cubur Meme Estetiği Ameliyatı

Merhaba

Bu başlıktaki konularınız bu konunuzun linkinde birleştirildi. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

hiiiii nasıl sevindim anlatamamm seninkiler harika çünküüüüü :86:

CUBUR' cum senin fotolara tekrar baktımda. göğüslerin çok dolgun ve güzel görünüyor maşallah 75 b kullanıyormuşsun. çok şaşırdım ve kafam karışıyor 75 neredeyse en küçük beden. ama senin dolu dolu. nasıl oluyor anlamıyorum. benim boyum 1,83 vücut yapımda sanırım seninki gibi ben de ince yapılıyım, düzgün bir fiziğim var. 85 beden sütyen kullanmak istiyorum. cumartesi ameliyat öncesi doktorumla tekrar boyutla ilgili konuşacağız. senşn fotoları görünce yine kafam karıştı ya çok büyük olursa diye of sıkılıcam yaa neredeyse ne çok şey var düşünecek, şimdiden yoruldummm

canım ben bazen c de kullanıyorum markaya gore degısıyor hem buyuk yaptır sonra gozun doymuyor cunku ben okadar arsızlastım kı bılgısayarda arka plan resmı yapıcak kadar baktıkca keske daha buyuk olsaydı dıyorum :))))))))))))))

evet 27 yaşındayım ve bugün sütyen bedenleri hakkında ne kadar yanlış bildiğimi fark ettim. araştırdım bugün internetten. ben 75,80, 90 vb yi göğüs büyüklüğüyle ilgili sanıyordum, A B C cup v.b yi de sallamıyordum göğsüm çok küçük olduğu için. meğersem olayı belirleyen cup mış neyse bundan sonra ihtiyacım olacak bu bilgiye. bu durumda 85 beden sütyen kullanmak istiyorum cümlesi saçma oluyor. o zaman 80 C cup kullanmak istiyorum diyeceğim

merhaba, ameliyatta kesi nereden oldu acaba? Naci Çelik koltuk altı kesisiyle yapıyor mu ya da, bilen var mı?

evet canım aynen oyle bızde meme olmadıgı ıcın sutyen kulturude olmuyo malesef bende amelıyata karar verıp arastırmaya basladıktan sonra ogrendım

merhaba, ameliyatta kesi nereden oldu acaba? Naci Çelik koltuk altı kesisiyle yapıyor mu ya da, bilen var mı?

canım neden koltuk altı kesısı dusunuyorsun anlamadım bende nacı beye sormuştum ama cok ıyı sonuc alınmadıgını soulemıştı koltuk altından gırıldıgınde koltukaltından ıcı jel dolu porotez yerlestırılmıyor ıcı boş protez yerlestırılıp daha sonra sıvı dolduruluyor buda sızma yapabılır dolayısıyle asımetrı ortaya cıkabılır hareket ederken su sesı gelebılır ve gogus ıstendıgı gıbı bırbırıne yakınlastırılamıyor bu sebeplerden dolayı nacı bey tavsıye etmıyor

thumb=1&stc=1

ıste benım bu yaz kı bıkınım

Eklentiler

• $yeni-sezon-pembeli-ayyildiz-bikini-modelleri.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
kızlar soylemeden edemıyecegım kalem1981 le tanıstım ve test edıp onayladım mentorun yumusaklıgıda super ben cok beğendım arkadasım cok dahada guzel!!!!!!

kızlar soylemeden edemıyecegım kalem1981 le tanıstım ve test edıp onayladım mentorun yumusaklıgıda super ben cok beğendım arkadasım cok dahada guzel!!!!!!

burada cokça karalamalar var mentorla ilgili sertmiş vs diye.ne kadar saçma olduğunun gün be gün anlaşılmasına kendi adıma cok sevindim cünkü bende de mentor var.ve cok yumuşak

thumb=1&stc=1

ıste benım bu yaz kı bıkınım
süperrrr bayıldım

çok sevindim birinin daha böyle düşünmesine ben sadece mentor markasının yumuşaklığını biliyorum ama başka silikon görmediğimden diğerlerini bilemicem

Bikini cok hos rengi cok tatli... güzel bir secim CNM. Kim bilir daha kac tane bikini alirsin yaza kadar. Ben bile bikini beginiyorum kendime, ameliyat olmadigim halde. Ameliyattan sonra almak istedigin o kadar cok bikini var ki... ;D ah ah... her sey yüzde yüz kesinlese, korkularimi atabilsem cok güzel olacak =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…