Allahhh derimNe dersiniz?
5. Sizlerin belirleyeceği konu başlıkları
tabi kiii :) amacım hep birlikte kavga etmeden sohbet edip bilgi alışverişi yapabilmek :))Öneri kabul ediyor musunuz? Şunu da açıklayabilirsiniz tarzında…
kendini göstermek,klinik tablo diyebiliriz efenimPrezentasyon ne biz biliyoz mu acaba?
Aaa 5.maddeyi görmemişimtabi kiii :) amacım hep birlikte kavga etmeden sohbet edip bilgi alışverişi yapabilmek :))
Emziren annelerde asilama konusunu istek yapayim o halde. Vakti gelince deginirseniz memnum olurum.tabi kiii :) amacım hep birlikte kavga etmeden sohbet edip bilgi alışverişi yapabilmek :))
Bende bu konu hakkinda bilgi almak istiyorumEmziren annelerde asilama konusunu istek yapayim o halde. Vakti gelince deginirseniz memnum olurum.
hemen not alıyorum,ilginiz için çok teşekkür ederimmmEmziren annelerde asilama konusunu istek yapayim o halde. Vakti gelince deginirseniz memnum olurum.
O ne yeniliyor muPrezentasyon ne biz biliyoz mu acaba?
1.Covid-19 virüsü nedir,nasıl hastalık oluşturur?
Ben bilimsel olarak degilde inandigim ve gozemledigim sekilde cvp vericzm sorulara. Covid bir grip cesiti, kimi insanda agir atlatilan kimi insanda hissetirmeden yasanilan bi grip turu.
2.Nasıl bu kadar çeşitli klinik prezentasyonlara sebep olabiliyor?
Bunu anlamadim bilmiyorum
3.Covid-19 tedavisi için verilen ilaçlar gerçekten kalp krizine veya çeşitli hastalıklara neden oluyor mu?
Covid tedavisi amacli Turkiye haric hic bir ulkede ilac verilmiyor.
Ki bende 8 9 hap yutulmasi taraftari degilim
4.Geliştirilen aşıların etki mekanizmaları nelerdir?
Bunuda anlamadim
Ama asi hakkindada dusuncelerim var
elbette,not alıyorum,seve seve :)Aaa 5.maddeyi görmemişim
Afedersiniz ya
Doktorum bana kovid i atlattıktan sonra kalp sorunları yaşama riskim olduğunu, emboli olabileceğini, bunun sebebinin kullandığım ilaç değil kovid olduğunu anlatmıştı. Ama halk arasında hep ilaç suçlu görülüyor. Bu konuda bilgi verebilirsiniz
Hastalık sonrası kan sulandıcıyı kullanma süresi ne kadar olmalı, olabilir. Olabilir mi? Olsun olsun :)
bu sorunun bu topikle ilgisini anlayamadımmm :) biraz daha açar mısın :)Şimdi ben anlatmaya çalışacam İnşaallah alnımın akıyla beceririm :)
Hani kızamıkla zona arasında bir bağlantı varya. Kızamık gibi bir kez vücudumuza aldığımızda bir yerlerde uyuyup yıllar sonra zona gibi birşeylerin tetiklemesiyle başka bir hastalık olarak ortaya çıkabilir mi? Çıkarsa bu yeni hastalık akciğerle mi ilgili olur? Anlatabildimmi
Pekişimdi bu tarz reçete eden doktora sorulabilen şeyler değil de,daha çok insanların arasında büyük fikir ayrılığı,karmaşa ve soru işaretleri olan konulardan bahsediyorum aslında :)