- 3 Temmuz 2013
- 12
- 0
- Konu Sahibi MichaelScofield
Kizzlarr ben ets turla gitmistim gecen yaz cok guzeldiii zaten gemedi her sey var caniniz pek sikilmiyor bir de sevdiginizle giderseniz cok guzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendi yorumumda da bahsetmiştim.
Deniz tutması diye bir şey yaşamadık çünkü anlamıyorsunuz bile.
Bazen hava koşulları veya hız sebebiyle tatlı tatlı sallıyor.
Sallıyor dediğim de masada bir bardak bile kaymaz, inanılmaz hafif bir sallantı.
Dediğiniz gemi turu ardından oteli ben tercih etmezdim, çünkü inanın gemiyi özlerdim.
Sürekli gemide ya da deniz üzerinde olduğunuzun o tempo içerisinde farkında değilsiniz.
Eğer turlara katılmamış iseniz gün içinde deniz üzerinde olduğunuzu anlıyorsunuz, sahilden çok da farkı yok havuz ve güneşlenme keyfi ile ya da gece güvertede kahve keyfi veya barda alkol almak isterseniz uçsuz bucaksız bir karartı görüyorsunuz.
Ben oteli kesinlikle yurt dışında tercih edemeyeceğimi bu gemi turunda anladım, yemek benim için çok çok önemli bir etken ve o kokular beni benden aldı.
Türk aşçı özelliği ile hayranlığım daha da arttı.
Ha şimdiden söyleyeyin, seneye tüm arkadaşlarımı ikna ettim, yine gemi turuna çıkacağım.
Ve imkanlarım el verdiği sürece de gemiyle seyahat ederim, yüzen otellerim benim onlar.
bizde balayı için geçen yaz ets ile yunanistana gittik.rodos mykonos santorini harikaydı
kesinlikle.cruise normal bi yaz tatilinden cok farklı bi deneyim. tavsiye ederim sorular varsa cevaplayabilirim.
Balayı için dün 10 Ağustos tarihli cruise turumuzu satın aldık ETS Tur'dan..
Bir kaç kafa kurcalayan sıkıcı sorumu cevaplarsan çok sevinirim, araştırmama rağmen cevabını bulamadım.. :)
* Ekstra alacağımız alkollü ya da alkolsüz içecek fiyatları nasıl gemide, çok fahiş mi?
* Günlük gezmeye çıkıldığında mayomu, bikinimi içime giymeli miyim, çoğu sahilde kabin var mı?
* Denediğin ve şuraya gittiğinde bunu kesinlikle yemelisin, içmelisin, almalısın dediğin bir şey var mı?
Ve soooooon:
* Gemide değil dışarıda alacağım yemeklerde fiyatlar az çok nasıl, mekanlar hep lüks restoranlar mı yoksa kafeler var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.. :)