• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynepze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
278
118
33
32
Allah askına biri bana bi akıl versin bişe desin 😥😥 3 gündr gitmedgm doktor hastane kalmadı. 1. Doz sinovac aşısı oldm. İlk önce elde bacakta uyusma başladı. Alerji diyen oldu böyle belirti yok diyen oldu. Bi baska doktor tomografi cekti bşe yok dedi. Az önce gittgm doktora kmsede böle yan etkiler görmedm piskolojk mi acaba dedim. Yok olabilir dedi detaylı emar istedi. Smdi emar randevusu gelene kdar delircem. Bu ne yaşayan gören duyan varmı böyle bse 😥😥😥 korkuyorm zaten ileri derece anksiyete hastasıyım

4. Dozlar başladı olmaya bende gunumu bekliyorum 4 icin

3.doz oldum 3 dozda da psikolojik etkilendim panik atak var bende de ilk 30 dk sonrasında umursamayın nefes alın yürüyüş yapın🤗

Sinovac da bulantı ve baş ağrısı yaşadım.uyku yaptı biraz da ama uyuşma yaşamadım.ama aşının kendine has bir psikolojik durumu oluyor ilk yapilinca üstünde durmamanizi tavsiye edebilirim.

4. Dozlar başladı olmaya bende gunumu bekliyorum 4 icin

3.doz oldum 3 dozda da psikolojik etkilendim panik atak var bende de ilk 30 dk sonrasında umursamayın nefes alın yürüyüş yapın🤗
İnanır mısnz beynim yanıyor bu nasıl bse . Piskolojk diyip geçmek istiyrm ama canım cok yanıyo. Aklma bin türlü sey geliyor beynime bse mi oldu kriz mi geçircem

Sinovac da bulantı ve baş ağrısı yaşadım.uyku yaptı biraz da ama uyuşma yaşamadım.ama aşının kendine has bir psikolojik durumu oluyor ilk yapilinca üstünde durmamanizi tavsiye edebilirim.
Bende panik bozuklık var bi de . Tedaviye baslamadan önce aşıyı olayım dedm keske olmasaydım

Tamamen psikolojik. Sakin olmaya çalışın lütfen, eğer kötü bir şey olsaydı olurdu anında zaten. Korkmayın daha da tetikler anksiyetenizi. Ben diyabet hastasıyım eşim de ileri derece allerji var ikimiz de 2 doz olduk (Biontech) bir şey olmadı.

Bende panik bozuklık var bi de .
Tamamen psikolojik. Sakin olmaya çalışın lütfen, eğer kötü bir şey olsaydı olurdu anında zaten. Korkmayın daha da tetikler anksiyetenizi. Ben diyabet hastasıyım eşim de ileri derece allerji var ikimiz de 2 doz olduk (Biontech) bir şey olmadı.
Doktorlarnda hepsi farklı konusuyo asla rahatlayamadm uykszlktan bayılmak üzereyim 😥 aslnda haklsnz kötü bse olsa zaten hemen olur

Bende panik bozuklık var bi de .

Doktorlarnda hepsi farklı konusuyo asla rahatlayamadm uykszlktan bayılmak üzereyim 😥 aslnda haklsnz kötü bse olsa zaten hemen olur
Yok yok korkmayın. Tabii tedbiri elden bırakmamak da iyidir ama benim de kaygı bozukluğum var ondan iyi anladım sizi. O nedenle aşıdan sonra hiç kendimi dinlemedim internette falan yorum okumadım ben de kaygılıyım çünkü.

Yok yok korkmayın. Tabii tedbiri elden bırakmamak da iyidir ama benim de kaygı bozukluğum var ondan iyi anladım sizi. O nedenle aşıdan sonra hiç kendimi dinlemedim internette falan yorum okumadım ben de kaygılıyım çünkü.
Aşırı kaygılıyımm ve bi kaç sey okudum . Ama napm uyusma vs olunca etrafta baska kmsede de duymaynca açıp baktm. Ve direk etkilendm . Beyn kanamsı gerçiriyorm beynime pıhtı attı kesin tribindeym su annn. Zaten bu kaygı bozuklugunu yasayn anlar ancak 😥😥😥

3 doz sinovac olduk eşimle. Koldan ele kadar sonra da dizime kadar uyuşma, hafif yanma, karıncalanma oldu. Uyku yaptı ilk gün. Daha sonra azalarak geçti. Psikolojiktir sizin. Korkmayın lütfen.

