• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba,

Bende aşı için sıram geldiğinde gittim ama alerjijk öyküm var diye yapmadılar , Dedim sorumluluk kağıdı imzaladım yok dediler sorumluluk kabul edemeyiz. Nöbetçi doktor görsün doktora gittim o da yok biz yapmıyoruz, alerji testi yaptırın öyle gelin dediler. Daha sonrasında özele gittim onlarda bu testi yapmıyorlarmış, sonrasında devletten önce iç hastalıklarından randevu aldım gittim dedi göğüs hastalıklarına sevk ediyorum, orası immünoloji ve alerji bölümüne sevk edebiliyor dedi, bu defa göğüs hastalıklarına randevu aldım. Orası da alerji bölümüne sevk ediyorum 1 saat sonra alo 182 arayın dedi, aradım randevu aralık ayına kadar dolu dedi. Açtım Alo 184 e şikayet ettim aşı olmak istiyorum, test gerekiyor dediler vs. tamam uzmanımız birazdan arayacak dedi hemen aradı cep telefonunuza randevu msj gelecek onaylayın dedi ve nihayetinde 24.11.2021 tarihine alerji bölümünde randevu alabildim. Randevu tarihim geldi ve doktora durumu anlattım, test yapacağız dedi. 5 tüp kan aldı ve 1 tane test var 3 hafta da çıkıyor o test sonucu görmeden sana aşı onayı veremem o sonuç çıkınca randevu almadan direk gel dedi. ve sonuç çıktı gittim. Alerji değerlerin yüksek çıkmış dahiliyeye bir görün testleri yenilesinler dedi ama istersen aşı olabilirsin dedi. Düşündüm dahiliye randevu alsam yeni yıla o da kan tahlili yapacak 1 ay da onu bekle süre uzun gözümü kararttım artık yarına aşı randevusu aldım olacağım bakalım. Sonuçlarını anlatırım inş. bir şey olmaz. Aşıdan da korkuyorum lise de bile kaçmıştım. :p
Hangi aşıyı olmak istiyorsunuz? Benim de besin ve arı alerjim olmasına ve e-nabız bilgilerimde kayıtlı olmasına rağmen Sinovac oldum. Aşıyı yapacak olan kişi alerjiniz var sistemde Sinovac olacaksınız değil mi dedi sadece. Sizde neden bu süreç uygulandı anlamadım.

Hangi aşıyı olmak istiyorsunuz? Benim de besin ve arı alerjim olmasına ve e-nabız bilgilerimde kayıtlı olmasına rağmen Sinovac oldum. Aşıyı yapacak olan kişi alerjiniz var sistemde Sinovac olacaksınız değil mi dedi sadece. Sizde neden bu süreç uygulandı anlamadım.
Başakşehir Çam Sakura hastanesine gitmiştim, yok şuan biontech olacağım onun için randevu aldım. aynı zamanda tüp bebek tedavisi görüyorum Ocakta transferim olacak, onunda 24 aralıkta iğnem vardı olmam gerekiyordu doktoruma sordum, alerjik reaksiyon olmaması için, bir gün erken iğnenizi olun, ertesi günde aşınızı olabilirsiniz dedi.

Bende de ürtiker var ilaç içtiğimde ortaya çıkıyor aile hekimine gittim ol, olma diyemem ama riskli dedi napsam bilemedim

bir ay kadar ama masum olduğunu düşünmüyorum hiç birinin. terörist muamelesi görüyor aşıyı sorgulayanlar yakın gelecekte göreceğiz inşallah kim haklı kim haksız, inşallah onlar haklıdır.
Bende cok uzun zaman istemedm yapmadm. Ama öyle bi algı yaratıldıki sanki sadece aşısızlar ölüyor gbi. Panik bozuklukta baslaynca yaptrmaya karar verdim. Etrafmda yaptrmayan kmse yk kmsenin bi şikayeti olmadı ama bana oldu işte

