• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid acil yardım

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
Arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz deprem dolayısıyla moral olsun diye akrabalar geçen pazartesi biraraya geldik 2 tanesi covid çıkmış üzerinden 7 gün geçti ama bizde belirti yok yarın test vericez içim çok berbat anlatamıyorum hiç bir bilgim yok geçiren var mı forumda küçük çocuğum da var oturup ağlıyorum süreç nasıl geçiyor pozitif çıkarsa hafif geçiren var mı

Ben geçirmedim çok şükür arkadaşım gecirdi 1 buçuk yaşnda kızı var o da pozitifti ama o sadece 1. Gün biraz ateşlenmiş ateş düşürüçü vermişler geçmiş sonra hç hasta değilmiş gibi takılmış.. Çocuklarda belirti vermiyor bu hastalık onlar sadece taşıyıcı oluyor çocuk için korkmayın..

Ben geçirmedim çok şükür arkadaşım gecirdi 1 buçuk yaşnda kızı var o da pozitifti ama o sadece 1. Gün biraz ateşlenmiş ateş düşürüçü vermişler geçmiş sonra hç hasta değilmiş gibi takılmış.. Çocuklarda belirti vermiyor bu hastalık onlar sadece taşıyıcı oluyor çocuk için korkmayın..
Arkadaşınız evde ve ayakta geçirdi yani ne güzel

Şu an pozitifiZ eşim ve ben evde atlatmaya çalışıyoruz bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor.

Şu an pozitifiZ eşim ve ben evde atlatmaya çalışıyoruz bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor.
İlaç kullanıyormusunuz peki günde 8 er tane olandan

Çevremde çok fazla covid pozitif haberi var.
Vefat edenler de oldu ama yasliydilar.
Diğerleri hep evde atlattı.

Baş ağrısı kas ağrısı vs oluyormuş demi
Evet canım ama şiddeti bağışıklık sistemi bünyeye göre herkeste farklı oluyor benim baş ağrılarım dayanılmaz değil mesela .
Hastanede yatacak kadar kötü değilim
Ama ayakta duracak kadarda iyi değilim .
Halsizlik oluyor

Çevremde çok fazla covid pozitif haberi var.
Vefat edenler de oldu ama yasliydilar.
Diğerleri hep evde atlattı.
Evde atlatanlar nasıl atlatıyor o da önemli.
Biz evde hepimiz pozitifiz ve çok ağır geçiriyoruz. Geceleri 39 üstü ateş çok zorluyor. Ağrılar korkunç.
Bence artık öldürücü etkisi azalmış olabilir ama yayılım hızı fazla ve süründürüyor.

Evde atlatanlar nasıl atlatıyor o da önemli.
Biz evde hepimiz pozitifiz ve çok ağır geçiriyoruz. Geceleri 39 üstü ateş çok zorluyor. Ağrılar korkunç.
Bence artık öldürücü etkisi azalmış olabilir ama yayılım hızı fazla ve süründürüyor.
Çevremde evde ağır atlatan var ama hafif atlatan da vardı. Zaten sürekli mutasyona uğradı filan diyorlardı. Dediğiniz gibi olmuş olabilir

Muhtemeln pozitim yarın sonucum çıkacak temas üzerinden 8 gün geçti daha belirtm yok çocuğum var psikolojim berbat ama güçlü olmalıyım ki çökmeyeyim

Pozitifim şimdi öğrendim elim ayağım titriyor

Bizde hepimiz geçiriyoruz şuan size bişey söyleyimmi hastalığı en fazla tetikleyen şey stres. Asla stres yapmayın Allah'ın izniyle hafif bı nezle gibi geçip gidecek. Kendinizi iyiye sartladiginiz kadar iyi geçecek. Çocuğunuz için korkmayın iki küçük çocuğumda hafif ateş ve biraz istahsizlikla geçirdi çok şükür bin şükür.. ek olarak bol bol vitamin takviyesi alın bol limon fıtri sirke çörek otu yağı kekik yağı ve biberiyeyle birlikte demlenmiş kekik çayı şiddetle tavsiye ederim.

Stres yaptığınız ölçüde vücudunuz güçsüz kalır bunu unutmayın şuan en önemli şey vücut direnci Allah'a sığın içini ferah tut yeter geçecek.

Back
X