• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercekten beyin öyle bi oynuyokiii. Bseyin yok deselerde piskolojk olarak öyle bi hasta ediyoki kmseyi inandramıurm canımın yandıgına. Herkesn eli kolu baglı üstüme düşüyolar ama yapcak bse yok
Sizi cok iyi anliyorum kaygi bozuklugu benim de butun hayatimi mahvediyor cok yoruyor gece bile dogru durust uyku uyuyamiyorum.aklimda hep kotu dusunceler kotu bir sey olacak hissi.
Allah sifa versin insallah bir seyiniz yoktur psikolojiktir.

Bende sinovac oldum. İlk vurulduğu an direk ayağa kalktığım için olabileceğini düşündüğüm ani baş dönmesi ve mide bulantısı harici bir yan etki yaşamadım. O da zaten on beş dakika içinde geçti. Bahsettiğiniz tarzda bir yan etkisini yaşamadım. Kol ağrısı bile olmadı yani öyle söyleyim. Sizin anlattığınız psikolojik bir duruma benziyor. Tabi ben bilemem yine de tetkiklerinizi yaptırın ama beyin çok güçlü biliyorsunuz. Panik atak her türlü semptomu yaşatabiliyor. Panik atak yaşadım biliyorum. Aşı etkisine benzemiyor bu.

Bende sinovac oldum. İlk vurulduğu an direk ayağa kalktığım için olabileceğini düşündüğüm ani baş dönmesi ve mide bulantısı harici bir yan etki yaşamadım. O da zaten on beş dakika içinde geçti. Bahsettiğiniz tarzda bir yan etkisini yaşamadım. Kol ağrısı bile olmadı yani öyle söyleyim. Sizin anlattığınız psikolojik bir duruma benziyor. Tabi ben bilemem yine de tetkiklerinizi yaptırın ama beyin çok güçlü biliyorsunuz. Panik atak her türlü semptomu yaşatabiliyor. Panik atak yaşadım biliyorum. Aşı etkisine benzemiyor bu.
Gercekten nasıl bu kdar etkili olabiliyor piskoloji insan vücuduna 😥 piskolojk diyip takmamaya calıscam ama canım nasıl yanıyo

Alerji için herhangi bir iğne/serum yapıldı mı?

Gebeyken sinovac oldum.

Alerjik bir bünyem olduğu için sinovac önerdiler doktorlar.

Herhangi bir yan etki yaşamadım. Kol ağrısı dahil yaşamadım hem de. Tetanoz aşısı falan bir hafta yatırmıştı ateşten. Bünyem kuvvetli değil yani o açıdan veriyorum örneği.

Herkesin bünyesi elbette farklıdır ama herhangi bir pıhtı atma vs zaten belli olurdu tahminimce.

Zaten acil durumda acilden emar girişi yapıyorlar.

Psikolojik bir etki olabilir mi?

Aşıya temkinli ama olmak zorunda kaldıysanız psikolojik olarak biraz oraya odaklanmış olabilirsiniz.

(Çevresinde aşı karşıtı çok olan insanlarda yan etkiler daha fazla oluyor. Kesinlikle psikolojik olduğunu düşünüyorum.)

Gercekten nasıl bu kdar etkili olabiliyor piskoloji insan vücuduna 😥 piskolojk diyip takmamaya calıscam ama canım nasıl yanıyo
Olur canım olur ben ne çektim o çarpıntılardan panik ataktan hayatımın içine etti desem yanlış olmaz. Kaderimin bir kırılma anı var resmen panik ataktan önce panik ataktan sonra. Bir çok şeyimi etkiledi. İğrenç korkunç bi hastalık.

Alerji için herhangi bir iğne/serum yapıldı mı?

Gebeyken sinovac oldum.

Alerjik bir bünyem olduğu için sinovac önerdiler doktorlar.

Herhangi bir yan etki yaşamadım. Kol ağrısı dahil yaşamadım hem de. Tetanoz aşısı falan bir hafta yatırmıştı ateşten. Bünyem kuvvetli değil yani o açıdan veriyorum örneği.

Herkesin bünyesi elbette farklıdır ama herhangi bir pıhtı atma vs zaten belli olurdu tahminimce.

Zaten acil durumda acilden emar girişi yapıyorlar.

Psikolojik bir etki olabilir mi?

