crocu nun çeyizcikleri......:)

canım benim çeyizine çok güzel bir başlangıç yapmışsın Allah Mutlu ve Sağlıklı bir şekilde kullanmak nasip etsin hepsini çok beğendim devamınında güzel olacağına inanıyorum Allah Kolaylık versin canım

kızlar bohçam havlum seccadem geldi ben çok beğendim

Güle güle kullann tatlım.. Bende alıcam ama bu ay açlık sınırına düştüğümden martta alabilirim ancakk.. aradım firmayı kendi ürünleriymiş stok sorunu pek olmaz dedi.. Bakalım şansımaa ben de istiyorumm

cnm benmkiler de gelmiş dün çok beğendk annemle o bile dedi bu kdr güzel olucanu düşünmedm die..bu işi de halletmiş oldu

amin canım. çok teşekkürler

inşallah canım:) al kaçırma derim çok kaliteli gerçekten

cnm benmkiler de gelmiş dün çok beğendk annemle o bile dedi bu kdr güzel olucanu düşünmedm die..bu işi de halletmiş oldu

güle güle kullan nilcim:) sıra içini doldurmakta bohçanın aslında heryerde indirim varken diğer ürünleride alsammı diyorum bohça için:26:

rica ederim canım sana birşey soracağım indirim çekini nasıl kazandın bende üye oldum da o siteye

canım şehirfırsatı adlı sitede şatışa çıkıyor mesela 500tl ve üzeri alışverişlerde 250tl hediye çeki gibi yani 500tl lik bişey alıp 250tl+gruponda ki çekte 24 olması lazım toplamda 274tl mâl etmiş oluyosun. ben çeki alalı baya oldu ama bugün bi topikte okumuştum yeniden şatışa çıkmış

Son düzenleme:
canım bende kupon aldım aynen bohça alcam sizin gibi senin bohçanda çok şık krem seçmemde bir sakınca varmıdır acaba bide bohçanın ismini sölermisin şimdilik 4 bohça alma niyetindeyim bende canım

canım bende kupon aldım aynen bohça alcam sizin gibi senin bohçanda çok şık krem seçmemde bir sakınca varmıdır acaba bide bohçanın ismini sölermisin şimdilik 4 bohça alma niyetindeyim bende canım

al al gizim kaçırma çok kaliteli çıktılar. benimkinin ismi rebecca. sana gösterdiğim fransız dantelli nevresim takımı vardı beğendinmi sen onu? sence alayımmı elimde 250tl lik çekim var ne diyosun canım:26:

canım krem seçeneğini seçmezsek beyazmı geliyor ki kremde olabilir beyazda farketmez

havluyu ne seçtiniz 50x100 mü canım 32 tl herhalde demi biraz pahalı gibi geldi bana

bende fransız danteli beğendim gerçekten istiyorum sade ve zarif en son cevahirde bir mağazada 180 tl ye görmüştüm haftasonu öyle bişi nasıl kullancan o çek 500 tl lik alışverişlerde geçerli olmuyormuydu canım

ben herhalde 4 tane bohça alırım şimdilik yada senin gibi yapar havlu bohça seccade alırım tek 1 kişi için

hepsi çok güsel canım bayıldım gerçekten özellikle kahvaltı takımın çok tatlı kebelikli nerden almıştınnnn ben bernardonun romanceını aldığım için pişman olabilirimmm seninkini gördükten sonraa:))

50*100 olması lazım diğerleri el havlusu küçük oluyo.seçenek var ama ben dikkat ettim genelde krem çıkıyo renk olarak.180tlye nerde gördün canım yaa mağaza ismi? burda 432tl fiyatı üstünede tabak çanak bişiler alcam 500e tamamlıcam yarısını ödicem 250tl yani

Son düzenleme:

bende bernardodan almıştım canım geçen yıl artık yok sanırım:)

cevahirde hemen girişte tantitnoninin yanında csanım home sweet homede olabilir tantitoninin yanında 2 adet çeyizci mağaza var valla hemen kapısının önüne sermişlerdi oda yarı yarıya düşmüş havlular vardı felan yarın gidersem bakarım ama bu ara hiç gidemiyorum

bende karar verdim angel rebbaca arasında kalakaldım da ben rebecca bohça angel havlu felan kötü durmuyo dimi seninkiler öyle herhalde benziyorlarmı canım

ben ankaradayım canım cevahiri bilmem home sweeti aradım geçen gün telefonda fiyat istedim en ucuzu 290larda bi fiyat verdi hemde siyah renk bej renginde indirim yokmuş havlularda bencede bi farklılık yok ben takım olsun diye her ikisinide rebeca aldım nilcim her ikisinide angel aldı. sen ne almaya karar verdin bu arada? sadece bohçamı yoksa bizimki gibimi

Son düzenleme:

canım bende aslında 5 tane felan bohça alcaktım ama şöyle düşünüyorum sizin gibi tek bir kişiye göre bohçalık bişiler alcam sonra aile büyüklerinede olsun derlerse eminönden sade moddellerle alırım arkadaşımda damat bohçası gösterişli olur dedi ama ben sade seviyorum rebeca alabilme ihtimalim yüksek canım angel yada rebeca ikisinden birini alıp sizin gibi 3 lü bohça seti dizcem

Canım bohçalarınız çok güzelmiş Nil de çok beğenmiş damatlarımıza yaraşır :))) İçini de çok güzel şeylerle doldurmak nasip olur inşallah

bencede aile büyüklerine daha sade daha uygun bişiler bulabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…