cuburum eğer benim teorim tutarsa bi kaç ay sonra hırka senin her kıyafetinin tamamlayıcısı olabilir,ablamaın ve kendi sürecimden hareketle durum böyle gözüküyor bilemiyorum:)cok ıstıyorum bu sene yaz cabuk gelsın bıde esım alışsa artık sureklı badılerın uzerıne hırka gıy dıye tutturuyor boyle olursa yazın ne yaparım ben
Aaaa,,, aşkolsun cuburcugum yaa... bu zamana kadar başka kadınlar sere serpe uzanıyordu,bizde bakıyorduk öööylee..Şimdi sıra bizde yani,haketmedikmi sence..:82::82:
cuburum eğer benim teorim tutarsa bi kaç ay sonra hırka senin her kıyafetinin tamamlayıcısı olabilir,ablamaın ve kendi sürecimden hareketle durum böyle gözüküyor bilemiyorum:)
protez yerine oturmaya başlayınca göze daha büyük gözükmeye başlıyo,ablamı 4 aydır göremiyordum,geçen hafta gördüm,o kadar dolgun ve güzel duruyorlardı ki bayıldım...Bence eşler ilk başta kıskançlık yapıyorlar ama zamanla onlarda alışıyorlar,sadece biraz zaman diyorum yani,bilemiyorum..Benim arkadaşımda aynen böyle bir süreç geçirmişti,eşi zamanla serbest bırakmaya başladı.
cuburum eğer benim teorim tutarsa bi kaç ay sonra hırka senin her kıyafetinin tamamlayıcısı olabilir,ablamaın ve kendi sürecimden hareketle durum böyle gözüküyor bilemiyorum:)
aaaaaaaaaaa yapma canım sen gordun abartı bısey yokkı alıştırırım ben onu alıştırırım
Bence eşler ilk başta kıskançlık yapıyorlar ama zamanla onlarda alışıyorlar,sadece biraz zaman diyorum yani,bilemiyorum..Benim arkadaşımda aynen böyle bir süreç geçirmişti,eşi zamanla serbest bırakmaya başladı.
protez yerine oturmaya başlayınca göze daha büyük gözükmeye başlıyo,ablamı 4 aydır göremiyordum,geçen hafta gördüm,o kadar dolgun ve güzel duruyorlardı ki bayıldım...
spor yapıyorum 2 saat her gün benim cicişler dahada büyümeye başladı bir fikri olan varmıdır acaba :26: Bu arada Eş faktöründe kıskançlık zamanla azalıyor Kendi adıma daha da azalmasını diliyorum
ne sporu yapıyorsun mıkscım benım bıldıgım spor dahacok toparlar sıkılastırırır buna baglı olarak daha dık ve kucuk gozukur.
Yarım saat koşu ardın dan Üst Kol bölümü çalışıyorum DambaLL Kas Yapmak için değil Sıkılaşmak için Yapıyorum ön Kol ve Arka Kol ve omuz çalışıyorum duBakalım ne olacak Doktoruma sordumm normal oladuğunu söyledi :118: bakalım gelişmeleri Bildiririm :78: :102:
peki o zaman gelışmelerı beklıyoruz faydasını gorursen bızde spora baslarız
Ben tamamen iyileşince,yani doktorum izin verince platese başalyacagım inşallahh..
bana hafıf sporlar yapabılırsın demışti doktorum aslında plates yapılabılır bence
Plates hafif bir spormu sence
Bugün itibariyle forumdaki Huysuzcan İsimli arkadaşımızda Dr.Naci Çelik tarafından yapılan başarılı bir operasyonla 375cc lik protezle meme büyütme ameliyatını başarıyla olmuş ve silikonlular kervanına katılmıştır.Biraz önce telefonla aradım,gayet iyi ve protez büyüklügündende gayet mutlu,hatta biraz daha büyükte olabilirmiş,diyerekten 300cc den büyük protezlere-Aman one be,çok büyükler,şu kadar olsaydı agzıma girerdi..gibi cümleler kuran arkadaşlara inat biran önce aramıza katılıp kendi şahsi fikirlerini burada bizimle paylaşmasını bekliyoruz.Canım tekrar tekrar geçmiş olsunCuburcugum,senin doktorunun hastası oldugu için buraya yazdım,seninde bilgin olsun arkadaşım.Bu arada 9 nisanda dogum günü partim var.Discoriumda kutlama yapacagız,senide beklerim arkadaşım.Gögsümüzü gere gere egleniriz,olurmu
Bugün itibariyle forumdaki Huysuzcan İsimli arkadaşımızda Dr.Naci Çelik tarafından yapılan başarılı bir operasyonla 375cc lik protezle meme büyütme ameliyatını başarıyla olmuş ve silikonlular kervanına katılmıştır.Biraz önce telefonla aradım,gayet iyi ve protez büyüklügündende gayet mutlu,hatta biraz daha büyükte olabilirmiş,diyerekten 300cc den büyük protezlere-Aman one be,çok büyükler,şu kadar olsaydı agzıma girerdi..gibi cümleler kuran arkadaşlara inat biran önce aramıza katılıp kendi şahsi fikirlerini burada bizimle paylaşmasını bekliyoruz.Canım tekrar tekrar geçmiş olsunCuburcugum,senin doktorunun hastası oldugu için buraya yazdım,seninde bilgin olsun arkadaşım.Bu arada 9 nisanda dogum günü partim var.Discoriumda kutlama yapacagız,senide beklerim arkadaşım.Gögsümüzü gere gere egleniriz,olurmu
Huysuzcan a çok çok geçmiş olsun bomba gibi dönsün aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?