• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben niye böyle oldm anlayamıyorum 😥😥😥
Psikolojik olabilir diyorlar ya , olabilir bence de.
Çünkü ben de cok etkileniyorum . Bogaz agrisi , öksürük bile oldu. Test yaptirmadim ama kac kere dr a gittim. Genel durumum iyi , oksuruyorum bogazim agriyor. Ama inanin haber okumaktan falan oldu. En son kestim okumayi duzeldim . Cok etkilenmistim .
Artik vaka kac bilmiyorum bile. Cevrem de dikkat ediyor cok şükür.
Herhangi bir hastaligi takinca kafaya , daha cok belirti veriyorum . O yüzden artik kendimi farkli seylerle mesgul etmeye calisiyorum .
Bu takintilar ben de korona ile basladi bu arada.

Psikolojik olabilir diyorlar ya , olabilir bence de.
Çünkü ben de cok etkileniyorum . Bogaz agrisi , öksürük bile oldu. Test yaptirmadim ama kac kere dr a gittim. Genel durumum iyi , oksuruyorum bogazim agriyor. Ama inanin haber okumaktan falan oldu. En son kestim okumayi duzeldim . Cok etkilenmistim .
Artik vaka kac bilmiyorum bile. Cevrem de dikkat ediyor cok şükür.
Herhangi bir hastaligi takinca kafaya , daha cok belirti veriyorum . O yüzden artik kendimi farkli seylerle mesgul etmeye calisiyorum .
Bu takintilar ben de korona ile basladi bu arada.
Allah yardmcımz olsun. Gercekten zor bi durum kaygı bozuklugu

Alerjik durumunuzdan dolayı riskli bulmuşlar neden hâlâ ısrar ettiniz ki? 😳
Merhaba, ben değil de eşim daha çok ısrar etti hamile kalırsan ileride birde koronaya yakalanırsan sana bir şey olmasın vs. diye beni ikna etti neyse çok şükür cuma akşamı gittim hastaneye zaten önce doktoru görmelisiniz yazıyordu randevu kağıdımda önce doktoru gördük anlattım durumumu o da aşı odasına gelip damar yolu açalım dedi ve 45 dk sizi burada müşaade altında tutacağız dediler. Damar yolum açıldı 1. doz aşımı oldum çok şükür ilk zaman kalın giyinmeme rağmen bir titreme hissettim ondan sonra şükür bir şey olmadı 45 dk sonunda damar yolunu çıkarttırdım ve evime geldim ağrı yada şişlik dahi olmadı eşim 3.doz oldu vurulduğu yer hem ağrıyor hem de şişti.

Merhaba, ben değil de eşim daha çok ısrar etti hamile kalırsan ileride birde koronaya yakalanırsan sana bir şey olmasın vs. diye beni ikna etti neyse çok şükür cuma akşamı gittim hastaneye zaten önce doktoru görmelisiniz yazıyordu randevu kağıdımda önce doktoru gördük anlattım durumumu o da aşı odasına gelip damar yolu açalım dedi ve 45 dk sizi burada müşaade altında tutacağız dediler. Damar yolum açıldı 1. doz aşımı oldum çok şükür ilk zaman kalın giyinmeme rağmen bir titreme hissettim ondan sonra şükür bir şey olmadı 45 dk sonunda damar yolunu çıkarttırdım ve evime geldim ağrı yada şişlik dahi olmadı eşim 3.doz oldu vurulduğu yer hem ağrıyor hem de şişti.
Anladım etrafımda bir çok kişi 2.oldu da 3.olmadılar oyüzden 3.hakkinda sadece buradan okuduklarim var başka da bilgi sahibi değilim.

Ama ben birinciyi biontech oldum bir kaç gün kolum ağrıdı sonrasında geçti eşim de biraz ateşlenmişti.

İkincileri ve üçüncüleri olmadık birinciler yeter dedik😂

Anladım etrafımda bir çok kişi 2.oldu da 3.olmadılar oyüzden 3.hakkinda sadece buradan okuduklarim var başka da bilgi sahibi değilim.

Ama ben birinciyi biontech oldum bir kaç gün kolum ağrıdı sonrasında geçti eşim de biraz ateşlenmişti.

Bende hiç ağrı olmadı çok şükür :) 1 taneyi oldum ama damar yolu açılması 45 dk bekleme :P benim üstüme rahat 100 kişiden fazla olup gitti :D bende giren çıkanı takip ediyorum tam karşılarına oturdum sırada bekleyenlerde beni izliyor :P Elimin üstünde serum iğnesi falan :D :D herşeyim macera benim :P

Başakşehir Çam Sakura hastanesine gitmiştim, yok şuan biontech olacağım onun için randevu aldım. aynı zamanda tüp bebek tedavisi görüyorum Ocakta transferim olacak, onunda 24 aralıkta iğnem vardı olmam gerekiyordu doktoruma sordum, alerjik reaksiyon olmaması için, bir gün erken iğnenizi olun, ertesi günde aşınızı olabilirsiniz dedi.
Merhaba tüp bebek tedavisini cam sakurada mi gördünüz acaba bende ilk deneme orda yaptırmayı düşünüyorum

Merhaba..
Direndim direndim ve sonunda sinovac aşısı oldum. Etrafımda herkes olmuştu kimse kol ağrısı halsizlik dışında sorun yaşamadı.. ama ben daha 48 saat olmamasına ragmen 2 kez hastaneye gittim. İlk önce bacagmda ve kolumda uyusukluk oldu. Gittgm acil doktoru alerji iğnesi yaptı. Hc düzelme olmadı bu sefer başımda ağırlık hissettim gene gittim . O acil doktoruda böyle belirtiler yok dedi. Simdi de boğazm ağrmaya basladı. Cok tedirginm anksiyete yüzünden böyle belirtiler yapıyo olabilir miyim? Yaşayan varmı aynılarını.? Etrafmda hc duymadm ..
Geçmiş olsun. Sinovac benim şimdiye dek olduğum en hafif aşıydı. Hemşire şırınga ederken bile ağrıöadı kolum iğneyi dahi hissetmedim. Eşim biontec oldu onun kolu falan ağrımıştı. Aşı olmadan çok mu araştırdınız acaba. Aşı karşıtlarının msjlarını falan okuduysanız psikolojik olabilir. Ki ben astım hastasıyım alerjim var ona rağmen hissetmedim. Geçen tetenoz aşısı oldum yatağa düştüm resmen öyle diyim.

Çoğu kişi kendi yaşadığı belirtilerle kıyaslamış.
Nasıl ki covit herkeste farklı belirtilerle ortaya çıkıyorsa aşının da herkeste belirtisi farklı olabiliyor. Siz de bu olmadı diye kimse de olmaz diye bişey yok.
Geçmiş olsun öncelikle farklı doktora daha gitmenizi tavsiye edebilirim. Böyle olmasının sebebi psikolojikte olabilir, olmayadabilir.

Back