- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
- Konu Sahibi goncammm48
Amin canım inşallahhhTamm jnci. Rabim korusun hepimizi geçirsek bile kolayından anlamadan geçirtsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahhhTamm jnci. Rabim korusun hepimizi geçirsek bile kolayından anlamadan geçirtsin![]()
Onu başaramıyorumPsikolojik olarak iyi olmalısın ki vucut direncin düşmesin ben kaç gündür yıkıktım üzüntüden deprem bölgesindeyim sürekli deprem oluyor üzerine covid oldum ayakta durmalıyım kafamı dağıtmaya çalışıyorum
Amin cümlemiz düzelelim inşallah. Nereden sarıldı başımıza şu virüs belasıBende yeni basladim henüz şuan için bişey diyemem dua edeyim sizin için Rabbim kalbinizi ferahlatsin inşallah bir an önce düzeltirsiniz![]()
Dualarım sizinleZencefil limon bal tane karabiber kabuk tarçın bal karışımı yaptım onu içeceğim. Ne olur dua edin, beni psikolojik olarak yıktı.
Kalbiniz gibi bir yaşam dilerim sizeDualarım sizinle![]()
Birşey danışmak istiyorum çocuğumda ateş sürekli ölçüyorum arada 37,3 çıkıyor bir saat sonra ölçtüğmde 36 lara iniyor bu normal miBizde hepimiz geçiriyoruz şuan size bişey söyleyimmi hastalığı en fazla tetikleyen şey stres. Asla stres yapmayın Allah'ın izniyle hafif bı nezle gibi geçip gidecek. Kendinizi iyiye sartladiginiz kadar iyi geçecek. Çocuğunuz için korkmayın iki küçük çocuğumda hafif ateş ve biraz istahsizlikla geçirdi çok şükür bin şükür.. ek olarak bol bol vitamin takviyesi alın bol limon fıtri sirke çörek otu yağı kekik yağı ve biberiyeyle birlikte demlenmiş kekik çayı şiddetle tavsiye ederim.
cocugu uz icin degil kendiniz icin korkun onlarin atlatmasi daha kolay oluyorArkadaşlar lütfen yardım edermisiniz deprem dolayısıyla moral olsun diye akrabalar geçen pazartesi biraraya geldik 2 tanesi covid çıkmış üzerinden 7 gün geçti ama bizde belirti yok yarın test vericez içim çok berbat anlatamıyorum hiç bir bilgim yok geçiren var mı forumda küçük çocuğum da var oturup ağlıyorum süreç nasıl geçiyor pozitif çıkarsa hafif geçiren var mı
Birşey danışmak istiyorum çocuğumda ateş sürekli ölçüyorum arada 37,3 çıkıyor bir saat sonra ölçtüğmde 36 lara iniyor bu normal mi
bizde bişe yok şükür bnm tat kaybım var sadece aklım fikrim bebeğimdecocugu uz icin degil kendiniz icin korkun onlarin atlatmasi daha kolay oluyor
Sizi teselli ederken ben de aynı sorunun içine düştümKalbiniz gibi bir yaşam dilerim size![]()
Ben test yaptırmadım, tat ve koku kaybı artı ateş bende hiç olmadı. Bunlardan biri covid + de mutlaka olur dedi doktor arkadaşım. Üşüttün sen, ama şuan üşütmelerede covid damgası vuruluyor maalesef dedi. O yüzden teste gitmedim. İlaçları kullanın ya da kullanmayın diyemem ama dediğim gibi memlekette inanılmaz bir bilgi kirliliği var. Tedavisinin olmadığı kesin. Tedavisi olmayan bir hastalığa da bilinmez bir ilacın kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Hamilelere verilmiyor mesela. Eee onlar nasıl atlatıyor ? Evet bir virüs var, grip virüsünden bir tık daha güçlü ama bizim bağışıklık sistemimiz hepsinden güçlü, ben buna çok inanmaya başladım. Bol bol takviye yapıyorum kendime eşime. D ve c vitamini omega 3 çörek otu kapsülü içiyoruz 10 gündür. İlave olarak, kozalak şurubu sabahları 1 kaşık. Aç karnına ev yapımı elma sirkeli su içiyorum. Artık olursam da takdiri ilahi. Tevekkül etmeye karar verdim. Alacak nefesim, görecek günüm yoksa kendimi ruhen yere yapıştırsamda öleceğim yapıştırmasamda. Sürekli düşünerek araştırarak kendime daha fazla zarar veriyorum. Hem türk hem yabancı doktorların makalelerini okumaktan fenalık geldi. Biraz kafamı dağıtmam gerekiyor. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz şuan bu durumda ?Sizi teselli ederken ben de aynı sorunun içine düştümAnnem bugün test yaptırdı daha sonucu çıkmadan eline ilaç tutuşturmuşlar. Şoka girdim daha sonuç belli değil ya size de test yaptırınca mı verdiler ilacı? Kullandınız mı naptınız nasılsınız? Nolur beni bilgilendirin kafayı yemek üzereyim
