cubur Meme Estetiği Ameliyatı

bence gec kalma bu yaza yetış bıkını ve sutyen almanın keyfi bıle super ıyı bır doktor ve ne ıstedıgını
ıyıce anlatırsan korkuya gerek yok amelıyat oncesı heycan sonrası mutluluk olur :92:

bence gec kalma bu yaza yetış bıkını ve sutyen almanın keyfi bıle super ıyı bır doktor ve ne ıstedıgını
ıyıce anlatırsan korkuya gerek yok amelıyat oncesı heycan sonrası mutluluk olur :92:

Insallah CNM insallah... hayirlisiyla nisan ayi gibi düsünüyorum... düsündükce cok heyecanlaniyorum sonra vazgeciyorum korktugum icin... !!! Gel gitler incindeyim )

Insallah CNM insallah... hayirlisiyla nisan ayi gibi düsünüyorum... düsündükce cok heyecanlaniyorum sonra vazgeciyorum korktugum icin... !!! Gel gitler incindeyim )

Kesinlikle korkulacak hiç bitşey yok.Emin ol buna.Sadece ameliyat sonrası bakımına dikkat etmen gerek.Yanında sana yardım edecek birisinin olması şart.

çok merak ettim resimleri görebilir miyim , bu arada güle güle kulllan canım darısı başıma :)

Mayokini çok şık güzel ama çok kapalı be canım Ben göğüs uçlarıma pul takıp çıkacağım gerçek amacım sadece bikini izi olmadan güneşlenmek emin olabilirsiniz

Kapalımı geldi oraletcigim..:26: Valla ben evliyim,benim eşim izin vermez tabi,sen bekar oldugun için yapabilirsin bunu.Bence biraz gizli olan,yani dekoltesi olan ama gizli dekolte veren kıyafetler her zaman daha sexsi dir.Mayokini her zaman bikiniden daha sex i durur.Ben denedim bile bu mayokiniyi,inan çok güzel duruyor.Uçlarına pul degil,elektrik bantıda takabilirsin,rihanna öyle yapmıştı,klipte görmüştüm aklıma geldi,benden tavsiye.He bu arada düşündügün şekile uygun bir iç çamaşırıda aklıma geldi,ekliyorum.Sütyeni ve meme uçlarına yapıştırılan püsküllü uçları var.

ooooooooooooooo plajı dusunemıyorum

:))) Tekne turu yaparken planlarım arasında var bu dediğim hem pul için garanti de veremeyeceğim :)) Bu yolladığın modelde ne güzelmiş yahu bayılırım hem kırmızıya :)) Şaka yapıyordum aslında ama şu pul işini bi daha düşüneyim ben ama püskülsüz daha sade :))

Mayokini çok şık güzel ama çok kapalı be canım Ben göğüs uçlarıma pul takıp çıkacağım gerçek amacım sadece bikini izi olmadan güneşlenmek emin olabilirsiniz

ay koptum hep beraber böyle bir plaj organizasyonu ayarlasak pullu püsküllü soluğu nerede alırız acep

güneş kendını gösterdı kızlar tatıl planları baslamış. valla bu uçuk fıkırler var. neler oluyoooooooo kızlarrrrrrr ......

Ehh Normaldir sabırsızlanmak Ben açtım sezonu darısı :118: başınıza diyorum :114: Yeni Cicişlerinizle :119:

Ehh Normaldir sabırsızlanmak Ben açtım sezonu darısı :118: başınıza diyorum :114: Yeni Cicişlerinizle :119:

cok ıstıyorum bu sene yaz cabuk gelsın bıde esım alışsa artık sureklı badılerın uzerıne hırka gıy dıye tutturuyor boyle olursa yazın ne yaparım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…