crocu nun çeyizcikleri......:)

kızlar acayip sabırsızım dekorasyon.comdan iki çek almıştım biri istediğim fransız dantelli nevresim için diğeri ise nişan bohçası içindi. nevresimde henüz karar vermedim beklicem bakalım. ama nişan bohçamı seccademi ve havlumu alıyorum:) sizce nasıllar?

çok şık duruyorlar özellikle sondakinin işlemesi rengi çok sadece çok zarif ... benim tarzım tamda :) sanırım bu tarz şeylerde beyazdan çok kremi seviyorum kırık beyaz da olabilir :)

ayrıca ben bu meseleye hiç giriş yapmadım .. bohça konusunda annem diktirelim diyor

Son düzenleme:

üçününde rengi krem zaten resimde beyaz duranlarıda krem aldım ben. bende diktirelim diyodum ama aynı masrafa denk gelicek hazır kupon almışken yarıya mal ettim. Karlı bi alışveriş oldu çok medusum:))

Son düzenleme:
hepsi kremse süper :) buarada karlı alışverişe hayır denmiyor tabi :)) güzel günlerde kullan inşaAllah

Allah Allahhhhh konu sahibi havlulari ve tupperwareleri doldurmus masallah
Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin.

tatlm çok beğendm çok modernnnn
ne kdra mal ettn benmde bakmam farz oldu artk su siteye:))
yaza sözümüz nişanımız olucak annem ufaktan bakalm dio benm de almam lazm artk bişilerrrr

tatlm çok beğendm çok modernnnn
ne kdra mal ettn benmde bakmam farz oldu artk su siteye:))
yaza sözümüz nişanımız olucak annem ufaktan bakalm dio benm de almam lazm artk bişilerrrr

ayy çok sevindim beğenmene:) 124tlye mal etmiş oluyorum üçünü. ben hep beğeniodum fransız dantelli çok pahalılar. merve çeyiz diye bi yerden beğendim sadece seccadeye 175tl demişti

ayy çok sevindim beğenmene:) 124tlye mal etmiş oluyorum üçünü. ben hep beğeniodum fransız dantelli çok pahalılar. merve çeyiz diye bi yerden beğendim sadece seccadeye 175tl demişti

tatlm bende mi alsam napsam valla hep böle abartı seylerden nefret ederm seninkiler bambaşka..dün siteden söyle bi baktm neler alınabilir diye ama bunları hiç görmemişim ben:))
ilk gördüğüm anca neyi görüp beğendiysem o tamamdır benm için ve başka hiç bişiyi beğenemem annemde hep der bi bohça hazırlamk bile 500tlden aşağı deildir die bunu da kampanyalarla halletmek süper bişi..resmdekiler kdr kalitelimi acaba
sen 200tllik çek aldn sanırm 14 tlye dimi

Nişan bohçasını erkek için hazırlıyorsun dimi canım :S Kayınvalideye felan ne zaman hazırlanıyor çok iyi bilmiyorum.Bende havluda bunu begendim

havlu bohçanın takımı mı cnm peki?
bakıyım ne tarz havlular varmıs.. bide ölçü olarak bildiğimiz yüz havlusu boyutunda alınıo dimi..bu konuda biraz cahilimde ne kdr almak gerekir kaç adet hiç bilmiorm..bohça kayınvalideye mi hazırlanır. görümceye bişi yapılırmı..annem hepsi sana kalıo zaten dedi ama bilemiorm..

aynen canım bunlar çok başka.ben yarın sipariş vericem canım.ertesi gün elime ulaşır sanda söylerim kalitesinin nasıl olduğunu. istersen 100tl lik çek al o olmzsa başka şey alırsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…