İnternete yazmak istemiyorm ama neler neler okudum alerji olanlar ölenler. Ama hc cevremde dymadım böyle seyler. Panik olunca tabi herseyden korkuyrm. Normalde aşı olmuyodum koronadan bil3 korkmuyodum ama su an panik halindeym herseye karsı..allah herkese sifa versn
Saglikci olarak soyluyorm kesinlikle piskolojik alerjiype bile alakası yok doktr siz rahatlayın diye iğne yapmış bence alerji böyle olmaz zaten sizinki kesinlikle kaygı bu belirtileri ne duydum ne gördüm

Başakşehir Çam Sakura hastanesine gitmiştim, yok şuan biontech olacağım onun için randevu aldım. aynı zamanda tüp bebek tedavisi görüyorum Ocakta transferim olacak, onunda 24 aralıkta iğnem vardı olmam gerekiyordu doktoruma sordum, alerjik reaksiyon olmaması için, bir gün erken iğnenizi olun, ertesi günde aşınızı olabilirsiniz dedi.

Biontech içindir bunca teferruat.
Allah gönlünüze göre versin, hayırlısıyla kavuşun yavrunuza.

Saglikci olarak soyluyorm kesinlikle piskolojik alerjiype bile alakası yok doktr siz rahatlayın diye iğne yapmış bence alerji böyle olmaz zaten sizinki kesinlikle kaygı bu belirtileri ne duydum ne gördüm
İnanın bende kmsede duymadm. Bu kaygı bozuklugu öyle bi hastalıkki neler yaşatıyo bana 2 aydr . Hep ölüyprm hep bi sorun var

Biontech içindir bunca teferruat.
Allah gönlünüze göre versin, hayırlısıyla kavuşun yavrunuza.
Amin , Çok teşekkür ederim inş. bakalım akşam 7 gibi göbekten iğnemi vuruldum o da nasıl bir iğne eski yorgan iğneleri gibi ucu vardı ya hep alışmışım diğerleri değiştirebiliyorduk iğne ucunu küçük ince iğne uçlu başlık takıp vuruluyordum :p :D

Amin , Çok teşekkür ederim inş. bakalım akşam 7 gibi göbekten iğnemi vuruldum o da nasıl bir iğne eski yorgan iğneleri gibi ucu vardı ya hep alışmışım diğerleri değiştirebiliyorduk iğne ucunu küçük ince iğne uçlu başlık takıp vuruluyordum :p :KK70:
Bende 3 ay önce tüp bebek tedavisi gördüm insallah güzel sonuclanır

Bende 3 ay önce tüp bebek tedavisi gördüm insallah güzel sonuclanır
İnş. cnm çok teşekkür ederim. Tedavi gördünüz oldu mu peki şuan hamile misiniz ? Bizim de bu 3. denememiz ama bu defa donmuş embiriyolarımız var çok şükür , daha önce ilkinde taze transfer olmuştum tutmamıştı, 2.sinde zaten donduracaklardı ama embiriyolar 5.güne dayanamamıştı :(

İnş. cnm çok teşekkür ederim. Tedavi gördünüz oldu mu peki şuan hamile misiniz ? Bizim de bu 3. denememiz ama bu defa donmuş embiriyolarımız var çok şükür , daha önce ilkinde taze transfer olmuştum tutmamıştı, 2.sinde zaten donduracaklardı ama embiriyolar 5.güne dayanamamıştı :KK43:
Benim tuttu ama gelişmedi. Snrasında zor bi süreç geçirdim kürtaj oldum. Daha snrasında işte piskolojk olarak çökmüş durumdaym atlatamadm 😥 allah yardmcınıx olsn güzel sonuclar olsn insallah

