crocu nun çeyizcikleri......:)

ayyy kızlarrr (gnnr,giz ve nil:) sizden görüp bende aldım twigy mavi leoparlıdan:) sağolun kızlar:)

Son düzenleme:
kızlarr günlük yemek takımım tam olarak böyle değil.köşeleri düz kare. resmini bulamadım ondan bunu ekliyorum desen aynı marka aynı

canım gayet güzel çokk beğendim mutlulukla kullan hepsini...:))reçelliklerini nerden aldın acaba?? bende almayı düşünüyorum da

Canııım sende açmışın topikinii:)) hadi hayırlı olsun ; herşeyin çok cicii.. erken başlamakla da iyi etmişin.. ben yetişemiorum valaa

hayırlı olsun tatlım çeyizlerin hepsi çok güzel ve özenle seçilmiş tek tek araştırılmış beğenilmiş bayılıyorum bu şekildeki topiklere zevkle takip edicem seni umarım güzel günlerde kullanırsın

çok sağol canım benim:)

güzel günlerde kullan

yemek takımın çok güzel..bone china serisinden sanırım..

sarev in morlu nevresim takımını bende aldım.. çok güzel :)

kızlar acil yardımınız lazım bana:) dekorasyon.com dan kupon aldım. aldım almasınada ne alcam ben yaa gelin yatağı için fransız dantelli takım istiyordum zaten ama yatak odası takımım ortada yokken almam doğru olurmu? beğendiğim model ise şu;

kahvaltı takımına bayıldım. çok güzel bir model.

takım için de bence hemen alma. o çekinle başka ürün alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…