kızlar bohçam havlum seccadem geldi ben çok beğendim
canım benim çeyizine çok güzel bir başlangıç yapmışsınAllah Mutlu ve Sağlıklı bir şekilde kullanmak nasip etsin hepsini çok beğendim devamınında güzel olacağına inanıyorum Allah Kolaylık versin canım
Güle güle kullann tatlım.. Bende alıcam ama bu ay açlık sınırına düştüğümden martta alabilirim ancakk.. aradım firmayı kendi ürünleriymiş stok sorunu pek olmaz dedi.. Bakalım şansımaa ben de istiyorumm
cnm benmkiler de gelmiş dün çok beğendk annemle o bile dedi bu kdr güzel olucanu düşünmedm die..bu işi de halletmiş oldu
amin canım. çok teşekkürler
rica ederim canım sana birşey soracağım indirim çekini nasıl kazandın bende üye oldum da o siteye
canım bende kupon aldım aynen bohça alcam sizin gibi senin bohçanda çok şık krem seçmemde bir sakınca varmıdır acaba bide bohçanın ismini sölermisin şimdilik 4 bohça alma niyetindeyim bende canım
canım krem seçeneğini seçmezsek beyazmı geliyor ki kremde olabilir beyazda farketmez
havluyu ne seçtiniz 50x100 mü canım 32 tl herhalde demi biraz pahalı gibi geldi bana
bende fransız danteli beğendim gerçekten istiyorum sade ve zarif en son cevahirde bir mağazada 180 tl ye görmüştüm haftasonu öyle bişi nasıl kullancan o çek 500 tl lik alışverişlerde geçerli olmuyormuydu canım
ben herhalde 4 tane bohça alırım şimdilik yada senin gibi yapar havlu bohça seccade alırım tek 1 kişi için
hepsi çok güsel canım bayıldım gerçekten özellikle kahvaltı takımın çok tatlı kebelikli nerden almıştınnnn ben bernardonun romanceını aldığım için pişman olabilirimmm seninkini gördükten sonraa:))
50*100 olması lazım diğerleri el havlusu küçük oluyo.seçenek var ama ben dikkat ettim genelde krem çıkıyo renk olarak.180tlye nerde gördün canım yaa mağaza ismi? burda 432tl fiyatı üstünede tabak çanak bişiler alcam 500e tamamlıcam yarısını ödicem 250tl yani
ben ankaradayım canım cevahiri bilmemhome sweeti aradım geçen gün telefonda fiyat istedim en ucuzu 290larda bi fiyat verdi hemde siyah renk bej renginde indirim yokmuş havlularda bencede bi farklılık yok ben takım olsun diye her ikisinide rebeca aldım nilcim her ikisinide angel aldı. sen ne almaya karar verdin bu arada? sadece bohçamı yoksa bizimki gibimi
canım bende aslında 5 tane felan bohça alcaktım ama şöyle düşünüyorum sizin gibi tek bir kişiye göre bohçalık bişiler alcam sonra aile büyüklerinede olsun derlerse eminönden sade moddellerle alırım arkadaşımda damat bohçası gösterişli olur dedi ama ben sade seviyorum rebeca alabilme ihtimalim yüksek canım angel yada rebeca ikisinden birini alıp sizin gibi 3 lü bohça seti dizcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?