• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

crocu nun çeyizcikleri......:)

alsan 100tlik çek başka şeydede kullanabilirsin canım.hiç olmadı 14tl zarar edersin:) ama almazsan bunları 100tlye indirimli alamazsın bidaha oda var

zaten alırsam 200tlde kullanmalık 100tllik çek alırım cnm 250tlik çek çok fazla benm için..
ben havlu beğenmedm bi tek ama 200e tamamlıcak bişi muhakkak bulurum zaten:9:

zaten alırsam 200tlde kullanmalık 100tllik çek alırım cnm 250tlik çek çok fazla benm için..
ben havlu beğenmedm bi tek ama 200e tamamlıcak bişi muhakkak bulurum zaten:9:

ben bide 250tl lik çek aldım canım.ya fransız dantteli nevresim alıcam yada fransız dantelli salon takımı:)
$rapsodi_medium.webp$felicia-(4)_medium.webp

onlar tam takım oluyo:)

daha sade daha hoş geldiler cnm gözüme:))
183 tutuo 2si ama 200e tamamlıcak bişi bulamadm lavanta kesesi dio o ne işe yarıo acaba o da mı bohçaya konulur acabaa:))
havlu beğenemedm cnm ben yaa. keske bunlarnda havlusunu yapsalarmışş

183 tutuo 2si ama 200e tamamlıcak bişi bulamadm lavanta kesesi dio o ne işe yarıo acaba o da mı bohçaya konulur acabaa:))

onunda havlusu var canım iyi baktınmı

lavanta kesesi koyanlarda bohçayı açınca mis gibi kokar ne güzel:)

canım fransız danteli nevreism nasıl bende fransız danteli sade bir yatak örtüsü yaptırıcam nevresimde fena olmaz paylaşırmısın

güle güle kullan inşallah bende alcam maddi durumu düze çıkarrısam

canım fransız danteli nevreism nasıl bende fransız danteli sade bir yatak örtüsü yaptırıcam nevresimde fena olmaz paylaşırmısın

güle güle kullan inşallah bende alcam maddi durumu düze çıkarrısam

çok sağol canım:) canım şimdilik sadece bohça takımını aldım gelsin bi kalitesini göreyim istedim. 250tl lik hediye çekimi fransız dantelli nevresim takımı için kullanıcam.haftaya alırım sanırım gelincede haber veririm sana tatlım

çok sağol canım:) canım şimdilik sadece bohça takımını aldım gelsin bi kalitesini göreyim istedim. 250tl lik hediye çekimi fransız dantelli nevresim takımı için kullanıcam.haftaya alırım sanırım gelincede haber veririm sana tatlım

burayada koysana fotoyu canım

Back
X