kahvaltı takımına bayıldım. çok güzel bir model.
takım için de bence hemen alma. o çekinle başka ürün alabilirsin.
hepside çok güzel güle güle kullanırsınız inşallah
kızlar acayip sabırsızım dekorasyon.comdan iki çek almıştım biri istediğim fransız dantelli nevresim için diğeri ise nişan bohçası içindi. nevresimde henüz karar vermedim beklicem bakalım. ama nişan bohçamı seccademi ve havlumu alıyorum:) sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 347305 Eki Görüntüle 347304 Eki Görüntüle 347303
çok şık duruyorlar özellikle sondakinin işlemesi rengi çok sadece çok zarif ... benim tarzım tamda :) sanırım bu tarz şeylerde beyazdan çok kremi seviyorum kırık beyaz da olabilir :)
ayrıca ben bu meseleye hiç giriş yapmadım .. bohça konusunda annem diktirelim diyor
Çok güzel görünüyorlar.. Ben beğendiimmm
hepsi kremse süper :) buarada karlı alışverişe hayır denmiyor tabi :)) güzel günlerde kullan inşaAllah
amin canım çok teşekkür ederimAllah Allahhhhh konu sahibi havlulari ve tupperwareleri doldurmus masallah
Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin.
kahvaltı takımını nerden aldın canım
tatlm çok beğendm çok modernnnn
ne kdra mal ettn benmde bakmam farz oldu artk su siteye:))
yaza sözümüz nişanımız olucak annem ufaktan bakalm dio benm de almam lazm artk bişilerrrr
ayy çok sevindim beğenmene:) 124tlye mal etmiş oluyorum üçünü. ben hep beğeniodum fransız dantelli çok pahalılar. merve çeyiz diye bi yerden beğendim sadece seccadeye 175tl demişti
tatlm bende mi alsam napsam valla hep böle abartı seylerden nefret ederm seninkiler bambaşka..dün siteden söyle bi baktm neler alınabilir diye ama bunları hiç görmemişim ben:))
ilk gördüğüm anca neyi görüp beğendiysem o tamamdır benm için ve başka hiç bişiyi beğenemem annemde hep der bi bohça hazırlamk bile 500tlden aşağı deildir die bunu da kampanyalarla halletmek süper bişi..resmdekiler kdr kalitelimi acaba
sen 200tllik çek aldn sanırm 14 tlye dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?