• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim sinovac en zararsiz asi.Omicrona karsi hicbir korumasida yok.Bosuna olmus gibisin ama olmussun.Yan etkisi gorulmeyen bir asi.Kendini sakin tut.Belki sinir sikisman vardir ondan uyusuyodur.
Kendi kendimi öyle bi hasta ettim ki şu an . Aşıdan daha zararlıyım su an kendime :)

anksiyete varsa hemde ileri hiç gitme biyere ondan işte bu ara benimde coştu bu havalarmı coşturuyo neyse bende neler oluyo bilsen 🙄

Canim sinovac en zararsiz asi.Omicrona karsi hicbir korumasida yok.Bosuna olmus gibisin ama olmussun.Yan etkisi gorulmeyen bir asi.Kendini sakin tut.Belki sinir sikisman vardir ondan uyusuyodur.
Omicrona karşı koruması olmadığını değil de aksine inaktif aşıların daha iyi olduğunu okumuştum ben 🤷‍♀️

kullanmanıza rağmen böyleyseniz tekrar doktora görünüp doz ayarlaması yapabilirsiniz
Bemimde pisikolojim bozuldu gözümde uçuşan cisimlerde artış var gibi geliyor tarihlere baktığımda fotoğraflardan aşıdan sonra bu takıntılarım rahatsızlıklarım başlamış çevremdekiler alakası yok aşıyla diyorlar çok korkuyorum

Ben coronayi bir kere geçirdiğim için doktor bir doz biontech verdi. en cok dikkatimi ceken sey ve beni cok korkutan ise hizi kap carpintisiydi . sakince oturmus film izlerkencok hizi atti kalbim ve ambulans cgirdim, tansiyon 150/90nabiz ise 138 di ki bu onar gelene kadar sakinlesmis halim. ultrason yapilmadi henüz am kanda ve ekgdebisey yok denildi. ertesi hafta tekrar oldu bu sefer yine hicbisey ortada yokken. onun disinda asi olduğumdan beri bir cok gece yüksek nabiza uyaniyorum özelike tammm uykuya dalarken hatta konu acacktim burda.kimisi reflü diyor kimisi panik atak

Beyin oyle bir organ ki insani gercekten de her turlu hastaliga inandiriyor psikolojik mi degil mi anlayamiyorsun bile.
ben de banyoyu temizlerken iki ilaci karistirdim bi anda duman cikti genzimi yakti hemen su doktum gecti gitti.az sonra aklima temizlik yaparken zehirlenen aile geldi yeni haberlerde gecmisti hepsi de ölmüş falan.
bir anda basim donmeye basladi nefes alamiyorum dengede duramiyorum cok fena oldum. yogurt yedim balkona cikip hava aldim ama yok daha da siddetleniyor.esime dedim ben zehirlendim hemen beni acile yetistir ölüyorum:)
acile gittik apar topar doktor tansiyonumu olctu muayene etti “panik atak var mi ”dedi.
bende de panik atak anksiyete bozuklugu var hafif duzeyde.sakinlestirici igne yaptilar hic biseyim kalmadi.
yani sizde de durum boyle olabilir.cunku cevremde hem sinovac hem biontech onlarca kisi asi oldu hic birinde de bir sey yok.
Hamileyim sinovac aşı olmuştum kasım ayında 5 inde ondan sonra sorunlarım başladı çok korkuyorum aşıya bağlamamıştım o yüzden aralık 5 de ikinci dozu oldum göz önünde uçuşan şeylerde artış yaptı gibi geliyor o günden sonra rahatsız olmalarım başlamış çok kötü hissediyorum tarihlere felan bakınca o günden sonra

Hamileyim sinovac aşı olmuştum kasım ayında 5 inde ondan sonra sorunlarım başladı çok korkuyorum aşıya bağlamamıştım o yüzden aralık 5 de ikinci dozu oldum göz önünde uçuşan şeylerde artış yaptı gibi geliyor o günden sonra rahatsız olmalarım başlamış çok kötü hissediyorum tarihlere felan bakınca o günden sonra
Cok gecmis olsun.doktora gitmissinizdir herhalde ama yine de pek zannetmiyorum asidan kaynakli olacagini.insallah bir sey yoktur icinizi ferah tutun.sinovac zaten yan etki bile yapmiyor cok fazla. biontech olup uc bes gun hasta olan oldu ama onda bile kalici yan etki hic yok etrafimda.

