- 29 Eylül 2021
- 278
- 118
- 33
- 32
Paxera verdiler.alprazolam veya essitalopram içeren herhangi bir sakinleştirici reçete edildi mi? doktor yazdıysa ve elinizde varsa mr sonucu çıkana kadar kullanabilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paxera verdiler.alprazolam veya essitalopram içeren herhangi bir sakinleştirici reçete edildi mi? doktor yazdıysa ve elinizde varsa mr sonucu çıkana kadar kullanabilirsiniz.
Bende önceleri hc covidden korkmuyordm . 2 aydr kaygı bozuklgm var diyr korkp aşı yaptrdm ama bu seferde aşıya taktım bakalm nolcakBu arada benimde anksiyete bozukluğum var dönem dönem atak geçiriyorum.
Ama aşıyı olmak covid kaygısından çok daha makul bir şey.
İki dozu da oldum.
Covid de oldum.
3.dozu da olacağım.
Aminnn insallah4 doktora gitmişsiniz. Daha kaç doktora gitmeniz lazım ikna olmak için. Belli ki fiziksel bir şey değil.
Sakinleştirici yaptırın kendinize.
Hamileliğim süresince 3 doz biontech oldum. Sonuncusu kalp çarpıntısı yaptı. Sessizce uzanıp geçmesini bekledim.
Bu panik atak hayat boyu devam eden bir hastalık mı? Ne kadar zor. Allah yardımcınız olsun.
Hayır korkudan sinovac yaptıriyorlar coronadan bu kadar korkmuyorlar galiba şaşıriyorum bendeBen sinovac israrini anlamiyorum bir türlü. En düşük koruyan aşi. Pfizer, moderna felan dururken niye?
Ama bencede seninki psikolojik, rahatlamaya, odak noktani değiştirmeye bak.
kullanmanıza rağmen böyleyseniz tekrar doktora görünüp doz ayarlaması yapabilirsinizPaxera verdiler.
Hayır korkudan sinovac yaptıriyorlar coronadan bu kadar korkmuyorlar galiba şaşıriyorum bende
Elestirin diye yazmadım kendime bi çözüm arıyorum. Bu bi hastalık yaşamadan bilemezsinz saçma sapan seylere taktgmı biliyorm hasta oldgmu da kabul ediyorm. Lütfen elestirmeyn sağlıklı düşünsem zaten normal davranırmIşte onu kafamda oturtamamiyorum. Aşidan korkup, coronadan korkmamak nasil oluyor? O zaman hiç aşi olma?
Siz de aşı beğenmiyorsunuz kadının durumu herşeyden korkacak durumda . Onu anlayabiliyorum çünkü panik atak yaşadım. Öyle bir hastalıktır ki bu vitamin ilacı içsen korkarsın . Ama aynı zamanda bir hapın dünyanı kurtaracağını da düşünürsün. Kendini hastaneye atmak istersin ama hastaneden de korkarsın. Berbat bir korku hali işte aşıdan korkarsın covidden korkmazsın durumu yok covidden de korkuyordur hepsine karşı oluyor o korku. Aşıdan korkması da çok normal. Ne yapsın daha az yan etkisi olanına ikna etmiş işte kendisini.Işte onu kafamda oturtamamiyorum. Aşidan korkup, coronadan korkmamak nasil oluyor? O zaman hiç aşi olma?
Evet gercekten tam olarak böyle. Ve bunu 2 aydr yaşamama ragmen dünyam karardı. Ama anladım ki bunu yaşamayan bilemiyo anlamıyo ve elestiriyo.. babamda yaşadı bu durumu bana eskiden cok saçma geliyodu ama su an cok hak veriyorm cnkü yaşadm anlıyorum. Ben covidden de korkmuyodm aklma aşı bile gelmiyodu. Ama bu dönemde herseyden korktm ve en az etkili aşıyı olayım dedim. Onda da herkes yan etkisi az demesine rağmen benim şu an beynim yanıyo yüzüm bile uyusuyor. Yani isteyerek yapmıyorum ama bu durumdayım. Ve burda yaşayan varmı onu arıyormSiz de aşı beğenmiyorsunuz kadının durumu herşeyden korkacak durumda . Onu anlayabiliyorum çünkü panik atak yaşadım. Öyle bir hastalıktır ki bu vitamin ilacı içsen korkarsın . Ama aynı zamanda bir hapın dünyanı kurtaracağını da düşünürsün. Kendini hastaneye atmak istersin ama hastaneden de korkarsın. Berbat bir korku hali işte aşıdan korkarsın covidden korkmazsın durumu yok covidden de korkuyordur hepsine karşı oluyor o korku. Aşıdan korkması da çok normal. Ne yapsın daha az yan etkisi olanına ikna etmiş işte kendisini.
panık bozuklugunuz oldugunu bılıyorsunuz yaHc bi sekilde aşı ısrarm yoktu. Zorla oldım diyebilirm onda da en az yan etkisi bu diye bunu seçtm cnkü panik bozuklgm var
msj tekrarı ...Hc bi sekilde aşı ısrarm yoktu. Zorla oldım diyebilirm onda da en az yan etkisi bu diye bunu seçtm cnkü panik bozuklgm var
İşte önceleri kendimi sakinlestirebiliyodum smdi maalesef başaramıyorum inanın neler yapıyorm.panık bozuklugunuz oldugunu bılıyorsunuz ya
kendınıze kızım zeynep panık bozuklugun var ondan dolayı abartma tamam doktor bırsey yok dedı hepsı panıkden deyıp telkın versenız daha ıyı olmaz mı sonucta bır rahatsızlıgınız var ondan dolayı bu yasadıgınız stres
Yani bi de kimsede böle belirti duymaynca acaba piskolojk mi yoksa beynime bse mi oldu diye düşünüp duruyorum . Cnkü öyle bi acı varki başımda .. aynı bende öyle düşünüyorm ya 3 gn geçti bse olsa olurdu diyorm ama sakinlesemiyorm. Vallahi hayatmda böyle bi kaygı hali asla yasamadmŞimdi aynı senin gibi panik atak ve anksiyetem var ayrıca kronik ürtiker hastasıyım da bende ilk aşı olduğumda eşim hastanede olacaz biontech yaptıralım bişey olursa mudahele ederler dedi ben alerjiden korkuyorum çünkü ve ilk aşıdan 5 dk sonra ben panik atak geçirdim eşim sakinlestirdi sizinki tamamen psikolojik hiç birseyiniz yok bazen enjeksiyonla bağlı kasta uyuşma olabiliyor zamanla geçiyor sizi anlayaran birisi olarak söylüyorum hiç birseyiniz yok iyisiniz biseyiniz olsaydı doktorlar bilirdi dimi yada üç günde daha çok hastalanır siniz ama hiçbiri olmadı komedi filmi izleyin kendinizi oyalayin inanın bana bir kaç güne geçecek aşı yeri bile ağrısı iki günde geçiyor o da geçer ben üçüncü dozu yaptircam ve aşıdan sonra müzik dinlemeyi düşünüyorum beklerken yoksa sizin gibi kurup duruyorum
Evet perişan oldumBu kadar zaman bekleyip aşıyı yeni olduysanız, onu da sinovac seçtiyseniz yüzde yüz eminim ki psikolojik etki yaşıyorsunuz. Nerdeyse hiç etkisinin olmadığı kanıtlanmış bir aşı için bunca stres...canınıza yazık.