Aşıya temkinli ama olmak zorunda kaldıysanız psikolojik olarak biraz oraya odaklanmış olabilirsiniz.

(Çevresinde aşı karşıtı çok olan insanlarda yan etkiler daha fazla oluyor. Kesinlikle psikolojik olduğunu düşünüyorum.)
Evet ertesi gün gittim uyusma sikayetyle alerji iğnesi yapıldm . Ama kafamdaki ağırlık ve cekiliyo gbi his hiç geçmiyo siddetleniyo. Delirmek üzereyim aşıya bağlqmak istemiyorm ama o aksam basladı ve korktm. Piskolojk oldgna kendimi nasıl inandrcam blmiyorm. 4 doktora gittim sakinlesemedm

Aşırı kaygılıyımm ve bi kaç sey okudum . Ama napm uyusma vs olunca etrafta baska kmsede de duymaynca açıp baktm. Ve direk etkilendm . Beyn kanamsı gerçiriyorm beynime pıhtı attı kesin tribindeym su annn. Zaten bu kaygı bozuklugunu yasayn anlar ancak 😥😥😥
Asi olmadim yan etkileri konusunda bilgim yok. Ben de anksiyete hastasiyim. Eminim asi olsam okuduğum her yan etkiyi yasarim.
Lutfen sakin olmaya calisin.

Evet ertesi gün gittim uyusma sikayetyle alerji iğnesi yapıldm . Ama kafamdaki ağırlık ve cekiliyo gbi his hiç geçmiyo siddetleniyo. Delirmek üzereyim aşıya bağlqmak istemiyorm ama o aksam basladı ve korktm. Piskolojk oldgna kendimi nasıl inandrcam blmiyorm. 4 doktora gittim sakinlesemedm

Psikolojik.
Parol içeceksiniz yatacaksınız.
Sabaha ne iş yapmanız gerektiğini düşünecek yada uyumaya devam edeceksiniz.
4 doktorun inandıramadığına biz de bir şey yapamayız.
Sadece sizin kendi kabul etmenizle ilgili bir durum.
Mesela şu an dolunay, venüs retrosu derken zaten insanların çoğunda o ağırlık hissi var.

Psikolojik.
Parol içeceksiniz yatacaksınız.
Sabaha ne iş yapmanız gerektiğini düşünecek yada uyumaya devam edeceksiniz.
4 doktorun inandıramadığına biz de bir şey yapamayız.
Sadece sizin kendi kabul etmenizle ilgili bir durum.
Mesela şu an dolunay, venüs retrosu derken zaten insanların çoğunda o ağırlık hissi var.
Haklısınız 😣😣

Allah askına biri bana bi akıl versin bişe desin 😥😥 3 gündr gitmedgm doktor hastane kalmadı. 1. Doz sinovac aşısı oldm. İlk önce elde bacakta uyusma başladı. Alerji diyen oldu böyle belirti yok diyen oldu. Bi baska doktor tomografi cekti bşe yok dedi. Az önce gittgm doktora kmsede böle yan etkiler görmedm piskolojk mi acaba dedim. Yok olabilir dedi detaylı emar istedi. Smdi emar randevusu gelene kdar delircem. Bu ne yaşayan gören duyan varmı böyle bse 😥😥😥 korkuyorm zaten ileri derece anksiyete hastasıyım
keşke alman aşısı olaydın çini hiç önermiyorlar cnm pskolojiktir seninki

Bende bugün olacağım 3. U dozu. Sonrada gidip uyuyacağım inşallah.
Bence birazda kendinizi sikmanizin etkisi diye düşünüyorum

alprazolam veya essitalopram içeren herhangi bir sakinleştirici reçete edildi mi? doktor yazdıysa ve elinizde varsa mr sonucu çıkana kadar kullanabilirsiniz.

Hc bi sekilde aşı ısrarm yoktu. Zorla oldım diyebilirm onda da en az yan etkisi bu diye bunu seçtm 😥 cnkü panik bozuklgm var

Halen anlayamiyorum. Madem paniğini yenip aşi oluyorsun, niye en yüksek şekilde koruyan aşi istemiyorsun? Hele omikron ile, sinovac neye yarar?

Ben pfizer oldum, sadece kolum bir iki gün ağridi, ki normal yani

Back