- 19 Aralık 2011
- 718
- 0
- 316
Canım bohçalarınız çok güzelmiş Nil de çok beğenmiş damatlarımıza yaraşır :))) İçini de çok güzel şeylerle doldurmak nasip olur inşallah![]()
amin canım benim inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bohçalarınız çok güzelmiş Nil de çok beğenmiş damatlarımıza yaraşır :))) İçini de çok güzel şeylerle doldurmak nasip olur inşallah![]()
canım şehirfırsatı adlı sitede şatışa çıkıyor mesela 500tl ve üzeri alışverişlerde 250tl hediye çeki gibi yani 500tl lik bişey alıp 250tl+gruponda ki çekte 24 olması lazım toplamda 274tl mâl etmiş oluyosun. ben çeki alalı baya oldu ama bugün bi topikte okumuştum yeniden şatışa çıkmış![]()
tsk ederim canım:)
Crocumm merhabaa,
herşeyyin süperr, güzel günlerde kullan inşallahh:))
Zeytinliklerimiz aynı seninlee bu aradaa bende dün westwinge sipariş ettimm
Çeyizini açar açmazzz ilk sıradannn misafirr kahvaltı takımınnnı gözdemm seçtimm cidden hoş bi seçimm tatlımm
Onun dışında blender setin Braun sanırım, nerden aldığını ve ne kadara aldığını öğreneblr mym?
Geçen hafta Hepsiburada'da kampanya vardı yanılmıosam 199'a düşmüştüü:26:
Bii deee en sondaa 3 tane nevresm koymussun ortadaki pembeli morluu markası Sarevv, kumaşı falan nasıll, o model bnmde hoşuma gitmişti, almayı düşünüorm tavsiye eder misinnn?
Huuhhh çok konuştmm![]()
teşekkürler tatlım
zeytinliklerimiz güzel günlerde kullanalım inşallah:)
braun blender setimi bende hepsiburadan aldım canımiki ay falan oldu 150tlydi sanırım indirim çekim vardı 125tlye aldım canım
nevresim takımı evet sarev:) beğeniyosan kaçırma derim kumaşı,dokusu harika annem bile bayıldı![]()
Oooo blender seti sana bedavaya gelmiş canımm:))
Annem de begenmsti nevresm takımını ama şmdi sende kumaşı övdüğüne göre kaçırmam sanırımm
Güzelll günlerdee kullanalımm herşeymizi tatlımmm![]()
öyle oldu sanırım:) ama bence sende acele etme bazen çok güzel indirimler oluyo hepsiburada. bende minimal nevresim takımı beğendim bitane alsammı nasıl kalitesi bilmiyorum hiç canım:26:
Benim beğendiğimde bu canım:)
Eki Görüntüle 354567
canım Minimal çok kaliteli ben de almıştım bir tane pamuk saten bir tane ranforce. Beğendiğin model de güzel yakından görsen eminim daha da hoşuna gider :)
Çok guzeller canım ıyı gunlerde kullan ozellıkle kahvaltı takımına bayıldım mutluluklar dilerimm..
Çokk hoş bi seçimm bencee canımm:)Benim beğendiğimde bu canım:)
Eki Görüntüle 354567
canım minimal çok kaliteli kumaşlarıda güzel biz nille boynere baktığımızda görmüştük boynerlerde standı var bende minimalden dekarasyon sitesinden şunları alcam
Eki Görüntüle 354649 Eki Görüntüle 354650
canım minimal çok kaliteli kumaşlarıda güzel biz nille boynere baktığımızda görmüştük boynerlerde standı var bende minimalden dekarasyon sitesinden şunları alcam
Eki Görüntüle 354649 Eki Görüntüle 354650