• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

crocu nun çeyizcikleri......:)

ayyy kızlarrr (gnnr,giz ve nil:) sizden görüp bende aldım twigy mavi leoparlıdan:) sağolun kızlar:)

Son düzenleme:
kızlarr günlük yemek takımım tam olarak böyle değil.köşeleri düz kare. resmini bulamadım ondan bunu ekliyorum desen aynı marka aynı
$winterbach.webp

canım gayet güzel çokk beğendim mutlulukla kullan hepsini...:))reçelliklerini nerden aldın acaba?? bende almayı düşünüyorum da

Canııım sende açmışın topikinii:)) hadi hayırlı olsun ; herşeyin çok cicii.. erken başlamakla da iyi etmişin.. ben yetişemiorum valaa:1:

hayırlı olsun tatlım çeyizlerin ;) hepsi çok güzel ve özenle seçilmiş tek tek araştırılmış beğenilmiş bayılıyorum bu şekildeki topiklere zevkle takip edicem seni umarım güzel günlerde kullanırsın :16:

hayırlı olsun tatlım çeyizlerin ;) hepsi çok güzel ve özenle seçilmiş tek tek araştırılmış beğenilmiş bayılıyorum bu şekildeki topiklere zevkle takip edicem seni umarım güzel günlerde kullanırsın :16:

çok sağol canım benim:)

güzel günlerde kullan :3:

yemek takımın çok güzel..bone china serisinden sanırım..

sarev in morlu nevresim takımını bende aldım.. çok güzel :)

kızlar acil yardımınız lazım bana:) dekorasyon.com dan kupon aldım. aldım almasınada ne alcam ben yaa:( gelin yatağı için fransız dantelli takım istiyordum zaten ama yatak odası takımım ortada yokken almam doğru olurmu? beğendiğim model ise şu;
$rapsodi_medium.webp

kahvaltı takımına bayıldım. çok güzel bir model.

takım için de bence hemen alma. o çekinle başka ürün alabilirsin.

Back
X