Benim tuttu ama gelişmedi. Snrasında zor bi süreç geçirdim kürtaj oldum. Daha snrasında işte piskolojk olarak çökmüş durumdaym atlatamadm 😥 allah yardmcınıx olsn güzel sonuclar olsn insallah
Çok geçmiş olsun, tekrar denemeyi düşünmüyorsunuz? evet zor bir süreç ama dene tekrar şansını her şeyin hayırlısı daha yaşında genç yani hemen pes etme canım mucizelere inan lütfen :) Allah isteyen herkese versin inş. Güzel dileklerin içinde Amin inş. bu defa güzel sonuç alacağız, 3.de doktor ve hastane değiştirdim daha temkinli gidiyoruz. Sende kürtaj sonrası histereskopi ameliyatı olman gerekebilir. Bende de yapışıklık vardı ameliyat oldum süreç ondan seneye kaldı, sabırla bekliyoruz bakalım.

Merhaba,

Bende aşı için sıram geldiğinde gittim ama alerjijk öyküm var diye yapmadılar , Dedim sorumluluk kağıdı imzaladım yok dediler sorumluluk kabul edemeyiz. Nöbetçi doktor görsün doktora gittim o da yok biz yapmıyoruz, alerji testi yaptırın öyle gelin dediler. Daha sonrasında özele gittim onlarda bu testi yapmıyorlarmış, sonrasında devletten önce iç hastalıklarından randevu aldım gittim dedi göğüs hastalıklarına sevk ediyorum, orası immünoloji ve alerji bölümüne sevk edebiliyor dedi, bu defa göğüs hastalıklarına randevu aldım. Orası da alerji bölümüne sevk ediyorum 1 saat sonra alo 182 arayın dedi, aradım randevu aralık ayına kadar dolu dedi. Açtım Alo 184 e şikayet ettim aşı olmak istiyorum, test gerekiyor dediler vs. tamam uzmanımız birazdan arayacak dedi hemen aradı cep telefonunuza randevu msj gelecek onaylayın dedi ve nihayetinde 24.11.2021 tarihine alerji bölümünde randevu alabildim. Randevu tarihim geldi ve doktora durumu anlattım, test yapacağız dedi. 5 tüp kan aldı ve 1 tane test var 3 hafta da çıkıyor o test sonucu görmeden sana aşı onayı veremem o sonuç çıkınca randevu almadan direk gel dedi. ve sonuç çıktı gittim. Alerji değerlerin yüksek çıkmış dahiliyeye bir görün testleri yenilesinler dedi ama istersen aşı olabilirsin dedi. Düşündüm dahiliye randevu alsam yeni yıla o da kan tahlili yapacak 1 ay da onu bekle süre uzun gözümü kararttım artık yarına aşı randevusu aldım olacağım bakalım. Sonuçlarını anlatırım inş. bir şey olmaz. Aşıdan da korkuyorum lise de bile kaçmıştım. :p
Alerjik durumunuzdan dolayı riskli bulmuşlar neden hâlâ ısrar ettiniz ki? 😳

bir ay kadar ama masum olduğunu düşünmüyorum hiç birinin. terörist muamelesi görüyor aşıyı sorgulayanlar yakın gelecekte göreceğiz inşallah kim haklı kim haksız, inşallah onlar haklıdır.
Geçmiş olsun inşallah böbreğinizde bir sorun oluşmamıştır...

Çevremde, sinovac asi olanlarda neredeyse hic belirti olmadi, birisinda halsizlik oldu yas olarak küçüktü o da.
Bio da bazilarinda grip gibi , cogunda belirti yok . Ben de ikinci dozda halsizlik oldu. Ama ben de niye bilmiyorum korkuyordum asidan . Simdi 3. Doz olacagiz

Çevremde, sinovac asi olanlarda neredeyse hic belirti olmadi, birisinda halsizlik oldu yas olarak küçüktü o da.
Bio da bazilarinda grip gibi , cogunda belirti yok . Ben de ikinci dozda halsizlik oldu. Ama ben de niye bilmiyorum korkuyordum asidan . Simdi 3. Doz olacagiz
Ben niye böyle oldm anlayamıyorum 😥😥😥

Back