• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

crocu nun çeyizcikleri......:)

canım şehirfırsatı adlı sitede şatışa çıkıyor mesela 500tl ve üzeri alışverişlerde 250tl hediye çeki gibi yani 500tl lik bişey alıp 250tl+gruponda ki çekte 24 olması lazım toplamda 274tl mâl etmiş oluyosun. ben çeki alalı baya oldu ama bugün bi topikte okumuştum yeniden şatışa çıkmış:9:

tsk ederim canım:)

kızlar limagodan bugün bunları aldım::32:
$CEMILE~1.webp$cemile.webp

çok sağol gizim:8: ben senin topiğine yazmıştım alamadıysan limangoda var kaçırma diye görmedin sanırım:26:

Crocumm merhabaa,
herşeyyin süperr, güzel günlerde kullan inşallahh:))
Zeytinliklerimiz aynı seninlee bu aradaa bende dün westwinge sipariş ettimm:9:
Çeyizini açar açmazzz ilk sıradannn misafirr kahvaltı takımınnnı gözdemm seçtimm cidden hoş bi seçimm tatlımm:16:

Onun dışında blender setin Braun sanırım, nerden aldığını ve ne kadara aldığını öğreneblr mym?
Geçen hafta Hepsiburada'da kampanya vardı yanılmıosam 199'a düşmüştüü:26:

Bii deee en sondaa 3 tane nevresm koymussun ortadaki pembeli morluu markası Sarevv, kumaşı falan nasıll, o model bnmde hoşuma gitmişti, almayı düşünüorm tavsiye eder misinnn?:17:

Huuhhh çok konuştmm:9:

Crocumm merhabaa,
herşeyyin süperr, güzel günlerde kullan inşallahh:))
Zeytinliklerimiz aynı seninlee bu aradaa bende dün westwinge sipariş ettimm:9:
Çeyizini açar açmazzz ilk sıradannn misafirr kahvaltı takımınnnı gözdemm seçtimm cidden hoş bi seçimm tatlımm:16:

Onun dışında blender setin Braun sanırım, nerden aldığını ve ne kadara aldığını öğreneblr mym?
Geçen hafta Hepsiburada'da kampanya vardı yanılmıosam 199'a düşmüştüü:26:

Bii deee en sondaa 3 tane nevresm koymussun ortadaki pembeli morluu markası Sarevv, kumaşı falan nasıll, o model bnmde hoşuma gitmişti, almayı düşünüorm tavsiye eder misinnn?:17:

Huuhhh çok konuştmm:9:

teşekkürler tatlım:16:
zeytinliklerimiz güzel günlerde kullanalım inşallah:)
braun blender setimi bende hepsiburadan aldım canım:9: iki ay falan oldu 150tlydi sanırım indirim çekim vardı 125tlye aldım canım:16:
nevresim takımı evet sarev:) beğeniyosan kaçırma derim kumaşı,dokusu harika annem bile bayıldı:16:

teşekkürler tatlım:16:
zeytinliklerimiz güzel günlerde kullanalım inşallah:)
braun blender setimi bende hepsiburadan aldım canım:9: iki ay falan oldu 150tlydi sanırım indirim çekim vardı 125tlye aldım canım:16:
nevresim takımı evet sarev:) beğeniyosan kaçırma derim kumaşı,dokusu harika annem bile bayıldı:16:

Oooo blender seti sana bedavaya gelmiş canımm:))
Annem de begenmsti nevresm takımını ama şmdi sende kumaşı övdüğüne göre kaçırmam sanırımm:9::27:

Güzelll günlerdee kullanalımm herşeymizi tatlımmm:16::16:

Oooo blender seti sana bedavaya gelmiş canımm:))
Annem de begenmsti nevresm takımını ama şmdi sende kumaşı övdüğüne göre kaçırmam sanırımm:9::27:

Güzelll günlerdee kullanalımm herşeymizi tatlımmm:16::16:

öyle oldu sanırım:) ama bence sende acele etme bazen çok güzel indirimler oluyo hepsiburada. bende minimal nevresim takımı beğendim bitane alsammı nasıl kalitesi bilmiyorum hiç canım:26:

öyle oldu sanırım:) ama bence sende acele etme bazen çok güzel indirimler oluyo hepsiburada. bende minimal nevresim takımı beğendim bitane alsammı nasıl kalitesi bilmiyorum hiç canım:26:

Minimal'in bnmde bi nevresmnde gözümm varr hatta fenaa var durr sana resmni ekliiim belki aynı nevresmdir:1:
Eki Görüntüle 354490
Nilişimmm almıştı bu nevresmdenn cok güzell demiştiii:)

Çok guzeller canım ıyı gunlerde kullan ozellıkle kahvaltı takımına bayıldım mutluluklar dilerimm..

canım Minimal çok kaliteli ben de almıştım bir tane pamuk saten bir tane ranforce. Beğendiğin model de güzel yakından görsen eminim daha da hoşuna gider :)

ayy çok sevindim kaliteli olmasına :8: kampanyaları takip ederim artık liste fiyatı154tl hepsibuarada falan indirime giriyo bazen ozamn alırım inşallah:16:

Benim beğendiğimde bu canım:)
Eki Görüntüle 354567
Çokk hoş bi seçimm bencee canımm:)
Senin olmalı evett evettt tarzına da uygunnn:16:

canım minimal çok kaliteli kumaşlarıda güzel biz nille boynere baktığımızda görmüştük boynerlerde standı var bende minimalden dekarasyon sitesinden şunları alcam

Eki Görüntüle 354649 Eki Görüntüle 354650

Gizoşmmmm sağ ol balım bilgilendirdiğinn içinn, ikisi dee çok güzelll ama 2. çok çok daha güzelll hangi sitedenn alıcaksnn balımm? nevresim dünyasından mı?

Cok zevklisin tatlim, baslangic olarak gayet basarilisin.. Bicak setin hangi marka ?

Back
X