüklüğü uygun görmüş Naci bey..suanda konusmak için erken ama bu büyüklüğün BENIM VUCUDUMDA abartı durmadıgını söyleyebilirim rahatlıkla...ama yine de dedigin gibi doktoru dinlemek ortak bir yol aramak cok önemli, tabi bi de ne istedigini çok iyi anlatabilmek..

Son düzenleme:

canım tesekkur ederim. Doktorum Naci Bey evet...Bende birkac doktorla görüştüm..En içime sinen en güvendiğim Naci Bey oldu. Sende olmadan önce aklındaki isimlerle bir görüş zaten görüşmelerden sonra karar vermen kolaylasacaktır...
Ameliyattan cıktıgımda ve o gun boyunca cok iyiydim hatta bu muymus falan dedim :)
çok fazla hareket ettim cunku agrım hemen hemen hiç yoktu...Ama herhalde kendimi yormus olacagım ki 2 gundur yatıp kalkarken zorlanıyorum,bir de şu sutyen cok sıkıyor:)...Ama korkulacak bisey yok merak etme...
Fiyat konusu kullanıcak proteze göre belirlendiği için maalesef kesin bir sey söyleyemiyorum ama ilk görüşmede bir aralık veriliyor canım...

Evet arkadaşım güzel yazmışsın fakat yazdıgım yazıyı tam olarak anlayarak okudugunu düşünmüyorum.Ben yukarıdaki yazıdada belirttigim gibi,öncelikle birkaç doktora gidin,size kaç cc önerecegini ögrenin diyorum.Benim meselar her doktor farklı cc ler önermişti,buda kafa karıştırıcı degilmidir sence.Ben eger 280cc takan doktora ameliyat olsaydım sence şu anki durumum ne olurdu??Her gün doktora gider,telefon açar ve evimde otoror aglardım,belkide doktorun burnından getirerek ikinci bir ameliyatı olurdum.Bende resim paylaştım,ölçülerimi belirttim.Resimde vücut yapımın nasıl oldugu gayet belli.Ben benden daha kıssa minyon bir bayana zaten hiç bu zamana kadar,arkadaşım git illede 400cc taktır demedimki!!!Tabiki en iyisini doktorlar bilir,ama benim yaşadıgım gibi 280cc olur diyen doktorda oldu,400cc diyende oldu,bu ne tezatlık arkadaşım.Ben burada kendi resimlerimle,bilgilerimle vede internetten buldugum yabancı sitelerdeki ameliyat öncesi ve sonrası hastaya kaç cc takılmış..bilgilerin oldugu siteleri arkadaşlara özelden mesaj atarak elimden geldigince yardımcı olmaya çalışıyorum.Ben bu hastalara direk gidin Hasan Beye ameliyat olunda demiyorum bazı hastalar gibi,doktoruma müşteri toplamıyorum.Böyle bir niyetim asla yok,biz fikir almaları açısından doktor öneriyoruz.Eger öyle düşünen birileri varsa forumda yazdıgım yazıları okusunlar,ben naci beyide tavsiye ediyorum,kiii ona ameliyat olmuş burdad huysuzcan isimli arkadşım var,onada sorun ben hiç onu sıkştırdımmı neden benim doktoruma ameliyat olmuyorsun diye.Hastaneyi aradım,geçmş olsun dileklerimi sundum...Burada birçok güzel arkadaşlıklar edindik.Ben bazı hastalara evet diyorum,sen uzun boylusun bence sana 350cc bile olur,bak şu arkadaşım var,seninler aynı ölçülerde o 375cc taktırmış,çok güzel duruyor diye.Yardımcı olmak bence budur,çünkü biliyorum bu hasta eger bundan daha aşşagıda bir protez taktırırsa mutsuz olacak.Aynı olayı ben yaşasaydım,dünya başıma yıkılırdı.Malesefki dedigim olay,yani tavır alma olayı sitede var.Ben ameliyattan önce çok iyi arkadaşl oldugun hastalar,sırf ameliyatımı kendi doktorlarına olmadım diye,ilişkiyi kesenler de var,belki senin haberin olmayabilir,ama ben bunu bizzat yaşadım ve gördüm.O yüzden tam olarak emin olmadıgınız konularda yorum yapmayınız.Bu konudada çok üzgünüm,burada doktor reklamı yapmak için degil,güzel arkadaşlıklar kurmak için,birbirimize yardımcı olmak için buradayız.Kalp kırmak,birbirimize kırıcı kelimeler kullanarak o kişiyi ima etmek için degilTekrar söylüyorum,herkezi,n kendi aklı ve fikri var.İsteyen istedigi doktora ameliyat olur,istedigi cc leri taktırır arkadaşım.Ben kimseyi zorlamıyorum,hiç kimsede kimseyi zorlamasın.

yaparım işte yaparım çok mutluysam kendimi harika hissediyorsam reklamda yaparm yere göğede sığdıramam..hem reklam yapmak ne demek yavv..sanki maaş mı bağlıyolar bize..arzucum muhteşem görünen memelerin vesilesiyle hasan beyle tanıştım ve bugün bunun için tekrar sana teşekkür ederim..sevgiler..

canım sen peki ruhi çankaya ve özcan ülgeni duydun mu burada isimleri hiç geçmior ama kime sorsam onları söylüyor şaşkınım

kızlar özellikle bu cc olayına ben de cok takılmıs durumdayım.Bana 230 cc diyen doktor da oldu,300 cc diyen de oldu.allahtan ki sutyen içine silikon denemeleri yaptım da 350 ccye karar verdim.ve 250 ccleri görünce allahım bunlar ne böyle dedim.hic meme dokum olmadığı icin ufacık bişey oldu bende.gel gör ki 350 cc'de olmadı.derim pörsümemiş olduğu için 325 cc 'yi almış sadece. şimdi düsünüyorum,230 cc takılsaydı vay benim halime.Bu , ciddi bi olaydır. o yüzden iyi düşünülüp karar verilmesi gerekli.

ve hangi hastaya hangi yöntem uygulanması gerekiyorsa o yöntem uygulanmalı

Bu cc olayı gerçekten çok sıktı artık. Bu konudaki özel mesajlarınızdan, kötü içeriklerinizden bunaldım. Birbirinizin sözlerine farklı topiklerde karşılık verip nispetvari cümleler kuracağınıza sadece deneyimlerinizi paylaşın lütfen. Kimi 50 cc ister onunla mutlu olur kimi 500 cc ile. bu konuda yazışmalar devam ederse konuyu yönetime taşıyıp gerekli cezaların verilmesini sağlamaktan başka çare yok.. Gerçekten sıkıldım..

arzumcum yazdıkalrını okudum ve gayet iyi anladım,algı ile ilgili bi sorun yok,ama sana ne oldu böyle bu kadar alıngan bir tavır takınıyorsun, ben birbirimizin yerine empati yapabilmek gerekliliğinden bahsediyorum,bu ameliyatı olup da ayakları yere basmayan mutlu insanalrdan birisi de benim,ama işte benim anlatmak istediğim ama anlatamadığım şey sanırım bu.. tabii ki biz burada birbirimize yardımcı olmak için buradayız,amacımız kimsenin reklamını yapmak değil,süreci anlatmak ve yaşanılabilecekelri paylaşmak.. boşverin cc meselesini,mutlumusunuz cevap :evet..eeee boşverin gitsin o zaman gerisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…