CrossFit Antrenmanlarım ve Ben

Valla renkleri seker gibi🤣🤣 kolay gelsin boolll bolll terlemelee
Operasyon bitti 😂
1000054701.webp
1000054702.webp

Oooo harika iş çıkardın hadi baakalim
Ben yarın off day yapiyorum dinlenme koydum
Ama sen yeni başladın atlama sakın 😁
5 aydır falan spor yapmıyorum çok ara verdim kilo aldım mecbur başladım spor yaparken göbeğim ve kalçamın bıngıldadığını hissediyorum 🤣

Senin imkanı yok löp löp olmaz çünkü ağırlık çalışıyorsun ya da ağırlık çalışırken karbonhidrat mı çok alıyorsun napıyorsun
hayır ben son 2 senede baya kilo aldım.. onu vermeye çalışıyorum :S

Ağırlık çalıştığın için sıkılaşma ile daha zayıf gösterirsin kardeşimin 49 kilo ile giydiği pantolona ben 58 kilo ile giriyordum
Ewet benim boy ve kilomda olup yag oranı yüksek olanlara göre 2 beden daha küçüğüm, tek avantajim bu yoksa 20 kilo fazlam var

Veee sözde off day yapacak olan ben
55 dakka spinning bike yapildi ve bitti💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

Eklentiler

• 1000108028.webp
    1000108028.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 5
Bu akşam yapmayım diyorum aslında yediklerimi yakmak için yapmam lazım ama yorgunum hiç bu akşamlık motivasyonum yok
yaaa keşke yapsaydın başlayınca bi şekilde bitiyor bazen bana da oluyor zar zor yapıyorum ama en azından yapıyorum öyle diyimm

Uzun zamandır spor yapmayınca bacaklarım da et bertti biraz da ondan yapmadım 🤭
hamlık acısı :D üzerine gitmen lazım, bende 2 hafta antrenman yapamadım, geçen yaptım ooww ertesi gün bacaklarım bende değildi ama inatlaştım üstüne gittim, 2 gün snra geçti :D

bugünkü planım:

10 hang cleans
8 push press
6 thruster
40 jumping jacks

5 round şeklinde olacak

her rorund sonrası 2 dakka rest

ne kadar sürecek akşam göreceğiz
bugün biraz hafif yapacagım :D

hamlık acısı :D üzerine gitmen lazım, bende 2 hafta antrenman yapamadım, geçen yaptım ooww ertesi gün bacaklarım bende değildi ama inatlaştım üstüne gittim, 2 gün snra geçti :D
Bu akşam birbirimize gaz verip şahlanalım🤣 lütfen iki gündür tartım sabit kaldı

Back
X