- 6 Eylül 2011
- 5.307
- 86
- 363
canımcım sen iste yeterki nişandan önce bile gönderirimki sana ben:)![]()
Canım benim ya çok düşüncelisin çok teşekkür ederim Çiğdemimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımcım sen iste yeterki nişandan önce bile gönderirimki sana ben:)![]()
Hepsi çook güzeller güle güle kullan cnmm :)ben eksiklerim azalıyo diye sevinirken annem hatırlatıyo:) mesela çöp kovalarım yokmuş:))) bunca eksik varken çöp kovası aklına gelmiş kadının:)))
aklımda olan eksiklerim şöyle kızlar;
brabantialar (set şeklinde ekmeklik baharatlık falan)
elektrik süpürgesi
küçük ev aletleri (tost makinesi,kettle,vs.)
yatak örtüsü (beğendim home sweet homedan indirimde şuan alınacaklar listesinde birinci sırada)
banyo paspası
misafir için yemek masa örtüsü
hazır yorgan ve yastık
sizce başka neyim eksik???
bunlarda alınanlar;
kahvaltılıklar,yemek kitabı,soğan patates sepeti:))
Eki Görüntüle 498982 Eki Görüntüle 498983 Eki Görüntüle 498984 Eki Görüntüle 498985 Eki Görüntüle 498986 Eki Görüntüle 498987
canım ütüm var, ütü masamda var ama resmi yok
evet çöp kutuları almam lazım
tupperların küçük kapaklıalrından aldım bol bol kahvaltılıklar içinde onu düşünüyorum sence olurmu canım? Antartikaların karleri varya
tatlım brabantianın 3 lü setini bende istiyorum bi kampanya olsa da alsak...Masa örtüsü arayışım benimde devam ediyo hala..bi de patates soğan sepetlerine bayıldım bende alacağım bunlardan..nereden ve ne kadara aldığını yazabilirmisin canım
![]()
Hepsi çook güzeller güle güle kullan cnmm :)
Olur kuzum tabi ki ama ben kahvaltılık şeyler için küçük cam saklama kapları istiyorum yaa çünkü misafir falan olmayınca direk servise hazır olsun hem cam şeffaf olduğu için daha şık geliyor. Aklıma gelen henüz başka bir şey yok banyo için tuvalet kağıtlığı, havluluk tuvalet fırçası vs ev tutunca ihtiyacın doğacak olan şeyler. Ben de kirli sepeti almalıyım bu arada unutmadan :)
herşeyine bayıldım güle güle kullanırsın İnşAllah, havlularını nereden aldığını öğrenebilirmiyim çok hoşuma gittiler.
canım öncelikle hayırlı olsun sözlemişsin görmeyeli : ) Allah tamamına erdirsin
aldıklarını çok beğendim güle güle kullan özellikle chakradan aldıklarına bayıldım.
ben kampanyayı sonradan duydum gittiğimde birşey bulamadım : )
canım hepsi o kadar güzel ki güle güle kullan inş hepsini.ben şu iç çamaşırlarının markasını merak ettim canım 36.sayfada.
oyy bayıldım her birine maşallah Allah mutlu mesut güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
ya musif kahvaltı takımınla yemek takımını nerden aldın gerçekten çok begendim şu sıralar olan klasik modellere hiç benzemiyo
kızlar bunlardan birini alacağım ama karar veremiyorum sizce hangisi daha güzel?
not:ikinci resimdeki pike ve nevresim takımımla aynı desen
Eki Görüntüle 507952 Eki Görüntüle 507953