CrossFit Antrenmanlarım ve Ben

Veeee tarti sonucuyla geldimmm
Bu hafta nerdeyse sifir hareket
-1.1 gittiiii
Toplam 2 haftada 3.3 kilo bye byeee
Uzun zamandir göremediğim kiloya an itibariyle indim😅😅😅
Bel göbek 2 ser cnm
Kalca 3 cm
Bacaklar 1 er cm incelmis
Ilk hedefim bugun tamamdir💪🏻💪🏻💪🏻
Haftaya inşallah güzel sonuçlar alirim boyle😁😁

Kaç kilosun inşallah vereceğiz fit olacağız vücudum çok güzeldi şuan karbonhidrat yiye yiye bıngıl bıngıl kalçamda selülitimsi görüntü çıkmaya başladı 🥹90 71 92 ölçülerdeydim
Ahahha cok kiloyum ben😅😅😅😅 hic sorma

Veeee günün antrenmani
Enerjim bi tık dusuktu
30 dakka yapabildim 🙈🙈🙈
Nabzim.yine 177lerdeydi
Ve hala kollarımdan alev atiyorum
Hang clean jerk
Power clean
Power snatch
Thruster
Burpee
Veee plank

Of of öldüm resmen enerjim.cok dusuktu
Ama devamm
Bu da sonuçlarim😁

Eklentiler

• 1000111031.webp
    1000111031.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 7
Pofucum bugün hurçları falan boşalttım falan anılarımın olduğu çok eski sakladığım kıyafetlerim çıktı ortaya bak şuan üzerimde bi ceket var denedim önüm kapanmıyor öylece açık önüm yani yahu 34 beden xs diye bir beden giyiyordum :KK70: hatta bi tanesini atayım komedi gibi geliyor bana

Pofucum bugün hurçları falan boşalttım falan anılarımın olduğu çok eski sakladığım kıyafetlerim çıktı ortaya bak şuan üzerimde bi ceket var denedim önüm kapanmıyor öylece açık önüm yani yahu 34 beden xs diye bir beden giyiyordum :KK70: hatta bi tanesini atayım komedi gibi geliyor bana
ayy benim de en sevdiğim eski kıyafetlerimi denemek ve hüsrana uğramak :D :D

tabiki ben başladım kendimi de sıkmıyorum diyet programımı da alıştım 3. haftamdayım ve güzel gidiyor valla zorlanmadım hiç
her hafta değişiyor bu daha da güzel hep aynı şeyleri yemiyorum
ayy bi de bugün -300 daha gördüm :D mutluyumm
Süpersin ben dün akşam koca bir dilim pasta bu sabah da dışarıda kahvaltı yarın inşallah dengelerim🥹ya sende oluyor mu ben aç kalinca titriyorum kollarımda güçsüzlük oluyor kanıma baktırdım insülin direncim de iyi çıktı ama bu durum çok zorluyor beni

Süpersin ben dün akşam koca bir dilim pasta bu sabah da dışarıda kahvaltı yarın inşallah dengelerim🥹ya sende oluyor mu ben aç kalinca titriyorum kollarımda güçsüzlük oluyor kanıma baktırdım insülin direncim de iyi çıktı ama bu durum çok zorluyor beni
hayır hiç olmyor ben de böyle şeyler
protein eksikliği olabilir
sen maşallah hep yiyosun bu arada bence bi dur demen lazım ama yine de sen bilirsin

ayy benim de en sevdiğim eski kıyafetlerimi denemek ve hüsrana uğramak :D :D
Ben şimdi bir tanesi ile kendimi fotoğraf çekicem o kadar zayiflamak istemiyorum ama o zamanki halim de kötüydü 38 40 beden arası iyi 34 bildiğin safinazdım

hayır hiç olmyor ben de böyle şeyler
protein eksikliği olabilir
sen maşallah hep yiyosun bu arada bence bi dur demen lazım ama yine de sen bilirsin
Bu hafta istikrarlı gidicem evde kurabiye vardı yedim dışarıya da çıkınca yendi protein aslında ben çok alıyorum yumurta, yoğurt, et hep çok tükerim aslında

Bu hafta istikrarlı gidicem evde kurabiye vardı yedim dışarıya da çıkınca yendi protein aslında ben çok alıyorum yumurta, yoğurt, et hep çok tükerim aslında
ama pasta kurabiye gibi boş kaloride cabası :S

Ben şimdi bir tanesi ile kendimi fotoğraf çekicem o kadar zayiflamak istemiyorum ama o zamanki halim de kötüydü 38 40 beden arası iyi 34 bildiğin safinazdım
bence en güzel motivasyon kaynağı o oluyor :) bende çekmiştim 2 ay sonra tekrar çekicem :)

Back
X