• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid acil yardım

Bende inanılmaz korkuyorum kaptım diye. Böbrek ağrım yüzünden 5 kasımda ürolojiye gittim çift maske takarak; tahlil aralarında falan hep hastane dışında bekledik, ertesi gün belirtiler başladı hala drvam ediyor, tat ve koku almada suan sorun yok, olursa bende özele test yaptıracağım sanırım :( bütün gün yataktan çıkamıyorum, enfeksiyon yaşıyorum zaten şuan antibiyotik kullanıyorum, o da zorluyor :(((

Çok teşekkür ederim Allah size de tez zamanda şifa versin 17 aylık bebeğim var en çok ondan korkuyorum
Geçecek, bebeklerde hiç sorun olmuyor, mutasyona uğradı virüste nasıl belirti vereceğini bilemiyoruz, allahım bu virüsü labaratuar ortamında yaptılarsa eğer yapanı kahrı perişan eylesin. Ölemesin ya , ölemesin :((( çektiğimiz sıkıntılara bak :(

Çok teşekkür ederim Allah size de tez zamanda şifa versin 17 aylık bebeğim var en çok ondan korkuyorum

Benimde küçük bebeğim daha 13 aylık diğeri dört yaşında hiç korkma canım Rabbim şifa versin. Hep güzel düşün ciddi söylüyorum vücudun direncini en fazla düşüren şey stres yapıp kötü düşünmek. Tedbir bizden takdir Allah'tan. Tedbirini al gerisini düşünme.

Yapmayın lütfen kendinize eziyet etmeyin bu şekilde.
Elimde değil. Telkin etmeye çalışıyorum kendimi. Olmuyor. Oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum, onları da zoraki yapamıyorum. Beynim konuşuyor çünkü. Covid oldun , astımında var öleceksin sürüne sürüne diye konuşuyor içimdeki ses. Ölmekten korkmuyorumda öncesindeki evreyi yaşamak istemiyorum 😔

Elimde değil. Telkin etmeye çalışıyorum kendimi. Olmuyor. Oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum, onları da zoraki yapamıyorum. Beynim konuşuyor çünkü. Covid oldun , astımında var öleceksin sürüne sürüne diye konuşuyor içimdeki ses. Ölmekten korkmuyorumda öncesindeki evreyi yaşamak istemiyorum 😔

Online terapi alsanız ben de yeni başladim eminim faydasını görürsünüz. Vesvese yapmayın çok üzüldüm adınıza.

Benimde küçük bebeğim daha 13 aylık diğeri dört yaşında hiç korkma canım Rabbim şifa versin. Hep güzel düşün ciddi söylüyorum vücudun direncini en fazla düşüren şey stres yapıp kötü düşünmek. Tedbir bizden takdir Allah'tan. Tedbirini al gerisini düşünme.
Küçük bebeğinizi kucağa fln alıyorsunuz demi hep maskeyle mi

Zencefil çayı için mutlaka. İçine limon da sıkabilirsiniz, kabuk tarçın da atabilirsiniz. Çok iyi geliyor, boğazı temizleme özelliği var.
Adaçayıyla gargara yapın.
Ve moralinizi yüksek tutun. İyileşeceksiniz inşallah

Online terapi alsanız ben de yeni başladim eminim faydasını görürsünüz. Vesvese yapmayın çok üzüldüm adınıza.
Birde ailemden ayrıyım, yalnız ölücem diye diye ağlıyorum :( online terapilerin faydası olduğunu düşünmüyorum ben ya, siz etkisini gördünüzmü

Zencefil çayı için mutlaka. İçine limon da sıkabilirsiniz, kabuk tarçın da atabilirsiniz. Çok iyi geliyor, boğazı temizleme özelliği var.
Adaçayıyla gargara yapın.
Ve moralinizi yüksek tutun. İyileşeceksiniz inşallah
Zencefil limon bal tane karabiber kabuk tarçın bal karışımı yaptım onu içeceğim. Ne olur dua edin, beni psikolojik olarak yıktı.

Zencefil limon bal tane karabiber kabuk tarçın bal karışımı yaptım onu içeceğim. Ne olur dua edin, beni psikolojik olarak yıktı.
Psikolojik olarak iyi olmalısın ki vucut direncin düşmesin ben kaç gündür yıkıktım üzüntüden deprem bölgesindeyim sürekli deprem oluyor üzerine covid oldum ayakta durmalıyım kafamı dağıtmaya çalışıyorum

Muhtemelen 5 gündür hastayım evden çıkmadım ama test geç yaptılar sadecd burun yanmam var normal mi

Birde ailemden ayrıyım, yalnız ölücem diye diye ağlıyorum :KK43: online terapilerin faydası olduğunu düşünmüyorum ben ya, siz etkisini gördünüzmü

Bende yeni basladim henüz şuan için bişey diyemem dua edeyim sizin için Rabbim kalbinizi ferahlatsin inşallah bir an önce düzeltirsiniz😔

Back
X