![]()
Pandemi hastanesinde doktorum... en basit haliyle Virüs kendini 14 gün icerisinde belli eder geneli bu ama 1 ay icinde kendini gösterdiği zamanlarda oluyor. Oncelikle moralinizi yüksek tutun. Stres bagisikliginizin zayiflamasina sebep olur. Tedavi sekilleri cok farkli ilerliyor herkes ayri bir telden caliyor. Mesela bazi hastalar günde 16 adet hap kullaniyorlar bazilari 1... bazilari cok kolay geciriyor anlamiyor bile bazilari kronik hastaliklara ya da bagisiklik sistemlerine bagli olarak cok zor geciriyorlar. 222 gün sonra taburcu edilen biri oldu. Burdaki herkese tavsiyem hepimizin morale ihtiyaci var ama bu sartlar altinda değil. Hastalar icin ayri, evlerimize gidemedigimiz icin ayri üzülüyoruz. Gelmeyin bir araya. Görüntülü arayin uzaktan icin kahvelerinizi. Bu cocuk oyuncagi degil. Ek takviyeler alın, bol su tüketin, sebze ve meyve tuketiminizi arttirin, dus olayini arttirin... Insallah sonuclariniz negatif çıkar lütfen toplu alanlardan uzak durun bir süre daha azıcık sabır.Arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz deprem dolayısıyla moral olsun diye akrabalar geçen pazartesi biraraya geldik 2 tanesi covid çıkmış üzerinden 7 gün geçti ama bizde belirti yok yarın test vericez içim çok berbat anlatamıyorum hiç bir bilgim yok geçiren var mı forumda küçük çocuğum da var oturup ağlıyorum süreç nasıl geçiyor pozitif çıkarsa hafif geçiren var mı
Sizi teselli ederken ben de aynı sorunun içine düştümAnnem bugün test yaptırdı daha sonucu çıkmadan eline ilaç tutuşturmuşlar. Şoka girdim daha sonuç belli değil ya size de test yaptırınca mı verdiler ilacı? Kullandınız mı naptınız nasılsınız? Nolur beni bilgilendirin kafayı yemek üzereyim
Panik yapmayın benim de annem öyle yapmışlar test verirken sonuç pozitif olursa hemen başlayın demişler pozitif geldi başladı erken başlamakiyi bugğn 6. Günü annemin bziim ilaç geç geldi mesela
Ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum. Bazıları ilaç kullanılmalı diyor bazıları kullanılmamalı diyor. İlacın prospektüsünü okudum influenzaya yani gribe karşı bir ilaç. İki virüs birbirinden çok farklı. Ben de moleküler biyoloji ve genetik son sınıf öğrencisiyim. Nedir ne değildir az çok bilgim var aslında ama insanın kendi başına gelince eli kolu bağlanıyormuş.Ben test yaptırmadım, tat ve koku kaybı artı ateş bende hiç olmadı. Bunlardan biri covid + de mutlaka olur dedi doktor arkadaşım. Üşüttün sen, ama şuan üşütmelerede covid damgası vuruluyor maalesef dedi. O yüzden teste gitmedim. İlaçları kullanın ya da kullanmayın diyemem ama dediğim gibi memlekette inanılmaz bir bilgi kirliliği var. Tedavisinin olmadığı kesin. Tedavisi olmayan bir hastalığa da bilinmez bir ilacın kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Hamilelere verilmiyor mesela. Eee onlar nasıl atlatıyor ? Evet bir virüs var, grip virüsünden bir tık daha güçlü ama bizim bağışıklık sistemimiz hepsinden güçlü, ben buna çok inanmaya başladım. Bol bol takviye yapıyorum kendime eşime. D ve c vitamini omega 3 çörek otu kapsülü içiyoruz 10 gündür. İlave olarak, kozalak şurubu sabahları 1 kaşık. Aç karnına ev yapımı elma sirkeli su içiyorum. Artık olursam da takdiri ilahi. Tevekkül etmeye karar verdim. Alacak nefesim, görecek günüm yoksa kendimi ruhen yere yapıştırsamda öleceğim yapıştırmasamda. Sürekli düşünerek araştırarak kendime daha fazla zarar veriyorum. Hem türk hem yabancı doktorların makalelerini okumaktan fenalık geldi. Biraz kafamı dağıtmam gerekiyor. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz şuan bu durumda ?
