kızlar dün birde bunu aldım hem yemek takımımla hem kahvaltı takımımla uyumlu olacağını düşünüyorum;
Eki Görüntüle 360833
Gül kurusuna bayılırımmmGülee güle kullan canım benimm
kızlar dün birde bunu aldım hem yemek takımımla hem kahvaltı takımımla uyumlu olacağını düşünüyorum;
Eki Görüntüle 360833
güle güle kullan canım çok güzeller. sepetini ne kadara aldın söyler misin? chakranın sitesine baktım ama fiyatlarda indirim görünmüyordu
sen mağazasından aldın sanırım
canım bence çok güzel bu modelin adı ne metrocitydekiler hiç yardımcı olmadı boyutu neydi seninkinin ordakiler boyutlarnı bile bilmiyorlardı
modelin adı pembe keten masa örtüsüvalla canım bende telefonla aradım ayırttırdım pazar günüde gidip aldım canım 160*220 olması lazım
çok güzel cnm masa örtün yakından görmüş biri olrK çok da beğenmiştm..güle güle kullan..çok zevklisin gerçekten:)
ayyy nilcim beni zevkli bulman çok hoşuma gitticanım benim teşekkür ederim
ama öylesn napiym bohçalarndan belli
teşekkürler kızlar fikirleriniz için:) sanırım bunların hiçbirini almıcam. tam bir ayrangönüllüyümannem sarevden nevresim seti beğendi birde yorganım yok penelope yorgan alcam sanırım
tam nevresimlerin altında yorganı gördüm crocu yorganı almalı dedim yani bir adet kaz tüyü yorgan güzel olurda kaz tüyü yastık sakın alma emi :)))))))) yorgan ve nevresimle kapayabilirsin off ben hala kullanmadım çekimi canım ben ne alcam senin şu 3 ve 4 beğenmiştim bende paylaştıklarından
son kararımı vermiş bulunarak bunları sipariş ettim.bundan sonra her beğendiğimi değilde ihtiyacım olanı almaya karar verdim artıkyorganım yoktu iyi oldu
Eki Görüntüle 366058 Eki Görüntüle 366057
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?