- 19 Aralık 2011
- 718
- 0
- 316
yeni aldıkların çok güzel canım nevresim ve pike takımın çok şıklar güzel günlerde kullan inş.
canım teşekkürler beğenmene sevindim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni aldıkların çok güzel canım nevresim ve pike takımın çok şıklar güzel günlerde kullan inş.
canım çok çok güzel nevresim ve pikeye bayıldım gelinlik gibi çok şık....Moneta da iyi bi seçim olmuş..Ben bişey sormak istiyorum canım sana hatırlarsan yemek takımımız aynı senin aldığın pembe masa örtüsünden bende almak istemiştim o zaman ama kalmamıştı...Bu yemek takımına nasıl bir masa örtüsü uydurabilirm? Şu nasıl sence uyumlu mu?
İRYA HOME | Özel Tasarım Ev Dekorasyon Ürünleri - LEAF ELEGANT MASA ÖRTÜSÜ
Çiğdoşumm çok güzel cicileriiiin, bayıldımmmGüle güle mutlulukla huzurla kullan canıımmm
Bebişim ayrıntı kaçırdım mı bılmıorum ama nişanlandınız mı siz? En son sevdiceğin annesi tanısmaya gelecektii:26:
kızlar bugün annemle aslında sadece nişanlığın altına uygun ayakkabı almak için gittik ve bunları aldık:) peki ayakkabı aldınmı diye sorarsanız tabiki hayır
moneta tencereleri bernardodan aldım.bitane wok tavası almam lazım artık sonra:)
yatak örtülerine bakalım diye girdiğimiz home sweet homedan önce pike beğendim sonra onunla aynı desen olan nevresim takımını. nevresim takımını gelin yatağına sermeyi düşünüyorum nasipse:)
tepsilerde öylesine:)
Eki Görüntüle 496389 Eki Görüntüle 496390 Eki Görüntüle 496391 Eki Görüntüle 496392 Eki Görüntüle 496393 Eki Görüntüle 496394
pelomm teşekkürler canım benim:) güzel dimiyok bebeğim nişanlanmadım ama nişan yakın
![]()
canım hepsi harika güle güle kullan :)
Yerim seni ben:) Çok güzeller çoook!Hayırlısı olsun bitanemm hadi bakalım nişan heyecanını da yaşayalım beraber
![]()
kızlar nişanımda gelen konuklara hediye olarak böyle birşey düşünüyorum. yalnız içinde kurabiye değil renkli lokum yada badem şekeri olacak. sizce nasıl olur?
Eki Görüntüle 497535 Eki Görüntüle 497536 Eki Görüntüle 497537
Çok güzel canım eğer size maliyet açısından çok külfetli değilse harika :)
kızlar nişanımda gelen konuklara hediye olarak böyle birşey düşünüyorum. yalnız içinde kurabiye değil renkli lokum yada badem şekeri olacak. sizce nasıl olur?
maliyet çıkardım günnurcum. kapaktaki etiketi ablamın tasarımcı arkadaşı yaparım dedi. kavanozların 110tanesi38 tl canım. çıkrıkçılardan kavanoz tül ve kurdele alıcaz. gimattanda şeker yada lokum aldıkmı. tahminim 100tl tutacak:)
canım bunları hangi siteden yaptırcan bekarlığa veda partisi sitesindenmi
bide son aldıkların harika gelin nevresim takımı ve pike takımını ne kadara aldın indirim felan varsa kaçırmayalım böyle eksikleri tamamlıyım bende
Canım yeni görüyorum çok güzelleeeer! kavanozdan bende istiyorum yaaa bana da gönder nişan hediyesiiii![]()
ben eksiklerim azalıyo diye sevinirken annem hatırlatıyo:) mesela çöp kovalarım yokmuş:))) bunca eksik varken çöp kovası aklına gelmiş kadının:)))
aklımda olan eksiklerim şöyle kızlar;
brabantialar (set şeklinde ekmeklik baharatlık falan)
elektrik süpürgesi
küçük ev aletleri (tost makinesi,kettle,vs.)
yatak örtüsü (beğendim home sweet homedan indirimde şuan alınacaklar listesinde birinci sırada)
banyo paspası
misafir için yemek masa örtüsü
hazır yorgan ve yastık
sizce başka neyim eksik???
bunlarda alınanlar;
kahvaltılıklar,yemek kitabı,soğan patates sepeti:))
Eki Görüntüle 498982 Eki Görüntüle 498983 Eki Görüntüle 498984 Eki Görüntüle 498985 Eki Görüntüle 498986 Eki Görüntüle 498987
canım aklıma gelen ütü masası ve ütü,
çöp kutuları ve tuvalet fırçası(fırçadan bende de yok)
kahvaltılıklar için saklama kapları olabilir,