Bikini cok hos rengi cok tatli... güzel bir secim CNM. Kim bilir daha kac tane bikini alirsin yaza kadar. Ben bile bikini beginiyorum kendime, ameliyat olmadigim halde. Ameliyattan sonra almak istedigin o kadar cok bikini var ki... ;D ah ah... her sey yüzde yüz kesinlese, korkularimi atabilsem cok güzel olacak =))
bence gec kalma bu yaza yetış bıkını ve sutyen almanın keyfi bıle super ıyı bır doktor ve ne ıstedıgını
ıyıce anlatırsan korkuya gerek yok amelıyat oncesı heycan sonrası mutluluk olur :92:
Insallah CNM insallah... hayirlisiyla nisan ayi gibi düsünüyorum... düsündükce cok heyecanlaniyorum sonra vazgeciyorum korktugum icin... !!! Gel gitler incindeyim)
Insallah CNM insallah... hayirlisiyla nisan ayi gibi düsünüyorum... düsündükce cok heyecanlaniyorum sonra vazgeciyorum korktugum icin... !!! Gel gitler incindeyim)
Benim geçen yaz almak istedigim,ama gögüslerim yüzünden alamadıgım favori mayokinim.Bu yaz bulursam alacagım mutlaka.Eki Görüntüle 166167
Mayokini çok şık güzel ama çok kapalı be canım Ben göğüs uçlarıma pul takıp çıkacağım gerçek amacım sadece bikini izi olmadan güneşlenmek emin olabilirsiniz
Mayokini çok şık güzel ama çok kapalı be canım Ben göğüs uçlarıma pul takıp çıkacağım gerçek amacım sadece bikini izi olmadan güneşlenmek emin olabilirsiniz
ooooooooooooooo plajı dusunemıyorum
Kapalımı geldi oraletcigim..:26: Valla ben evliyim,benim eşim izin vermez tabi,sen bekar oldugun için yapabilirsin bunu.Bence biraz gizli olan,yani dekoltesi olan ama gizli dekolte veren kıyafetler her zaman daha sexsi dir.Mayokini her zaman bikiniden daha sex i durur.Ben denedim bile bu mayokiniyi,inan çok güzel duruyor.Uçlarına pul degil,elektrik bantıda takabilirsin,rihanna öyle yapmıştı,klipte görmüştüm aklıma geldi,benden tavsiye.He bu arada düşündügün şekile uygun bir iç çamaşırıda aklıma geldi,ekliyorum.Sütyeni ve meme uçlarına yapıştırılan püsküllü uçları var.Eki Görüntüle 167411 Eki Görüntüle 167410
güneş kendını gösterdı kızlar tatıl planları baslamış. valla bu uçuk fıkırler var. neler oluyoooooooo kızlarrrrrrr ......
EhhNormaldir sabırsızlanmak Ben açtım sezonu darısı :118: başınıza diyorum :114: Yeni Cicişlerinizle :119:
ay koptum hep beraber böyle bir plaj organizasyonu ayarlasak pullu püsküllü soluğu nerede alırız acep
şaşırmış bu kadınlar dıye akıl hastanesınde alırız solugu baska nerde olucak:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?