Ben test yaptırmadım, tat ve koku kaybı artı ateş bende hiç olmadı. Bunlardan biri covid + de mutlaka olur dedi doktor arkadaşım. Üşüttün sen, ama şuan üşütmelerede covid damgası vuruluyor maalesef dedi. O yüzden teste gitmedim. İlaçları kullanın ya da kullanmayın diyemem ama dediğim gibi memlekette inanılmaz bir bilgi kirliliği var. Tedavisinin olmadığı kesin. Tedavisi olmayan bir hastalığa da bilinmez bir ilacın kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Hamilelere verilmiyor mesela. Eee onlar nasıl atlatıyor ? Evet bir virüs var, grip virüsünden bir tık daha güçlü ama bizim bağışıklık sistemimiz hepsinden güçlü, ben buna çok inanmaya başladım. Bol bol takviye yapıyorum kendime eşime. D ve c vitamini omega 3 çörek otu kapsülü içiyoruz 10 gündür. İlave olarak, kozalak şurubu sabahları 1 kaşık. Aç karnına ev yapımı elma sirkeli su içiyorum. Artık olursam da takdiri ilahi. Tevekkül etmeye karar verdim. Alacak nefesim, görecek günüm yoksa kendimi ruhen yere yapıştırsamda öleceğim yapıştırmasamda. Sürekli düşünerek araştırarak kendime daha fazla zarar veriyorum. Hem türk hem yabancı doktorların makalelerini okumaktan fenalık geldi. Biraz kafamı dağıtmam gerekiyor. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz şuan bu durumda ?
Siz sansliymissiniz. Esime o agir ilaclardan verilmedi.hafif geçiriyordu. Biz iyileşiyor sanıyorduk. Sabah aksam tek icilen bir ilac verikdi. Ve sonunda hastanelik oldu. Cunku agirlasti. Başında o agir ilaci verselerdi daha kolay atlatirdi.Çok güzel düşünüyosunuz tebrik ettim sizi ben emzirdigim için ilaç kullanmadım aslında bebeği sütten kesme mi kullanmamı söylediler ama ben bebeğimi o en onemli antikor olan sütten mahrum bırakmak istemedim zaten dördüncü gunumdu ve şükürler olsun Allah'ın izniyle iyiydim. Daha sonra eşim pozitif çıktı o da ilaca güvenmedi kullanmadi çok belirtisi onunda olmadı çok şükür ama ben tabi kimseye kullan yada kullanma diyemem bu bizim tercihimizdi biz de önce tevekkül ettik sonra takviyeler kullandık ve iyi olacağımıza inandık. Elhamdülillah öyle de oldu.
Siz sansliymissiniz. Esime o agir ilaclardan verilmedi.hafif geçiriyordu. Biz iyileşiyor sanıyorduk. Sabah aksam tek icilen bir ilac verikdi. Ve sonunda hastanelik oldu. Cunku agirlasti. Başında o agir ilaci verselerdi daha kolay atlatirdi.bence kapiya gelen filyasyon ekibinden en guclu ilaci istemek gerek. Ama kendini iyi hissedersen almayabilirsin gibi.
Eşimin ilk belirtisi nezle gibiydi ateş yoktu... Ertesi günü çok halsizlesti, sırtı agriyordu ateş de cıktı 38. Derece. Acile gidip serum yedi kendine geldi. Gitmişken testte verdi 2 gün sonra pozitif cıktı.o aralar iyiydi. Sonra bi iyi oldu bi kötü oldu. Hastalik 1 hafta sonra pik yapti. .Sonra öksürük falan ciğerlere inmiş.kötü olmaya başladı.asla yemek yiyemiyor kusuyor ve ishal...ağırlaşınca ambulans cagirdim. 3 gun hastabede kaldi. Bugun 4. Gun. Daha iyi ve cikacak sanirim doktoru bekliyordu çıkmak ici nÇok geçmiş olsun üzüldüm sizin adiniza evet o şekilde de olabiliyor ama ilaç kullanırken ağırlaşan da çok fazla. Eşinizin ilk belirtileri neydi kaç gün sonra nasıl ağırlaştı.
Eşimin ilk belirtisi nezle gibiydi ateş yoktu... Ertesi günü çok halsizlesti, sırtı agriyordu ateş de cıktı 38. Derece. Acile gidip serum yedi kendine geldi. Gitmişken testte verdi 2 gün sonra pozitif cıktı.o aralar iyiydi. Sonra bi iyi oldu bi kötü oldu. Hastalik 1 hafta sonra pik yapti. .Sonra öksürük falan ciğerlere inmiş.kötü olmaya başladı.asla yemek yiyemiyor kusuyor ve ishal...ağırlaşınca ambulans cagirdim. 3 gun hastabede kaldi. Bugun 4. Gun. Daha iyi ve cikacak sanirim doktoru bekliyordu çıkmak ici n
Allah herkese şifa versin
amin çok teşekkür ederimYa çok geçmiş olsun şuan iyi olmasına çok sevindim Rabbim daha da iyi etsin inşallah eşinizi![]()