3 doz sinovac oldum.

ilk iki dozda hiç yan etki yaşamadım.

3. dozda sadece nabzım yükseldi. kalp problemim olduğu icin akıllı saat kullaniyorum öyle farkettim. 24 saat sonra nabzım normele döndü.

Başkada yan etki yaşamadım.

3 gn oldu geçmedi iyice panikledm 😥 sağolun 🙏

Dediğim gibi psikolojik olarak kendinizi kasıyorsanız istemsiz ondan kaynaklıdır büyük ihtimalle.
Allah korusun beyne pıhtı, beyin kanaması vs. olsa şu an yoğun bakımda olurdunuz.
Kafanızı başka bir şeylerle meşgul edip, rahatlamayı deneyin. Sanıyorum ki geçecektir.

Allah askına biri bana bi akıl versin bişe desin 😥😥 3 gündr gitmedgm doktor hastane kalmadı. 1. Doz sinovac aşısı oldm. İlk önce elde bacakta uyusma başladı. Alerji diyen oldu böyle belirti yok diyen oldu. Bi baska doktor tomografi cekti bşe yok dedi. Az önce gittgm doktora kmsede böle yan etkiler görmedm piskolojk mi acaba dedim. Yok olabilir dedi detaylı emar istedi. Smdi emar randevusu gelene kdar delircem. Bu ne yaşayan gören duyan varmı böyle bse 😥😥😥 korkuyorm zaten ileri derece anksiyete hastasıyım
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun bazı insanlarda alerjik reaksiyon gelişebiliyor. Güçlü bir antihistaminik ve bol su sorunlarınızı gidericektir

Beyin oyle bir organ ki insani gercekten de her turlu hastaliga inandiriyor psikolojik mi degil mi anlayamiyorsun bile.
ben de banyoyu temizlerken iki ilaci karistirdim bi anda duman cikti genzimi yakti hemen su doktum gecti gitti.az sonra aklima temizlik yaparken zehirlenen aile geldi yeni haberlerde gecmisti hepsi de ölmüş falan.
bir anda basim donmeye basladi nefes alamiyorum dengede duramiyorum cok fena oldum. yogurt yedim balkona cikip hava aldim ama yok daha da siddetleniyor.esime dedim ben zehirlendim hemen beni acile yetistir ölüyorum:)
acile gittik apar topar doktor tansiyonumu olctu muayene etti “panik atak var mi ”dedi.
bende de panik atak anksiyete bozuklugu var hafif duzeyde.sakinlestirici igne yaptilar hic biseyim kalmadi.
yani sizde de durum boyle olabilir.cunku cevremde hem sinovac hem biontech onlarca kisi asi oldu hic birinde de bir sey yok.

Ben sinovac israrini anlamiyorum bir türlü. En düşük koruyan aşi. Pfizer, moderna felan dururken niye?

Ama bencede seninki psikolojik, rahatlamaya, odak noktani değiştirmeye bak.
Hc bi sekilde aşı ısrarm yoktu. Zorla oldım diyebilirm onda da en az yan etkisi bu diye bunu seçtm 😥 cnkü panik bozuklgm var

Beyin oyle bir organ ki insani gercekten de her turlu hastaliga inandiriyor psikolojik mi degil mi anlayamiyorsun bile.
ben de banyoyu temizlerken iki ilaci karistirdim bi anda duman cikti genzimi yakti hemen su doktum gecti gitti.az sonra aklima temizlik yaparken zehirlenen aile geldi yeni haberlerde gecmisti hepsi de ölmüş falan.
bir anda basim donmeye basladi nefes alamiyorum dengede duramiyorum cok fena oldum. yogurt yedim balkona cikip hava aldim ama yok daha da siddetleniyor.esime dedim ben zehirlendim hemen beni acile yetistir ölüyorum:)
acile gittik apar topar doktor tansiyonumu olctu muayene etti “panik atak var mi ”dedi.
bende de panik atak anksiyete bozuklugu var hafif duzeyde.sakinlestirici igne yaptilar hic biseyim kalmadi.
yani sizde de durum boyle olabilir.cunku cevremde hem sinovac hem biontech onlarca kisi asi oldu hic birinde de bir sey yok.
Gercekten beyin öyle bi oynuyokiii. Bseyin yok deselerde piskolojk olarak öyle bi hasta ediyoki kmseyi inandramıurm canımın yandıgına. Herkesn eli kolu baglı üstüme düşüyolar ama yapcak bse yok

Back