- 18 Şubat 2010
- 16.157
- 19.960
- 823
Bugun diyetimin 12. Gunu bitti, sıfır kacamak ile dewamBen de spor yaptım yapmasına ama kaçamaklarım oldu onlar olmasa güzel eksiler olacaktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun diyetimin 12. Gunu bitti, sıfır kacamak ile dewamBen de spor yaptım yapmasına ama kaçamaklarım oldu onlar olmasa güzel eksiler olacaktı
Wow süpersin ben de ilk diyetimde 100 gün cikolata koymamıştım ağzıma çikolatayı aşırı seven biri olarak ama poğaça gibisin diyorlardı o laflar beni çok kamçılamıştıBugun diyetimin 12. Gunu bitti, sıfır kacamak ile dewamsekersiz 12 alkolsüz 50. Günüm
![]()
Az ve öz beslenince eksi oluyor sporsuz az yiyerek haftada bir kilo vermiştim.Yarin tarti ve ölçüm günümayy bu hafta sıfır antrenman bakalim nasil.bi şey oldu
Ayy ağzından bal damliyorAz ve öz beslenince eksi oluyor sporsuz az yiyerek haftada bir kilo vermiştim.
Kaç gündür 66.05 yapıştı kaldı ama kaçamak çok yaptım o yüzden Salı günü 66.60 çıkmıştım Çarşamba günü 66.05 tartı yanlış tartıyor mu diye iki tartım varAyy ağzından bal damliyorbugun bi spinning yapar ödem atarim azcik yarın biraz eksileyim en azindan
![]()
Hem spor yapıp hem temiz beslenince günde yarım kilo gidiyorAyy ağzından bal damliyorbugun bi spinning yapar ödem atarim azcik yarın biraz eksileyim en azindan
![]()
Bu hafta spor yapamadim işte sorun ordaHem spor yapıp hem temiz beslenince günde yarım kilo gidiyor
Bn kalori saymıyorum, beslenme danışmanlığı aldim onunla beraber yürütüyoruzŞu saate kadar 1178 kalori olmuş sen neler tüketiyorsunpofu
Ben de saymıyorum pek fazlaBn kalori saymıyorum, beslenme danışmanlığı aldim onunla beraber yürütüyoruz
Spor yapmadığım, zamanlar akşam karbonhidrat sifirBen de saymıyorum pek fazla
Şimdi başlıyorum sporaSpor yapmadığım, zamanlar akşam karbonhidrat sifir
Ogun olarak 2 ana 1 ara
Bol.protein var
Ben de 47 dakka spinning yaptim bittiiŞimdi başlıyorum spora![]()
Ağırlık çalıştın sanırım sen daha fazla kalori yakmışsın çünküBen de 47 dakka spinning yaptim bittii![]()
Oooo yakıyoruzzzz ortalığııı temizlik olmuş tebrikler
Bugün 2 tane browni kurabiye dışında bir kaçamağım olmadı inşallah yakıyoruzdurOooo yakıyoruzzzz ortalığııı temizlik olmuş tebrikler![]()