crocu nun çeyizcikleri......:)

pelincim teşekkür ederim ederim canım:) birde şnun için fikir versen bana çok karasız kaldım elimde çekim var yarıya mal edip almış olcam.gelin yatağı için sence nasıl?

pelincim teşekkür ederim ederim canım:) birde şnun için fikir versen bana çok karasız kaldım elimde çekim var yarıya mal edip almış olcam.gelin yatağı için sence nasıl?
Eki Görüntüle 354894

Crocummm rica ederim balımm:)
Kuzucumm sanırım saten değil mi parlıyor birazz:26: Saten sevmediğim içinn ben almazdım şahsenn senin de almanı önermem:) İşçiliği hoş duruo yani kenarlarındaki danteller çok hoş, ama gelin yatağı için ekru rengi pamuk-saten karışımı bişi olabilir kırık beyazz, krem tonları..
sen bilirsinn canım yine de ama sen gel beni dinle bunu alma almaaaa

yaklaşık bir saattir annem ablam ve ben gelin yatağı için ne alacağımıza bakıyoruz.bende vazgeçtim yıkanması falan sorun olur diye.okadar para vericem daha sonrada kullanmak isterim.şunu beğendik bakalım sizin görüşleriniz neler

crocu canım pelinin paylaştığı gelin home senin paylaştığın ne peki

pelinim sabah bende gelin homeye baktım canım ordanda pike istiyorum çok komik bir soru olcak ama gelin home mağazaları nerelerde var bilmiyorum

biliyorum canım o siteyi daha önce bakmıştım ama istanbulda yeri bense ankarada bide dekorasyon.comda hediye kuponum var onu değerlendirmem gerek

gizoşum benimki sarev marka. sence nasıl?

biliyorum canım o siteyi daha önce bakmıştım ama istanbulda yeri bense ankarada bide dekorasyon.comda hediye kuponum var onu değerlendirmem gerek :26:

gizoşum benimki sarev marka. sence nasıl?

beğendim bence sarev ilk paylaştığından daha hoş eğer çamaşır makinesinde yıkanıyorsa al gitsin herzaman kullanılır ben şimdi englısh homeden weddıng set alcam bide gelin home mağazası araştırıp ordanda pike alcam gibi kararımı verdim bir adet el işi pikem olmalı

sarev ve pelinin paylaştığı modelde çok hoş valla karar senin canım

yıkanıyormuş bende ona dikkat ettim ilk zaten.sanırım bunu alıcam:26: englısh home wedding set düşünebilirdim ama bu takımı alınca ikinci set gereksizz olur dimi:26:

Gizoşmmm iletişimmdee yazanları aynen kopyalıorm balımmm
İletişim Bilgileri
Gelin Çeyiz Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi
FABRİKA
Evren Mah. Gülbahar Cad. Menekşe Sok. No: 30 / İSTANBUL
Telefon: +90 212 630 13 34 - 35
Faks: +90 212 630 12 58
MERKEZ
Masko Mobilyacılar Çarşısı 3B-2 Blok 9-11-13 Nolu - 34 İkitelli / İSTANBUL
Telefon: +90 212 675 21 35 - 36
Faks: +90 212 675 21 37
LALELİ
Mesih Paşa Caddesi Kızıltaş Sok. No: 31/3 Laleli / İSTANBUL
Telefon: +90 212 517 50 49
Faks: +90 212 516 27 37
MOSKOVA
тел. :+7 495 646 60 10
GSM. :+7 925 815 14 97
тел. :+7 499 611 52 86
тел. :+7 499 611 14 60
факс :+7 495 543 99 82
Постельное белье, элитное турция, купить оптом постельное белье, оптовая продажа постельного белья, оптовые базы, текстиль для дома, мосĞ

biliyorum canım o siteyi daha önce bakmıştım ama istanbulda yeri bense ankarada bide dekorasyon.comda hediye kuponum var onu değerlendirmem gerek
Canımm sizz bu dekorasyon.com dan nasıı çekk kazanıosnz? Bi entrika var mı orda da bnm yok daaaa o sitedee

yıkanıyormuş bende ona dikkat ettim ilk zaten.sanırım bunu alıcam:26: englısh home wedding set düşünebilirdim ama bu takımı alınca ikinci set gereksizz olur dimi:26:

canım ben kesin olarak şuna karar wedding set alıcam bide gelin home bulabilirsem pike almak çok istiyorum ekru bir renk olsun oda yani aslında wedding set alıp gelin yatağı içinde pike alabilirsin böyle bence bir düşün canım

Ekruu bence dee ekruuu

pelinim çok saol

entrikaya gelince koptum gülmekten yok hayatım entrika şehirfırsatında satıştaydı indirim kuponu 14 tl ye 200 tl alışverişlerde 100 tl ye gelen çek aldık canım 14 çekin fiyatıda bernardoyuda öyle siteden almıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…