- 18 Şubat 2010
- 16.157
- 19.960
- 823
sana şunu yazarken dışardaydım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana şunu yazarken dışardaydım
Valla eltime geldim bu akşamsenin durum vahim![]()
Yaptım de bana nolur ki gaza geleyimsana şunu yazarken dışardaydımeve geldim koltuğa yapıştım yordu beni
![]()
hahah hayır yapmadım iyiki yapmadım bacaklarım sızladı gece nedense :SYaptım de bana nolur ki gaza geleyimyarın misafir gelecek daha ben kek kurabiye yapacağım spor yapacağım şuan koltukta oturup çay içiyorum
![]()
Bugün de kalır yarın artık pert olarak yatıyorumhahah hayır yapmadım iyiki yapmadım bacaklarım sızladı gece nedense :S
ama şimdi yapmaya gidiyormmmm
bugün caroline girvan epic 2 full body antrenmanı yapıcam
Valla kötü olmuşBugün de kalır yarın artık pert olarak yatıyorumyoğun bir misafir ağırladık spor falan yapamam yemeği bile dışarıdan söylemeyi düşünüyorum
Bu hafta haftada iki gün hedefimi tamamladım benValla kötü olmuş
Yeni.baslamistin oysa![]()
Bennn bugünnn crossfitt diye eve geldim ve o da ne regl olmusum
İlk iki gün spor yapamıyorum ben öyle oluncaBennn bugünnn crossfitt diye eve geldim ve o da ne regl olmusum
Maalesef bn de bi de bu ara cok agrim oluyoİlk iki gün spor yapamıyorum ben öyle olunca
Benim de ağrım oluyor parol içiyorum ilk günüMaalesef bn de bi de bu ara cok agrim oluyo
Senin yoğun mu oluyorbugün şükür 3. gün ctesi başlıyorruummm tekrarrrama ne acı çektimmm anlatamamm :S
Ayyy bu ay bana bisey oldu inanilmaz yoğun ve acılı gecti şükürler olsun iyiyim suanSenin yoğun mu oluyor
Ya çok geçmiş olsun bitki çayı içmeyi denedin mi hiç ağrı kesici de olabilir.Ayyy bu ay bana bisey oldu inanilmaz yoğun ve acılı gecti şükürler olsun iyiyim suandun resmen su bile icemedim gece zar zor uyudum ama uyudum neyse ki gecti yarından snra rahat olurum
![]()
Bugun basim da agriyinca mecbur ictimYa çok geçmiş olsun bitki çayı içmeyi denedin mi hiç ağrı kesici de olabilir.