- 23 Ocak 2016
- 33.908
- 50.034
- 598
Benim var sosyal medyamda iki fotoğrafımı yan yana kolaj yapmıştım birinde poğaça gibiydim diğerinde ne kadar zarifbence en güzel motivasyon kaynağı o oluyor :) bende çekmiştim 2 ay sonra tekrar çekicem :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim var sosyal medyamda iki fotoğrafımı yan yana kolaj yapmıştım birinde poğaça gibiydim diğerinde ne kadar zarifbence en güzel motivasyon kaynağı o oluyor :) bende çekmiştim 2 ay sonra tekrar çekicem :)
sana beslenme şeklimden ufak bi detayBu hafta istikrarlı gidicem evde kurabiye vardı yedim dışarıya da çıkınca yendi protein aslında ben çok alıyorum yumurta, yoğurt, et hep çok tükerim aslında
Bende mesela durum şöyle o 250 Gr levrek bende 1 kilo ben yiyince ayı gibi yiyorum hareketli bir yaşam sürmesem iki katı olurum.sana beslenme şeklimden ufak bi detay
sabah (saati açlık durumuma bağlı )
2 yumurta haşlanmış
30 gram peynir yada 50 gram lor
2 dilim ekmek yada yarım simit
5-6 zeytin
2 tam ceviz
salatalık yeşillik
ara öğün
250 ml kefir
10-12 badem yada fındık yada 3 tam ceviz
akşam (eğer antrenman varsa)
200-250 gram levrek ızgara yada fırında
yanına yeşillik salata 1 tatlı kaşığı zeytinyağı limon ile
40 gram pirinç (haşlama) yada 150 gram patates fırında yada haşlama
brokoli-havuç-karnahabar haşlama üzerine 1 tk yağ ve limon ve baharatlar
eğer antrenman yoksa pirinç yada patates iptal
tabki bol su
kahve maks 3 fincan
Bende mesela durum şöyle o 250 Gr levrek bende 1 kilo ben yiyince ayı gibi yiyorum hareketli bir yaşam sürmesem iki katı olurum.
Birazdan eve dönücem soyunup dökünüp tartılıcam bu sefer diyeti bozmayım yaGünayyddiinnn
Yeni hafta baslasiinnn
Bu haftada -1 kilo hedefim
Bakalim ulaşabilecek miyim![]()
Afiyet olsun sekerimKahvaltı tabağım ; fıstık ezmesi şekersiz
Eki Görüntüle 3580019
Sağol canım dün bozmadım diyetiAfiyet olsun sekerim![]()
Tartıyı baz alma zaten beden ölçüleri önemliGunayddiinnnnnnn
Ayyy dayanamadım tartildim
Ama kilom ayni
Yalnizzzz dedimki bi ölçülere bakayim
Ve ben şokkk hatta inananadim 2.kez ölçüm aldim
Göbek -6cm bu nasıl oldu ben hala inanamiyorum![]()
Ayyy evet tabiki ama kilo fazla olunca kiloyada takiliyo insanTartıyı baz alma zaten beden ölçüleri önemli
10 kilo kalmış verirsin ben 10 kilo fazlamı 3 ayda vermiştimAyyy evet tabiki ama kilo fazla olunca kiloyada takiliyo insan![]()