Nişan bohçasını erkek için hazırlıyorsun dimi canım :S Kayınvalideye felan ne zaman hazırlanıyor çok iyi bilmiyorum.Bende havluda bunu begendim
Eki Görüntüle 347848
ama o zmana kdr sehir fısatında süresi doluo ki cnm ya:)
alsan 100tlik çek başka şeydede kullanabilirsin canım.hiç olmadı 14tl zarar edersin:) ama almazsan bunları 100tlye indirimli alamazsın bidaha oda var
evet canım erkek bohçası. ayy valla kayınvalide umrumda değil aşkitomunki güzel olsunda:)
onlar tam takım oluyo:)
daha sade daha hoş geldiler cnm gözüme:))
183 tutuo 2si ama 200e tamamlıcak bişi bulamadm lavanta kesesi dio o ne işe yarıo acaba o da mı bohçaya konulur acabaa:))
havlu beğenemedm cnm ben yaa. keske bunlarnda havlusunu yapsalarmışş
daha sade daha hoş geldiler cnm gözüme:))
183 tutuo 2si ama 200e tamamlıcak bişi bulamadm lavanta kesesi dio o ne işe yarıo acaba o da mı bohçaya konulur acabaa:))
havlu beğenemedm cnm ben yaa. keske bunlarnda havlusunu yapsalarmışş
cnm bu angel bohçanın havlusu mu?
evt oymus cnm çok saol:)
kızlar acayip sabırsızım dekorasyon.comdan iki çek almıştım biri istediğim fransız dantelli nevresim için diğeri ise nişan bohçası içindi. nevresimde henüz karar vermedim beklicem bakalım. ama nişan bohçamı seccademi ve havlumu alıyorum:) sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 347305 Eki Görüntüle 347304 Eki Görüntüle 347303
canım fransız danteli nevreism nasıl bende fransız danteli sade bir yatak örtüsü yaptırıcam nevresimde fena olmaz paylaşırmısın
güle güle kullan inşallah bende alcam maddi durumu düze çıkarrısam
çok sağol canım:) canım şimdilik sadece bohça takımını aldım gelsin bi kalitesini göreyim istedim. 250tl lik hediye çekimi fransız dantelli nevresim takımı için kullanıcam.haftaya alırım sanırım gelincede haber veririm sana tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?