• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende senin gibiyim korkudan asi olamiyorum.Kac kere randevu aldim iptal ettim.Allahtan korana oldum ve evde atlattim.6 ay bagisiklik sertifikasi cikarttik esimle.6 ay sonra napicam bilemiyorum.Olsam kesin kendimi yer bitiririm
Bana da piskolojk diyolar ama canım cok yanıuo gene doktora gitmeye utanıuorm artk

Allah askına biri bana bi akıl versin bişe desin 😥😥 3 gündr gitmedgm doktor hastane kalmadı. 1. Doz sinovac aşısı oldm. İlk önce elde bacakta uyusma başladı. Alerji diyen oldu böyle belirti yok diyen oldu. Bi baska doktor tomografi cekti bşe yok dedi. Az önce gittgm doktora kmsede böle yan etkiler görmedm piskolojk mi acaba dedim. Yok olabilir dedi detaylı emar istedi. Smdi emar randevusu gelene kdar delircem. Bu ne yaşayan gören duyan varmı böyle bse 😥😥😥 korkuyorm zaten ileri derece anksiyete hastasıyım
sinovac hafif bir aşı hatta alerjisi olanlara o tavsiye ediliyor diye biliyorum. telaş yapmayın psikolojik olarak daha kötü olursunuz

Anjıyonörotik ödem rahatsızlıgım var.sinovac önerdiker ve hastnede olmamı aşıyo..ıkı doz oldum bı yan etkı yasamadım. Suan covitim o ayrı.. insallah kolay atlatacagım

Alerji için herhangi bir iğne/serum yapıldı mı?

Gebeyken sinovac oldum.

Alerjik bir bünyem olduğu için sinovac önerdiler doktorlar.

Herhangi bir yan etki yaşamadım. Kol ağrısı dahil yaşamadım hem de. Tetanoz aşısı falan bir hafta yatırmıştı ateşten. Bünyem kuvvetli değil yani o açıdan veriyorum örneği.

Herkesin bünyesi elbette farklıdır ama herhangi bir pıhtı atma vs zaten belli olurdu tahminimce.

Zaten acil durumda acilden emar girişi yapıyorlar.

Psikolojik bir etki olabilir mi?

Aşıya temkinli ama olmak zorunda kaldıysanız psikolojik olarak biraz oraya odaklanmış olabilirsiniz.

(Çevresinde aşı karşıtı çok olan insanlarda yan etkiler daha fazla oluyor. Kesinlikle psikolojik olduğunu düşünüyorum.)
Kaç haftalıkken olmuştunuz aşınızı acaba

Kaç haftalıkken olmuştunuz aşınızı acaba

26. ile 30. Yada 27. 31. Tam hatırlayamıyorum. Ama 32 de covid oldum :) antikorlar tam oluşmamış maalesef. Sinovac olmuştum. O genelde 1 ay içinde korumaya geçiyormuş diye söylemişlerdi o zaman.

Siz rahat olmakla beraber tedavi teshis neyse onlara da gidin.
Bir arkadasim da asidan sonra gecmeyen bas agrilari oldu ve sebebi bulunamayan agri polikligine gitti en son, bolumun adini unuttum suan.
Demem o ki psikolojikte olabilir, fizyolojik de.
Fiziksel var olani fazla fazla da yasiyor olabilirsiniz.
Carcabuk gecsin insallah.

Back