Covid-19 ve Merak Edilen Her Şey 💭

İçime su serptin yine
Sabahtan beri eşimle ne yapsak nasıl yapsak diye tartışıyoruz.

Aşı olunca ama bebeğe antikor geçip ona da koruyuculuk sağlayacak değil mi?
Oluşan IgG plasenta yoluyla geçip bebeği de koruyor, bu yapılan çalışmalarda mevcut. Önceki sayfalarda açıklamıştım. Ayrıca anne sütüne de geçiş oluyor ve böyle de koruyor bebişi

Oluşan IgG plasenta yoluyla geçip bebeği de koruyor, bu yapılan çalışmalarda mevcut. Önceki sayfalarda açıklamıştım. Ayrıca anne sütüne de geçiş oluyor ve böyle de koruyor bebişi

Ay iyi bari ya...
Valla modum düşmüştü tüm gün
Sağol Otrera

Doğumdan sonra doğru aşıya.

gebelik düşünen çiftlerda yumurtlama haftasında aşı olmak yumurtayı baskılar mı acaba ? Bu dönemlerde aşısını olan var mı?
Önceki başlıklarıma bir göz atmanızı tavsiye ederim. Covid aşısı bebek çalışmalarını durdurmak için bir neden değil. Gönül rahatlığıyla aşınızı olup tedaviye devam edebilirsiniz. Biontechi öneririm şahsım adıma
Bilgilendirme için çok sağol canım benim parol var evde yanıma alacağım giderken umarım hiç gerek kalmaz içmeye.
Dikkat ederim genede sağol.
Tamamdır yüzerim kulaklarını çınlatcam hemen
ooohh sefan olsun ablacım

Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun

sizin hastanızın durumunda bulunan kişilere biontech aşısı öneriliyor. Hatta sizin hastanızın aşı olması çok ama çok iyi olur zira, vücut zaten toparlanmaya çalışırken araya enfeksiyon girerse tüm iyileşme süreci sekteye uğrar, vücut enfeksiyonu yenmek için kendini tüketir. Bence kesinlikle biontech olmalı eşiniz.

ayrıca aşı sonrası lenf bezlerinin şişmesi aslında iyi bir şey çünkü vücut bağışıklık yanıtı oluşturuyor anlamına geliyor. Merak etmeyin, içiniz rahat olsun. Önceki başlıklarımda da değinmiştim. İmmünsüpresif, kanser hastası olan kişilerde biontech aşısı güvenlidir. Kaynaklarda öyle yazıyor eğer İngilizceniz varsa dilerseniz yayını da yollayabilirim, içiniz iyice rahat eder

Çok teşekkür ediyorum. Gönderirseniz yayını eşimle okuruz, kendisinin içi rahat olursa benimde olur inşallah.

İyi ki varsınız

Çok teşekkür ediyorum. Gönderirseniz yayını eşimle okuruz, kendisinin içi rahat olursa benimde olur inşallah.

İyi ki varsınız
siz de iyi ki varsınız :)) rica etsem özel mesaj atabilir misiniz bana? biraz açıklama yapmam lazım da siteye erişim için :)

Bana Diyor Nau Nau Alyaliya tekrar baktım da, buradaki içeriklerde alüminyum da yok zaten :))

Ay ben şok
Ona niye öyle söyleyip korkuttular acaba
O da beni korkuttu
Ben de Alyaliya Yı korkuttum

Resmen zincirleme reaksiyon
hahahahah,canım çünkü klasik bir bilgidir, aşılarda adjuvan olarak kullanılır yani alüminyum,normal,bana sorsalar ben de vardır diyebilirdim eğer okumasaydım içeriklerini daha önceden :))

Ay ben şok
Ona niye öyle söyleyip korkuttular acaba
O da beni korkuttu
Ben de Alyaliya Yı korkuttum

Resmen zincirleme reaksiyon
Ben daha pazartesi günü 3 aylık bebeğimi az gülüyor acaba otizm mi diye doktora götürdüm üstüne bu msjı okuyunca dumur oldum ne kadar pimpirikli bir anne olduğumu siz düşünün artık

Ben Berlin’deyim pıhtılaşma rahatsızlığım var gebeliğimde kan sulandırıcı kullandım buradaki doktorum aşı olduktan sonra kan sulandırıcıya devam etmemi istedi her yerde aynı mı bilmiyorum. İlk dozdan sonra iki hafta ikinci dozdan sonra 4 hafta iğne kullanacağım.şimdilik kol ağrısı ve ateş basması dışında bir yan etkiyle karşılaşmadım. İğne sonrası hemen bebeğimi emzirdim.

evet,doğru bir yaklaşım olur bence de :))

Otrera cım ilk furyada 2 doz sinovac olanlar 3. doz olarak biontech oluyor ya, bu tek doz biontech yeterli olacak mı sence ?
bildiğim kadarıyla sinovac 3. aydan sonra koruyuculuğunu yitiriyor. biontech bu anlamda daha uzun süreli fakat şimdilik tek doz olacaklar gibi duruyor. anneannem yaşlı, 3. dozunu da oldu - şükür önemli bir yan etki olmadı -. kendisi çok dikkatli ama gene de tek doz yeterli olmaz gibi geliyor bana.

sence bu gruba da 2. doz biontech yapılır mı ?

Çok sağol canısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…