• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid acil yardım

Bu süreç pozitif olsak da olmasak da korkunç yıprattı bizi. Memleketçe girdap yaşadığımızı düşünüyorum. En güvenmemiz gereken sağlık sistemine güvenemiyoruz, ne kadar acı :( doktorlarımıza da sağlık bakanlığından ne deniyorsa o, onlarda çok arada kalıyor. Allahım bu virüsü labaratuar ortamında üretenleri kahhar sıfatıyla kahrı perişan eylesin. Çünkü kesinlikle bu virüs labaratuar ürünü ve gen seçiyor. O gen sende varsa öldürüyor, yoksa iyileşiyorsun.

Bu süreç pozitif olsak da olmasak da korkunç yıprattı bizi. Memleketçe girdap yaşadığımızı düşünüyorum. En güvenmemiz gereken sağlık sistemine güvenemiyoruz, ne kadar acı :KK43: doktorlarımıza da sağlık bakanlığından ne deniyorsa o, onlarda çok arada kalıyor. Allahım bu virüsü labaratuar ortamında üretenleri kahhar sıfatıyla kahrı perişan eylesin. Çünkü kesinlikle bu virüs labaratuar ürünü ve gen seçiyor. O gen sende varsa öldürüyor, yoksa iyileşiyorsun.
Kesinlikle ağzınıza sağlık. Zaten hiv virüsüne çok benzer özellikleri var. Dünya nüfusunu azaltmak için üretildiğini düşünüyorum. Allah cezalarını versin
Annem pozitif çıktı bu arada☹️☹️

Kesinlikle ağzınıza sağlık. Zaten hiv virüsüne çok benzer özellikleri var. Dünya nüfusunu azaltmak için üretildiğini düşünüyorum. Allah cezalarını versin
Annem pozitif çıktı bu arada☹️☹️
Nasıl tedavi uygulanacak, ne dediler ? Allahım doktorlara da bu dönem güvenemiyorum ya :(

Nasıl tedavi uygulanacak, ne dediler ? Allahım doktorlara da bu dönem güvenemiyorum ya :KK43:
Verdikleri ilacı kullanmasını söylediler. Sanırım gelip bana da test yapıcaklar daha belli değil. Onun dışında bişey demediler. Çok şükür annem ağır hasta değil. Çok büyük semptomları yok. İnşallah ayaktan atlatırız biter gider. Dualarınızı eksik etmeyin☹️☹️☹️♥️

Verdikleri ilacı kullanmasını söylediler. Sanırım gelip bana da test yapıcaklar daha belli değil. Onun dışında bişey demediler. Çok şükür annem ağır hasta değil. Çok büyük semptomları yok. İnşallah ayaktan atlatırız biter gider. Dualarınızı eksik etmeyin☹️☹️☹️♥️
Allah yardımcınız olsun dilerim bir an önce anlatırsınız. Yoğurt yiyin bol bol su için. Vitaminlerinizi eksik etmeyin.

Dualarım sizinle. Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah...

Benim bir hafta oluyor neredeyse tat ve koku alamamam dışında bişey yaşamadım ayaktayım bu hisler ne zmn yerine gelir bilen var mı

Back
X