Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy kızlarrr (gnnr,giz ve nil:) sizden görüp bende aldım twigy mavi leoparlıdan:) sağolun kızlar:)
Canım iyi yaptın hediye çeki kullanabildin değil mi? Ne güzel ev botu kardeşliğimiz genişledi :)
kızlarr günlük yemek takımım tam olarak böyle değil.köşeleri düz kare. resmini bulamadım ondan bunu ekliyorum desen aynı marka aynı
Eki Görüntüle 344377
Canım güzel günlerde kullan günlük yemek takımını tam olarak bu değilmiş ama eminim hoştur.
canım gayet güzel çokk beğendim mutlulukla kullan hepsini...:))reçelliklerini nerden aldın acaba?? bende almayı düşünüyorum da
Canııım sende açmışın topikinii:)) hadi hayırlı olsun ; herşeyin çok cicii.. erken başlamakla da iyi etmişin.. ben yetişemiorum valaa![]()
hayırlı olsun tatlım çeyizlerinhepsi çok güzel ve özenle seçilmiş tek tek araştırılmış beğenilmiş bayılıyorum bu şekildeki topiklere zevkle takip edicem seni umarım güzel günlerde kullanırsın
![]()
ben de çok beğendim aldıklarını. maaşallah diyelim :) güle güle kullan.
ayyy kızlarrr (gnnr,giz ve nil:) sizden görüp bende aldım twigy mavi leoparlıdan:) sağolun kızlar:)
güzel günlerde kullan
yemek takımın çok güzel..bone china serisinden sanırım..
sarev in morlu nevresim takımını bende aldım.. çok güzel :)
güle güle kullan tatlm..bendede pembe leoparı var kii
bekliorm peluşlarımıııııı![]()