Ben coronayi bir kere geçirdiğim için doktor bir doz biontech verdi. en cok dikkatimi ceken sey ve beni cok korkutan ise hizi kap carpintisiydi . sakince oturmus film izlerkencok hizi atti kalbim ve ambulans cgirdim, tansiyon 150/90nabiz ise 138 di ki bu onar gelene kadar sakinlesmis halim. ultrason yapilmadi henüz am kanda ve ekgdebisey yok denildi. ertesi hafta tekrar oldu bu sefer yine hicbisey ortada yokken. onun disinda asi olduğumdan beri bir cok gece yüksek nabiza uyaniyorum özelike tammm uykuya dalarken hatta konu acacktim burda.kimisi reflü diyor kimisi panik atak
Bende geçen haftalarda nefes darlıgı yüksek tansiyon gögste yanmayla gittim reflü dediler. Piskolojk diye düşünüyodm ama reflüde yapıyoms

Allah askına biri bana bi akıl versin bişe desin 😥😥 3 gündr gitmedgm doktor hastane kalmadı. 1. Doz sinovac aşısı oldm. İlk önce elde bacakta uyusma başladı. Alerji diyen oldu böyle belirti yok diyen oldu. Bi baska doktor tomografi cekti bşe yok dedi. Az önce gittgm doktora kmsede böle yan etkiler görmedm piskolojk mi acaba dedim. Yok olabilir dedi detaylı emar istedi. Smdi emar randevusu gelene kdar delircem. Bu ne yaşayan gören duyan varmı böyle bse 😥😥😥 korkuyorm zaten ileri derece anksiyete hastasıyım
Sağlık sıkıntınız mı vardı da sinovac oldunuz?

Bemimde pisikolojim bozuldu gözümde uçuşan cisimlerde artış var gibi geliyor tarihlere baktığımda fotoğraflardan aşıdan sonra bu takıntılarım rahatsızlıklarım başlamış çevremdekiler alakası yok aşıyla diyorlar çok korkuyorum
çevrenizdekileri boşverin doktora görünün en iyisi. göz doktoru olur nörolog olur. hiçbir sonuç çıkmazsa psikologdan danışma alırsınız

1900lerin ortalarında bir gece bir işçi soğuk hava konteynerında kapalı kalmış. Bunlar -18e kadar ayarlanan konteynerlar. Sabah bulduklarında adamın bütün belirtileri donarak ölmeyi gösteriyor. Otopsi sonucu donarak ölme. Yalnız şöyle bir durum var ,konteyner fişe takılı değilmiş. Yani adamı bulduklarında içerisi gayet sıcakmış ve yeterli hava varmış. Adam ben burada donarak öleceğim diye diye ölmüş. Beyin böyle bir şey. Değil el ayak uyuşması ben bundan öleceğim diye kendinizi şartlarsanız ölebilirsiniz bile.

Benim doğuştan ritm bozukluğum ve alerjik astımım var. Dün 3. doz biontech aşımı oldum. Sadece kolum ağrıyor o kadar. İkinci dozda hafif bir çarpıntı ve nefes darlığı oldu ,o da sanki merdiven çıkmış oturmuşum gibiydi o kadar.

Cok gecmis olsun.doktora gitmissinizdir herhalde ama yine de pek zannetmiyorum asidan kaynakli olacagini.insallah bir sey yoktur icinizi ferah tutun.sinovac zaten yan etki bile yapmiyor cok fazla. biontech olup uc bes gun hasta olan oldu ama onda bile kalici yan etki hic yok etrafimda.
Etrafımdakiler pisikolojik diyor ölmek üzereyim doktora aşıdan mı dememiştim o zaman aklımda değildi inş değildir

1900lerin ortalarında bir gece bir işçi soğuk hava konteynerında kapalı kalmış. Bunlar -18e kadar ayarlanan konteynerlar. Sabah bulduklarında adamın bütün belirtileri donarak ölmeyi gösteriyor. Otopsi sonucu donarak ölme. Yalnız şöyle bir durum var ,konteyner fişe takılı değilmiş. Yani adamı bulduklarında içerisi gayet sıcakmış ve yeterli hava varmış. Adam ben burada donarak öleceğim diye diye ölmüş. Beyin böyle bir şey. Değil el ayak uyuşması ben bundan öleceğim diye kendinizi şartlarsanız ölebilirsiniz bile.

Benim doğuştan ritm bozukluğum ve alerjik astımım var. Dün 3. doz biontech aşımı oldum. Sadece kolum ağrıyor o kadar. İkinci dozda hafif bir çarpıntı ve nefes darlığı oldu ,o da sanki merdiven çıkmış oturmuşum gibiydi o kadar.
Geçmiş olsun. O kdar haklısınz ki. Hastalık işte benimki allah şifa versin

Kendi kendimi öyle bi hasta ettim ki şu an . Aşıdan daha zararlıyım su an kendime :)
Bende senin gibiyim korkudan asi olamiyorum.Kac kere randevu aldim iptal ettim.Allahtan korana oldum ve evde atlattim.6 ay bagisiklik sertifikasi cikarttik esimle.6 ay sonra napicam bilemiyorum.Olsam kesin kendimi yer bitiririm

Back