crocu nun çeyizcikleri......:)

Çiğdoşumm çok güzel cicileriiiin, bayıldımmm Güle güle mutlulukla huzurla kullan canıımmm Bebişim ayrıntı kaçırdım mı bılmıorum ama nişanlandınız mı siz? En son sevdiceğin annesi tanısmaya gelecektii:26:

canım teşekkürler beğenmene sevindim.hatırlıyorum canım zevklerimiz benzerdi:) senin beğendiğin masa örtüsünü beğendim bence çok hoş. ben beyaz masa örtüsüne gri dantelden runner düşünüyorum canım daha sade zarif olur diye bakalım bulursam bi model seninlede paylaşırım:)

pelomm teşekkürler canım benim:) güzel dimi yok bebeğim nişanlanmadım ama nişan yakın

canım hepsi harika güle güle kullan :)

kızlar nişanımda gelen konuklara hediye olarak böyle birşey düşünüyorum. yalnız içinde kurabiye değil renkli lokum yada badem şekeri olacak. sizce nasıl olur?

Çok güzel canım eğer size maliyet açısından çok külfetli değilse harika :)

maliyet çıkardım günnurcum. kapaktaki etiketi ablamın tasarımcı arkadaşı yaparım dedi. kavanozların 110tanesi38 tl canım. çıkrıkçılardan kavanoz tül ve kurdele alıcaz. gimattanda şeker yada lokum aldıkmı. tahminim 100tl tutacak:)

Çok iyi vaktiniz de var madem bence yapabilirsiniz çok hoş olur ince ve güzel bir ayrıntı.

canım bunları hangi siteden yaptırcan bekarlığa veda partisi sitesindenmi

bide son aldıkların harika gelin nevresim takımı ve pike takımını ne kadara aldın indirim felan varsa kaçırmayalım böyle eksikleri tamamlıyım bende

Canım yeni görüyorum çok güzelleeeer! kavanozdan bende istiyorum yaaa bana da gönder nişan hediyesiiii

merhaba gizim. bunları nişanda gelen konuklara vermek için yapcam. yaptırmıcam yani:))) ablamla beraber oturup yapıcaz. yarın malzemeleri alıcak ablam. içine kurabiye değil renkli şeker koyucaz.kapatktaki etiketide ablamın arkadaşı yapıcak. bakalım inşallah sonuç istediğim gibi olur

son aldıklarım indirimde olanlar değil canım.bu ikili indirime girmemiş. ama indirime giren birçok ürün var ihtiyacın varsa mağazaya git bak derim. benim beğendiğim yatak örtüsü indirimdeymiş bende onu alıcam. hatta banyo paspası bile almayı düşünüyorum indirimde çünkü. ordaki çalışan kız bile şuana kadarki en büyük indirimimiz dedi

Son düzenleme:
ben eksiklerim azalıyo diye sevinirken annem hatırlatıyo:) mesela çöp kovalarım yokmuş:))) bunca eksik varken çöp kovası aklına gelmiş kadının:)))
aklımda olan eksiklerim şöyle kızlar;
brabantialar (set şeklinde ekmeklik baharatlık falan)
elektrik süpürgesi
küçük ev aletleri (tost makinesi,kettle,vs.)
yatak örtüsü (beğendim home sweet homedan indirimde şuan alınacaklar listesinde birinci sırada)
banyo paspası
misafir için yemek masa örtüsü
hazır yorgan ve yastık

sizce başka neyim eksik???

bunlarda alınanlar;
kahvaltılıklar,yemek kitabı,soğan patates sepeti:))

Son düzenleme:

canım aklıma gelen ütü masası ve ütü,
çöp kutuları ve tuvalet fırçası(fırçadan bende de yok)
kahvaltılıklar için saklama kapları olabilir,

canım aklıma gelen ütü masası ve ütü,
çöp kutuları ve tuvalet fırçası(fırçadan bende de yok)
kahvaltılıklar için saklama kapları olabilir,

canım ütüm var, ütü masamda var ama resmi yok
evet çöp kutuları almam lazım
tupperların küçük kapaklıalrından aldım bol bol kahvaltılıklar içinde onu düşünüyorum sence olurmu canım? Antartikaların karleri varya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…