- 25 Kasım 2016
- 308
- 324
- 103
- 23
- Konu Sahibi binefeskahve
-
Hem uzak mesafe değil mi engellersin olur biterHala psikolojik olarak üstüme geliyor buda beni yıpratıypr kisacasi kizlar verdigim ayrilik kararının ardinda durmak en mantıklısı...
Bencede sonradan gelen çocuğa için ısındıysa görüş.Zaten eski sevgilin sana inanmamış.Bundan sonra ne yaparsan yap o sana diyeceğini demiş
Hem uzak mesafe değil mi engellersin olur biter
Dediğim gibi için ısındıysa görüş.Ama yeni ayrıldıysan biraz kafanı dinle bana çocuğa pek istekliymişsin gibi gelmediİşin aksi tarafi bu beni merak eden cocuk beni daha önceden bana adim atmisti fakat ben benim öküzü sectim cocuk hala benimle niyeti var
İstekten zıyade korku diyekim ya aynisi yasarsam diyeDediğim gibi için ısındıysa görüş.Ama yeni ayrıldıysan biraz kafanı dinle bana çocuğa pek istekliymişsin gibi gelmedi
İnsan gb davranmasi bilakis beni etkilemedi dersem yalan olur.Dediğim gibi için ısındıysa görüş.Ama yeni ayrıldıysan biraz kafanı dinle bana çocuğa pek istekliymişsin gibi gelmedi
Aynen öyle bazı insanlar.Umursamamak en iyisi çocuk hastayken falan uzakta olsa da uğraşmıssın.Yinede inanmasa kendi bilirHaklisin ben özellikle belki insan gb saygı duyar diye sabrettikce amlasilan p bundan beni istedihim gb ezerim yerine koymak olarak anladi.
Dediğim gibi için ısındıysa görüş.Ama yeni ayrıldıysan biraz kafanı dinle bana çocuğa pek istekliymişsin gibi gelmedi
İstersen konuş çocukla hem insan gibi demişsin sevgili olmasa da arkadaş olabilirsinizİnsan gb davranmasi bilakis beni etkilemedi dersem yalan olur.
Artık eski sevgilin zaten ne yaparsan yap ilgilendirmez engelle bitsinAsil sorun simdi bu cocukla konussam kiyamet kopacak ben hakliumisim ne hainlik kalacak bende ne aldatmamam.
Ya düaünse zamaninda yapardim ne beklerdim kendini nede yapmasi gerekenleri yapmafigi icin anlayıs göstermek yerine yol gösyermeyı secerdim.
İstersen konuş çocukla hem insan gibi demişsin sevgili olmasa da arkadaş olabilirsiniz
Artık eski sevgilin zaten ne yaparsan yapilgilendirmez engelle bitsin
En doğrusuAynen haklisin hayatıma yön vermem ve kendşni. Ne dedigini artik dğağnmemem gerek ben üstğme düsen her seyi yaptım deyip yolyma bakmam gerek.
Engelledim tekrar actım bide salak gb demesin mi bana sen beni nasil engellersin bendr dedim sen engellerken iyi hersey senin hakkin ben yapinca hata suc laf söz... yeter ya yeter dedim ne demis ben cinkinca netten yok ben yeni birini bulmusum iste bu sözde koptum. Demedi ki ya ben bukadar sey yaptım kiz bikti diyecegi yerdr artık cekemedi beni diyecegş yerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?