Merhaba,
Bende aşı için sıram geldiğinde gittim ama alerjijk öyküm var diye yapmadılar , Dedim sorumluluk kağıdı imzaladım yok dediler sorumluluk kabul edemeyiz. Nöbetçi doktor görsün doktora gittim o da yok biz yapmıyoruz, alerji testi yaptırın öyle gelin dediler. Daha sonrasında özele gittim onlarda bu testi yapmıyorlarmış, sonrasında devletten önce iç hastalıklarından randevu aldım gittim dedi göğüs hastalıklarına sevk ediyorum, orası immünoloji ve alerji bölümüne sevk edebiliyor dedi, bu defa göğüs hastalıklarına randevu aldım. Orası da alerji bölümüne sevk ediyorum 1 saat sonra alo 182 arayın dedi, aradım randevu aralık ayına kadar dolu dedi. Açtım Alo 184 e şikayet ettim aşı olmak istiyorum, test gerekiyor dediler vs. tamam uzmanımız birazdan arayacak dedi hemen aradı cep telefonunuza randevu msj gelecek onaylayın dedi ve nihayetinde 24.11.2021 tarihine alerji bölümünde randevu alabildim. Randevu tarihim geldi ve doktora durumu anlattım, test yapacağız dedi. 5 tüp kan aldı ve 1 tane test var 3 hafta da çıkıyor o test sonucu görmeden sana aşı onayı veremem o sonuç çıkınca randevu almadan direk gel dedi. ve sonuç çıktı gittim. Alerji değerlerin yüksek çıkmış dahiliyeye bir görün testleri yenilesinler dedi ama istersen aşı olabilirsin dedi. Düşündüm dahiliye randevu alsam yeni yıla o da kan tahlili yapacak 1 ay da onu bekle süre uzun gözümü kararttım artık yarına aşı randevusu aldım olacağım bakalım. Sonuçlarını anlatırım inş. bir şey olmaz. Aşıdan da korkuyorum lise de bile kaçmıştım.